- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- 8300 mAh, maradhat?
- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hókusz Pók
aktív tag
Na!
A frissítési sebességek felülbírálásában a 640X480-as felbontást korlátoztam 100Hz-re és így minden OK!
Bár még mindig nem értem, eddig hogyan tudott jó lenni defaulton akkor... -
Hókusz Pók
aktív tag
válasz
Alvin_ti4200 #720 üzenetére
Köszi! De! Eddig, hogy a csudába működött akkor rendesen???
-
Hókusz Pók
aktív tag
3DMark2000 is minden további nélkül lement!
??? -
Hókusz Pók
aktív tag
válasz
Alvin_ti4200 #715 üzenetére
Nevetni fogtok!!!
Csak a CPU tesztnél csinálja! De ott mindegyiknél!!! Mi a fene lehet ez??? -
Hókusz Pók
aktív tag
válasz
Hókusz Pók #713 üzenetére
A felirathoz: ''Out of Range'' - ilyent akkor szoktak a gépek csinálni, mikor kis monitornak túl nagy felbontást ill. frekvenciát kíván beállítani az ember!
???
Ja!!! Nyomok neki egy ESC-et és minden további nélkül visszamegy a desktopra! -
Hókusz Pók
aktív tag
Hello mindenkinek!
Segítségetek kell, hogy kérjem, mert tanácstalan vagyok!!!
Van nekem egy MSI FX5900SP-m, ami alapon 400/700-on megy! Autodetecttel 486/873! Óvatosságból eddig 450/800-on hajtottam!
Ma kiváncsiságból nekieresztettem a 3DMark03-at újfent és a 4. játékteszt után a monitoron a következő üzenet jelenik meg: OUT OF RANGE és szépen csíkozik meg mi egyéb!...
Visszaállítottam alapértékekre... ugyanaz...
Megpróbáltam 300/500 MHz-es értékeken ugyanaz...
Mi a franc baj lehet???
Előre is köszönöm! -
Hókusz Pók
aktív tag
Hali!
Lehet már elsütöttétek, de az MSI FX5900SP-ben van thermal monitoring!!!
Csak az XT-ben nincs, a kettő pedig sok mindenben különbözik egymástól! -
Hókusz Pók
aktív tag
Szevasz(tok)!
Ehhez az MSI FX5900SP GPU sebességhez annyit tennék hozzá, hogy nálam mindenféle hiba nélkül fut 485MHZ-en...)
Nagy valószínűséggel menne feljebb is, mert a legutóbbi alkalommal az autodetect állította ezt be, manuálisan pedig már nem merek hozzányúlni, mert ezt is elfüstöltetem!
Én úgy tapasztaltam, hogy mind a GPU mind a Mem. órajeleinek növelése jótékony hatással van a teljesítményre, talán tényleg jobb a magasabb GPU!
Ami a hőmérsékletet illeti! COD alatt van alkalmanként belassulás, ami sztem hőmérséklet miatt visszavett sebességből jön, de FarCry, Prince of Persia alatt nincs, pedig ezek jóval újabbak és elméletileg sokkal jobban meg is dolgoztatják a GPU-t, tehát ezt a részét a dolognak nem vágom...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest