Új hozzászólás Aktív témák
-
Donnie
őstag
Sry, de nem kell félreérteni a dolgot. Én nem neked mondtam konkrétan , hogy Zenty ne becsüld le a Palit-ot
, hanem annak aki aki nem ismeri az most már tudja, hogy miről van szó
Szóval mindenkinek írtam és nem neked. (Látom itt a ph!-n nagyon érzékeny mindenki
és könnyen félreért dolgokat
)
Nem neked ment konkrétan! -
Donnie
őstag
-
Donnie
őstag
Kb. minden második topic arról szól rengeteg helyen, hogy :''Szemetel a 9800Pro-m'' vagy ''9600Xt-m''. ''A következő catalist is kb. 40 féle kompatibilitási hibát/bugot javít bizonyos játékokkal...'' Hát igen én ba*zottul nem vagyok Ati párti.
Ez az Ati mánia inkább valami ''vírus'', amit ''odaát
'' is olyanok terjesztenek, mint pl T2K, aki azt hiszi, hogy mindenkinél mindent jobban tud (mellesleg rendkívül arogáns stílusban).
-
Donnie
őstag
Nah megérkeztem és már osztom is az infot
:
1. Coolbits engedélyez (pl. reg file-al, gondolom ez már megtörtént)
2. Átmész először 3D órajel állításra. Itt beállítod az órajelet, tesztelteted, start bootoláskor pipa, majd accept.
3. Namost, fontos: átmész 2D be és ugyan szürke az accept (mert 3D-ben már be lett állítva), de te rányomsz az egyik csúszkára, csak azért hogy újra tudj acceptelni.
4. (A test settings itt is, 2D-ben le fog futni, de nálam pl bármire állítom be a memót mindig vinnyog, hogy visszaállítja a defaultra. Igen ám, de a default a már 3d-ben beállított érték, tehát no para, lényeg, hogy accept-et nyomj 2-D ben is)
5. Restart és nézdd meg, hogy órajeleid megmaradtak-e
(A lényeg enyébként elvileg az, hogy egy ''bug'' miatt a mag órajelét 3D-ben, a memóra órajelét 2D-ben kell engedélyeztetni, hogy megmaradjon a beállítás. Azonban néha 10 Mhz memória órajel emelésénél is sipítozik a 2D test settings-e)
Próbáljátok ki, ez nem vicc nekem és még jó pár embernek működik a dolog...
Forrás egyébként: én az nvnews.net fórumáról ''szívtam'' magamba a tudást korábban
UI: Kicsit először talán bonyolultnak tűnhet a dolog, de egyáltalán nem azHa egyszer sikerült később már csuklóból fog menni!
-
Donnie
őstag
Jah és a kari megy nálam 450/850-et!
-
Donnie
őstag
Van egy eladó MSI 5900Xt-m (VIVO, 128 MB, dobozos, 3 év gari) 50k-ért! Akit érdekel nézzen be a hardver piacra!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- Gigabyte Geforce RTX 4080 SUPER 16GB GAMING OC GDDR6 Alza garancia
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Eladó karcmentes állapotban levő Xiaomi 14T 12/256GB / 12 hónap jótállás
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest