- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peterhappy
őstag
válasz
inf3rno #95024 üzenetére
80ml rizstej már csak 49kcal
Én nagyon sokat futok éhgyomorra. Anno épp a fogyás szándéka miatt szoktam rá, de így, a melegebb hónapokban a legtöbbször hajnalban járok ki kocogni, ha akarnék sem tudnék előtte enni.
Melóba is rendszeresen járok bringával, van hogy még hazafelé is éhgyomorra jövök. De ezek persze általában max. egy órás tekerések.
Volt, hogy négy órát bringáztam (BuBán, nyári hőségben - 82km, 500+m szint, nettó 3:30óra), az ráadásul életem egyik leggyorsabb tekerése volt (nem vagyok valami gyors bringás), de ott (bruttó) 3:30óra után úgy elborultam, hogy öröm volt nézni.Két településre voltam a céltól, de keresnem kellett egy pékséget, mert már életveszélyesnek éreztem a helyzetet, nem mertem olyan állapotban forgalomban menni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Xbox tulajok OFF topicja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Sorozatok
- Milyen autót vegyek?
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- IPhone 16 256GB!!! Bontatlan! One függő! Jótállás: 2028.04.04.-ig
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest