- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
V.Stryker
nagyúr
A tapasztaltaktól kérnék némi segítséget, többször visszatérő problémára.
1. Rohadtúl szúr néha a bal lapockám alatt a hátam futás közben. Talán emelkedőnél fokozódik, de nem mindig van. Viszont minden futás alatt előfordul, de nem tart egész futás alatt. Nem mondanám,hogy ki be légzésre fájna, csak úgy szút, mint az állat. Sétálva elmúlik, újra futva előjön. Mi a franc ez és hogy múlik el?
2. Hogy kell szedni a multivitaminokat? Reggel beveszem, nem mindig kaja közben és onnantól egész délelőtt pisilnem kell, ami ilyen UV zöld. A gyártó (Biotech) azt mondja, hogy ez mit tudom én melyik B vitamin természetes hatása. Hogy kéne szedni, hogy ne kelljen egész délelőtt pisilnem?
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Óvodások homokozója
- Gumi és felni topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- Haditechnika, harcászat
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- HP ProoBook 745 G7 laptop /Ryzen 3 4300U/4GB DDR4/256GB NVMe (Erősen "B" kategóriás esztétikailag)
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest