- Ulefone Armor X32 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch
- Honor 400 Pro - Gép a képben
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
GegeWarrior
senior tag
válasz
copperhead #463 üzenetére
sz.v.sz. Logitech, de ez szubjektív. Bár nem alaptalanul, mert a Logitech cuccaimmal még soha nem fürödtem be
-
copperhead
aktív tag
válasz
copperhead #448 üzenetére
Nem cserélték ki, mert csak a garanciaidő alatt cserélnek. Egyáltalán javítanak valahol gamepadot? Ha újat kell venni szerintetek melyik a jobb az új Logitech vagy a Microsoft? Xbox 360-nak mikor jön ki az új verziója?
-
inkubator
aktív tag
válasz
copperhead #445 üzenetére
Nekem is csinált ilyet, ilyenkor az usb-t amit bedugtál a gépbe, ami zölden villog azon a fekete múanyagon az egy ovális gomb. Azt kell megnyomni hosszan hogy rátaláljon az eszközre.
Érdekes hogy a connect gombot a gamepadoknál a jelvevő egységen, amíg a wireless billentyűzet + egér kombón magán a klaviatúrán és az egeren helyezték el (ez tapasztalatból tudom).
-
Atla
senior tag
válasz
copperhead #327 üzenetére
NA ezért vettem én Wireless gamepadot,mert az összes vezetékessel igy jártam!
Nálam a gamepad tetejénél halt meg a chillstream,én kivágtam azt a részt és ujraforrasztottam.Nem tudom h mennyire van közel az USB csatlakozohoz az érintkezési
hiba,ha nincs közel vágd ki és kösd ujra,ha közel van szigetelöszalaggal szoritsd oda a kábelt az USB csatihoz h érintkezzen!Ez a megoldás ideig óráig jó csak!
Új hozzászólás Aktív témák
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Suzuki topik
- USB Type-C port is van az ASUS ProArt szériás VGA-ján
- Battlefield 6
- Milyen videókártyát?
- Kuponkunyeráló
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3073, 100% Akkumulátor
- 10 GB-os RTX 3080 OEM
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest