- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- A Nubia kameratelefon is tiszta dizájnt társít csúcssebességgel
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
-
Mobilarena
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
válasz
sharp4 #54289 üzenetére
Igazából azok sem akartak megharapni, csak azt, hogy elhagyd a területet. Ha egy kutya utol akar érni, akkor esélyed sincsen. Én kóbor kutyával sprinteltem valamelyik évben, ilyen kis szoba cirkálóval, de simán lehagyott, körbehuggyozta a bokrokat, aztán amikor odaértem, akkor folytatta. Amúgy aranyos volt, gondolta elkísér. Akkor elgondolkodtam, hogy lehet, hogy mégiscsak kéne egy kutya, mert tök jó velük futni, csak hát baromi sok időt elvinne, plusz ha nyaralok vagy bármi, akkor is keresni kell neki valami pótgazdit. Amúgy ez talán üzleti rés, nem tudok róla, hogy bárki vállalna kutya megőrzést mondjuk 1-2 hétre, amíg nyaral az ember.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Google Pixel topik
- LEGO klub
- Milyen videókártyát?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- A Nubia kameratelefon is tiszta dizájnt társít csúcssebességgel
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest