Hirdetés
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
válasz
LanyUs
üzenetére
Nekem fogalmam sincs, én csak mekküddöm oszt jóvan.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ennek örömére domboztam is ma egyet: [link]. Érdekes módon most tüdőből nem bírom annyira, mint régebben, viszont így, hogy többet futok lassút, sokkal jobban tudom szabályozni a sebességet. A vége felé már szándékosan visszavettem egy 5%-ot a gyorsítóknál, és igyekeztem nem túlzottan lefékezni, hanem az 5:40 körüli alap tempó közelébe visszaérni. Így valahogy jobban szerettem, mint full kreténbe, és gördülékenyebben is ment.

A karmunka szerintem sokat számít, ahogy az is, hogy előre dőlsz e vagy sem. Nekem jobban ment úgy, hogy kicsiket léptem nagyobb cadence-el, és nem raktam egy-egy lépésbe annyi plusz erőt. Gondolom ha lenne futásdinamikája az órámnak, akkor lehetne látni a különbséget az eleje meg a vége között. A bemelegítés úgy tűnt, hogy kimondottan számít.
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Xbox Series X|S
- Gitáros topic
- Projektor topic
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB,Vodafone,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

tomcica