- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
-
Mobilarena
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
--Robi--
kezdő
válasz
xy.zsolt #101234 üzenetére
Ezt én máshogy közelítem meg. A nagyon alacsony számok helyett, a 4 perces és picivel az alatti ezreket választottam. Ma volt 5db.
Azon is elgondolkoztam, hogy sétálós intervallumban csinálnám az egyik adagot, akkor viszont nagyobb ismétlésszámmal.
Ma néztem Őry István videóját az 5000m-re készülésről.
Szerinte a célsebességnél 10 másodperccel legyen gyorsabb az intervallum edzés tempója. Ez most 20 másodperc, szerintem kellő ráhagyás. Innen nincs tovább, mert oda már sok alapozás kell, azt majd télen, vagy a fene tudja mikor futom. Gondolom a 10k is hasonló...
Ja, meg elfelejtettem megemlíteni, nem 180-as pulzuscsúcsokra játszom és nem arra, hogy ritkán tudjam megfutni, mert széthajtom magam. A mait élveztem, csak a nagy szél vert oda. Elégedett vagyok, anno a fele is keserves volt. -
Peterhappy
őstag
válasz
Nem hangzik rosszul. Most 200m-eket (~35mp) futottam 3:00 körüli tempókkal, de tény, hogy a köztes 200-ak eléggé kocogósra sikeredtek (de véletlen sem azért, mert megpusztultam, természetesen kizárólag amiatt, hogy visszaálljon a pulzusom
).
Bár engem valahogy a Cooper soha nem különösebben izgatott#101235 Épp most akartalak megszólni a csapnivaló VO2maxod miatt, és mert sérülten csak egy kört adtál az OB-n a második helyezettnek, de így, hogy Te is látod, hogy elég karcsú a teljesítmény, felesleges nekem rávilágítanom
Viszont és ellenben ne fogd vissza magad, szerintem nyugodtan dobd be azt a pár gyakorlatot (leírva vagy YT), ami nálad bevált, úgy gondolom, sokan kínlódunk hasonló problémákkal - kisebb-nagyobb mértékben.Én EBBE a videóba futottam bele a minap (piriformis) és úgy fest, az én problémáimra (legalábbis egy részére) itt a megoldás
Ajánlom megtekintésre, és legalább egyszeri próbára mindenkinek!
-
xy.zsolt
őstag
válasz
Az elmúlt 2hónap csípőtáji alkatrészeim nyomorából most úgy tűnik pár nyújtó és lazítógyakorlat rángatott ki. Ezeket mostantól beépítem a heti rutinba
Ugyanakkor kíváncsi leszek mi lesz a következő szűk keresztmetszet.
Így 3év után is még azt érzem, hogy a tüdőm/keringésem bírna többet is mint amennyit eddig a futómű engedett....szóval a nyújtás és lazítás fontosabb szerepet kap a teljesítményfokozás érdekében. Persze csak ésszel a megfelelő időben....nem egyből az erős tempó után
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- BestBuy topik
- Fotók, videók mobillal
- EA Sports WRC '23
- Fejtörők, rejtvények, feladványok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Asztalos klub
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- Fotó állvány eladó
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest