- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
-
Mobilarena
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lortech
addikt
Jók a hús/csontlevesek, nekem is tele van a fagyasztó alaplével, de praktikusan nem lehet belőlük annyit és olyan gyakran enni, hogy a kollagén szintézist érdemben fokozzák.
xy.zsolt: mi alapján mondod, hogy minőségi? A sima kollagénnel az a baj, hogy túl nagy a peptidek mérete, és így a hatása inkább a hasonló mennyiségű sima fehérje poréhoz hasonlítható, ami persze nem haszontalan, csak amely hatásért kifejezetten a kollagént fogyasztod a sima fehérjéhez képest, az nem teljesül.
Én egy ilyet toltam be:
link
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! R7 5800X3D / RX 7900 XTX 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest