Hirdetés
- A Find X8S vékony káváit mutogatja az egyik Oppo-vezér
- Nem fogy rosszul az iPhone 16e
- Redmi Note 13 4G
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Fillérekért futott be a Redmi A5
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aristeus
tag
válasz
Nyugdíjas #2264 üzenetére
A hétvége nekem is jól sikerült: Vasárnapra egy 11K volt tervben, hosszútáv, szimpla kilométergyűjtés. (Még mindig az "Első 10 kilométerem" edzéstervből, 4. hét a 6-ból
)
Annyira kellemes, napos idő volt és még enyhe szél is fújt, pont úgy, hogy ne legyen zavaró, hanem csak hűtsön!
Sikerült is új PB-t futnom 10K-n pedig nem terveztem PB-t. Najó a 9. kilométernél már láttam, hogy már meglesz erőlködés nélkül is, szóval a 10. kilométerben picit beleerősítettem.Így 2perc:27másodpercet javítottam!
http://www.endomondo.com/workouts/71972739
Ja, és végig aszfalton futottam, ki akartam azt is próbálni, hogy milyen hosszabb távon az aszfalt. Meglepően jól ment, nem erre számítottam, eddig mindig olyan 40% terep (erdő, tó melletti ösvény), 60% aszfalton futkostam, lábkímélés céljából. Az létezhet, hogy valakinek jobban fekszik az aszfalt, mint a terep, vagy csak minden összejött Vasárnap?
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Mini 3 pro Fly More Combo (FMC) RC drón szett - kijelzős távirányítóval és extra táskával (2)
- DJI Mavic 2 Pro drón - 1" Hasselblad kamerával - 2 akkumulátorral
- Panasonic er-dgp90 k Hajvágó /// Bontatlan, Új // Számla + Garancia
- Star Trek: Fleet Command VIP Box gyűjtői ereklyék
- DJI Mini 3 RC drón szett - új állapotban, garanciával
- DJI FPV Racer FMC drón - Fly More Combo szettben, extra kofferrel
- DJI AVATA Fly Smart Combo drón - 3 akku, Goggles V2 szemüveg, FPV Controller 2
- DJI AVATA Fly Smart Combo drón - 3 akku, Goggles V2 szemüveg, SD kártya
- ÚJSZERŰ DJI Mini 4 Pro FLY MORE COMBO SZÁMLÁS + GARIS
- DJI Mavic 2 Pro Fly More Combo és plusz kiegészítők
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- 4/8/16 Gbps FC HBA-k, transceiverek készletről (áfás számla, 1 év garancia)
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest