Hirdetés
-
Mobilarena
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
danielsz
tag
Na elvittem az Adidas SL20-at egy körre. A rekortános futást most nem volt kedvem kilogisztikázni (utazni is kell hozzá), ezért az egyik lassan már standardnak számító 4,5 km-es körömön teszteltem plusz hozzácsaptam egy keveset, így lett 5,3 km. Ennél mindig többet futok, csak ugye első használat. Nem toltam túl, 4:50-es átlagtempót mentem, némi szinttel. Volt egy 5:01-es tempójú 38 m emelkedésű km, nem tűnt túlzottan nehéznek megfutni. Más érzés, mint egy Pega 36-ban futni, de azért annyira nem fapados (egy Ultra Boosthoz képest mondjuk valószínűleg igen). Ha elindulsz benne lassan az fura, mert relatíve gyorsabb futásra ösztönöz. Alapvetően tetszik a cucc, majd fokozatosan építem fel benne a távokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sok Extra! Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
- HP EliteBook 845 G7 14" Ryzen 5 pro 4650U, 8-16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Iphone SE 2020 64GB // ÁFÁS Számla // Garancia //
- Lenovo ThinkStation P330 Gen 2 Tower i7 / Xeon workstation /számla- garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
tomcica