Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
NeoExDeath
aktív tag
Tuti. Az analóg karok (gombok) attól analógok, hogy nem csak két információt tudnak adni (be van nyomva-nincs benyomva), hanem fokozatosan rengeteg értéket fel tudnak venni. Pl autós játéknál a kormányt finoman tudod vele tekergetni, megtartani egy ponton.
Az igaz, hogy a Psx (ps1) idejében már volt analóg vezérlő (dual shock), abban is biztos vagyok hogy tényleg analóg volt. Hogy akkoriban milyen játék használta ki, na azt már nem tudom (gondolom pl az autósok).
A Ps2 höz szinte ugyanolyan volt a kontroller (dual shock 2), és PS2-n rengeteg játék használta az analóg funkciókat. Nem tudom hányan tudják, de a PS2 irányítóján a gombok is analógok voltak
Na azokat aztán tényleg kevés játék használta ki, de volt rá példa. Pl a Metal Gear Solid 2-3 ban a lövés úgy nézett ki, hogyha kb közepes erősséggel nyomtad le a gombot, a fegyvert a vállához emelte, ha teljesen benyomtad akkor elsütötte. Ha mégsem akartad elsütni, csak felengedted. Hát meg kellett ezt szokni de utána faja volt
-
Serpiko
addikt
A lényeg az hogy nem tudom használni játék közben a cuccot. Elvileg egy zöld fény kéne, hogy világítson a négy közül ezt olvastam valahol és videón is láttam. A fényekkel csak azt írtam le amit tapasztalok lehet nem jól.
Hogy tudom életre lehelni? Mert nem tudok rájönni. Bedugtam az USB csatlakozóba felismerte az írta telepítve van, de mégsem működik. Ma vettem és elég bosszantó a dolog tudod….
-
Adiking
tag
-
GegeWarrior
senior tag
-
Bernyó84
aktív tag
Közben egy amerikai honlapon leírták, hogy ha keyboardról átállítom a comtrolls-t custom-ra, akkor be tudom állítani, hogy paddal lehessen játszani szóval megoldódott... A játékélmény viszont nem lett olyan jó, amint amire vártam... legalábbis irányítás szempontjából...
-
infectedmann
őstag
Chillstream-em van nekem is és nem kell hozzá semmilyen progi vagy driver ez a hivatalos oldalon is le van írva.
Viszont tényleg meg kell próbálni másik USB-be dugni mert alapból fel kell, hogy ismerje a Win7 méghozzá Xbox 360 controllerként.
Amúgy lenne egy kérdésem is.
Melyik gamepad analóg karja a legjobb?Logitech ChillStream - Logitech Rumblepad 2 - XBOX 360 Controller
Akinek van összehasonlítási alapja csak az írjon légyszi. Kiv. vagyok, hogy a ChillStream-em mennyire van egy súlycsoportban a többivel.
-
Mappa
addikt
Én is szemezgetek most egy gamepad-el
néztem ezeket az új logitech cuccokat F310 és F510 ....mi a kettő között a különbség ? csak a szín ?
mert vezeték nélkülit nem vennék
Dual Action Gamepad ??? ajánlod vagy várjak erre a F sorozatra???
én is próbálok minél olcsóbban most kijönni mivel nem annyira fontos
-
Manson^
tag
Szerintem nem túl okos dolog gyérnek titulálni a topic látogatottságát, csak mert nem kaptál 10 órán belül válasz.
Válaszolva a kérdésedre, szerintem nem érdemes már direct inputos gamepad-ba fektetni, főleg, hogyha a kompatibilitás az elsődleges szempont. xinput-é a jövő, masszivitásra, időtállóságra az xbox360 controller a legjobb ezek közül, nekem személy szerint mégis inkább a logitech chillstream jött be. Az árak meg sajnos az minőséggel egyenes arányban nőnek általában.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gumi és felni topik
- Fotók, videók mobillal
- Házimozi haladó szinten
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 16GB RAM 512GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
- Epson Expression 12000 XL A3 síkágyas fotószkenner
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest