Hirdetés

  • Olcsó USB WiFi AC adapter

    lo Egy olcsó WiFi AC USB adapter jó szolgálatot jelenthet, ha az új router csak elvileg támogatja a 2,4 GHz-es átvitelt.

  • Egyre izgalmasabb a CMF Phone hátlapja

    ma Az új előzetes cserélhető hátlapot sejtet, de valószínűleg csak a dizájnon módosíthatunk, az akkumulátorhoz nem valószínű, hogy hozzáférünk.

Új hozzászólás Aktív témák

  • m3ss

    veterán

    válasz xy.zsolt #91823 üzenetére

    Szóval aki használni szokott övet, de tesztelte mellé az optikát is az írja már le nála %ban mennyi volt az eltérés max HR környéke esetén.
    nekem a xiaomi optikai szor ossze-vissza. amikor magara talal akkor 2-3 bpm elteres van csak a mellkaspanthoz kepest, de az a baj, hogy rendszeresen elkalandozik. konkretan minden egyes zone2 elkezdesenel 20-25 perc kell neki hogy vegre eszrevegye, hogy 140 a pulzusom. 105 kornyeket mutat. amikor vegre beall a 140 kornyekere, teljesen onkenyesen lemegy 110 korulre percekre...probaltam egyik csuklon, masik csuklon. megfeszitve, lazabban. random generator. hasznalhatatlan.
    multkor amikor ezt a 179-et mertem, akkor 196-on villogott.
    probaltam sulyzozasnal is, amikor megfeszulnek az inak, izmok akkor meg inkabb fals amit mutat. szoval bringa meg ilyenekre meg kevesbe lenne nekem alkalmas. amugy errol az orarol is csak jokat olvastam...nem is tudom merjek-e masik optikai szenzoros cuccot venni.

    Fuss úgy, hogy kényelmes legyen, tudsz beszélgetni közben, s addig ne intervallozz, had erősödjenek meg akár a térdszalagjaid.
    valojaban nem nagyon akarok futni, ez a 15-os emelkedon 5.3 km/h seta bejon. amiota olvastam errol a zone2-rol 1 lepest nem futottam, mondjuk elotte se sokat. kint is setalok felfele.
    most megprobalom kiegesziteni egy intervallal. amugy terdszalagom az olyan amilyen. megerosodni nem fog jobban. kicsit instabil. de tudok barmit csinalni vele, pl bukasig guggolni, sielni, futni stb. csak squash, teremfoci ilyeneket nem eroltetnem. spinttel se lenne baja sztem, de inkabb varok meg kicsit. az van amit mondasz, valojaban tokmind1 hogy 179 vagy 18x lesz a max...

    https://www.instagram.com/jozsef.beko/

Új hozzászólás Aktív témák