- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Íme az új Android Auto!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
-
Mobilarena
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
válasz
ígyvanferi #46335 üzenetére
Ja nem is néztem. Ezek szerint a connected GPS az mobilról szedi a GPS adatot? Fura, azt hittem, hogy azon is van rendes GPS. Nekem igazi előrelépést max az jelentene, ha lehetne útvonalat követni, és látnám, hogy mikor kell egy versenyen pl jobbra fordulni. Nem szeretek eltévedni, baromi frusztráló tud lenni, ha időre futja az ember, és nincs rendesen kijelölve az útvonal. Még barometrikus magasságmérés, ami dobna valamit. Nagyjából ennyi extra igényem lenne, szerintem ehhez az 5-ös kevés, és talán a 9-es tudhat ilyesmiket. Nem néztem annyira ezeket az újakat, mert nem akarok most venni. Majd ha sikerül végre sérülés nélkül kihúzni a 3 hónapot, akkor szóba jöhet. Addig nem látom értelmét, mert nem futok eleget hozzá és versenyekre se járok már, mert nem tudok felkészülni rájuk.
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- Androidos tablet topic
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Háztartási gépek
- PlayStation 5
- Politika
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Mégsem lesz divat az atomerőműre kötött adatközpont?
- További aktív témák...
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- BANKMENTES , KAMATMENTES részletfizetés Laptopok
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest