- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Mobil flották
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
válasz
Zozo0525 #53832 üzenetére
Nekem még ambit3 run van, teszi a dolgát évek óta. A GPS-t gyorsulás mérővel pontosítják, jobb, mint a legtöbb Garmin ilyen téren, illetve strapabíró is. Volt, hogy megrázta a kocsiról a statikus elektromosság, végigfutott rajta, és valamelyik fém gombnál rázta meg a kezem. Szerintem nekem jobban fájt, mint az órának. Volt, hogy betonra ejtettem le, azt is túlélte. Annak idején pont emiatt választottam a Garmin helyett, mert dupla súlya van az olcsó Garminokhoz képest, van benne anyag. Szerintem hülyeség volt a movescountot megszüntetniük, és tisztán mobilra átállni, ez volt talán az egyetlen zavaró dolog velük kapcsolatban. Azóta mondjuk már megvették a céget a kínaiak, nem tudom, hogy az új óráik milyenek. Elvileg azok is rendben vannak, legalábbis amit írtál Suunto 9 baro, azt eddig csak dícsérték nekem. Majd ha ez elszáll, akkor én is veszek egy újat tőlük vagy a Polar-tól.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik
- Politikai mémek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Politika
- Milyen okostelefont vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- Mégsem lesz divat az atomerőműre kötött adatközpont?
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már kevés lehet!
- További aktív témák...
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- BANKMENTES , KAMATMENTES részletfizetés Laptopok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest