- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Netfone
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Egy óra, két rendszer
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
Viktor77 #5241 üzenetére
Úgy látszik ez nagyon dívik most. X360-asból is találtam egy csomó helyen ilyet és legtöbbszőr csak valahol a leírásban írják, hogy "utángyártott" (szerencsére a középső "X" gomb kinézetéről ki lehet szúrni). Reciever-ből dettó, sőt abból csak az van már, külön féle fajták és néha annyit kérnek érte, mint anno maga a Controller volt.
------Jobb híján rendeltem helyette egy Logitech F710-et. Bár én kifejezetten a XBOX-os analóg kar kiosztást kedvelem jobban, de egyszerűen értelmes áron ilyen nincsen, amit szívesen megvennék. Trust, meg Genesis, ilyenek lennének, de hát nem túl sok bizodalmam van bennük, főleg a Wireless miatt, ami kényesebb ügy... Egy brand Xbox One Wireless meg 20K-tól kezdődik és +8K legalább hozzá még a PC-s USB vevő. Nagyon elszállt a Microsoft is...
-
-
-
Spazzz
tag
válasz
Viktor77 #4501 üzenetére
Ertem,nekem lenyegibe olyan kellene amivel minel kevesebbet kell bajlodni,dugod be es kesz mukodik semmi kulsoprogi(max jatekon belul allitas) es valoszinu kettot vennek,mert talalkoztam mar olyannal,hogy csak 2 kontrollerel lehetet,a jol megszokott billenytuzet+gamepad kombot nem szerette :S
Meg valami,ha 2 db kontroller van akkor automatikusan erzekeli a jatek melyik melyik nem lesz kozos iranyitas mint neha a bill+gamepadal ?
-
Pubszon
veterán
válasz
Viktor77 #461 üzenetére
A joy2keyt próbáltam, nem tudom vagy nem megfelelően működik, de a gamepad reagál rá csak rosszul.
Találtam egy ilyet, http://pinnaclegameprofiler.com/, profinak tűnik, csak nem akar helyesen működni sajnos.
Nem tudod mi lehet a gond?
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- OLED monitor topic
- PlayStation 1 / 2
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Gumi és felni topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Bittorrent topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3131, 94% Akkumulátor
- HP Z420 E5-2670 (8 mag) i7-7700 erősség 16 Gb ddr3 600W táp áfás számla
- AMD Ryzen 5 3600 BOX - Új, 3 év garancia - Eladó!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3130, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3129
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2052
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2985
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest