- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Illissius
tag
Újraélesztem...
És itt egy cikk: Bővebben: link -
Illissius
tag
válasz
Hókusz Pók #710 üzenetére
Háát...
1) Újraindítani ugye próbáltad?
2) Nézd meg nem lazult-e meg pl. a hűtése, vagy akár maga a kártya.
3) Milyen tápod van?
4) Ha ezek közül egyik sem, akkor: garis? -
Illissius
tag
válasz
Intelligencs #598 üzenetére
Pixelview.
-
Illissius
tag
Találtam egy dolgot, pontosabban kettőt
Itt Bővebben: link és itt Bővebben: link menj le a monitorvezérlőkig.
A kiemelendők:
C3D Radeon 9800Pro 128MB TV+DVI 63 000,- Ft (Center)
GeForceFX 5900X 8xAGP 128MB 128bit Chaintech 58 900,- Ft (FEFO)
Az utóbbiról, az sztem XT akart lenni, 128bit pedig marhaság, mert ilyen nincs, és ezen nagyobb pénzekben is mernék fogadni. Vagy pedig a kilencest írták el és 5800 akart lenni, de akkor meg mi a -t kerest ott az X? -
Illissius
tag
válasz
braincruiser #502 üzenetére
Asszem ilyenkor olyasmi szokott lenni, hogy a driverek rosszul lettek telepítve. Le kell szedni a régit és teljesen kipucolni (vannak direkt erre szakosodott szoftverek is), is utána feltenni csak az újat.
-
Illissius
tag
Ezt úgy érted, hogy 425-nél alap alá esett, és mire 475-re értél visszamászott? Ez valóban érdekes, és nem tudok magyarázatot. Az biztos, hogy az FX-ek ha túlhúzod őket, visszahúzzák magukat (amit csak abban lehet tapasztalni, hogy csökken a teljesítmény növekedés helyett), de hogy utána viszont megint gyorsuljon, az már fura. Meg hogy csak a 2001SE csinálja...
Meg végülis te karid, de én ha az 500-at még bírja, addig tuti nem állnék meg(mondjuk mag hőmérsékletet nem mondtál, ha sok, akkor lehet h. mégis)
-
Illissius
tag
válasz
ShadowLord #441 üzenetére
A huzogatás meg az alap órajel egyszerre valahogy nezehen lehetséges.
Meg itt már nem tudom hány százezren vettek 5900XT-t, és senkinek nem volt vele ilyesmi gondja, úgyhogy szvsz nem kell vele annyira törődni. Selejtes példány mindig akad, akár nV, akár ATi. -
Illissius
tag
Attól függ, menni pénzt szánsz rá. A 9800 Pro nem egészen kétszer olyan gyors, mint a 9600XT; a 5900XT DX9-ben olyan 9600XT szinten van (ezt most ne részletezzük annyira, ShaderMark et ceterában rosszabb, normálisan játékokban talán jobb is), DX7/8/OpenGL-ben pedig kicsit a 9800 Pro alatt. Márkák... hát, 9600XT legyen Gexcube 9600XT Extreme, mert brutál hűtése van és 2.5ns-es ramok (= 800MHz, az alap 600 helyett), 5900XT meg 9800 Pro-t pedig már megmondták a többiek (asszem annyi lényeges maradt ki amit én tudok, hogy az MSI 5900XT-nek hangtalan a hűtése, és szokott lenni rajta videó ki és/vagy bemenet... meg ha találsz esetleg MSI SP-t vagy PixelView LE-t, akkor feltétlenül azt, mert sima 5900, csak rányomtak egy matricát, de most már nem nagyon vannak).
Nem akarnál véletlenül pár hónapot várni? Májusban elvileg már lesz NV40 (külföldön), és R420 is valszeg akkortájt. Árzuhanások, és ha esetleg még valami moddolható is lesz a la 9500, akkor pedig buli. -
Illissius
tag
Szerintem azért a mélszerverek is szoktak szarakodni, van, hogy jó fél-egy órát kell várni, míg megérkezik (ez többnyire freemailnél jelentkezik). Gondolom nem segít a helyzeten, ha még egy nagyméretű fálj is neki van csatolva. Szóval meg kell annak érkeznie, max. lassan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Elektromos cigaretta 🔞
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest