- Mobil flották
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
- Google Pixel topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soldika30
tag
Tegnap is hirtelen mintha bedugult volna a jobb fülem és sipolt pár másodpercig aztán elmúlt majd 1 óra mulva megint.. de most 1 hétig semmi nem volt.. a faxoms e tudja mitől lehet de azért idegesit..
-
Soldika30
tag
Ma voltam megint kontrolon.. tovább kell szednem a bilobilt.. Egy csomó audiológiai vizsgálat volt de azt mondta a doki tökéletes a hallásom. Csak ez a súgás ne lenne
fél év után kell visszamennem kontrolra. De azt nem értem mért mondta hogy a bilobilt este ne vegyem be hanem csak reggel és délután 4 ig a máikat..
-
Soldika30
tag
a fűlsípolás egyenlő a tinnitusal? ugyértem ha nekem van egy halk sípolásom akkor az már tinnitus?
-
Soldika30
tag
nekem ma lekopogom nem sípolt.. érdekes pedig tegnap meg tegnap elött többször is.. Ma csak enyhe nyomást érzek a fülembe mitöl lehet ez?
-
Soldika30
tag
válasz
petrelli86 #92 üzenetére
és kb milyen sűrüséggel jelentkezik? hetente? havonta? naponta?
-
Soldika30
tag
két napja kezdődött megint de most éles hang sípolás és pár mp ig tart és napjában 3-4x és csak a job fülembe hallom onnan tudom hogy sipolni fog mert olyn érzésem van mint ha vááltozna a nyomás a fülembe,, érdekes.. még jo hogy csak rövid ieig hallom
-
Soldika30
tag
üdv újra itt.. mitől van az,hogy este lefexek,és mikor ki kapcsolom a tv-t elkezd halkasn súgni a fülem? napközben semmit nem hallok belőle még ha csendben vagyok és figyelem akkor sem! Mindig csak lfekvéskor,,, súg búg egyre jobban erősödik majd elhalkúl,és igy tovább.. sokszor tv nézés közben alszom el.. de ez nem mindig lehetséges a család miatt
!
-
Soldika30
tag
válasz
#69182976 #76 üzenetére
Hát nem tudom de lehet nekik pont semmi bajuk nem lett! nem érzékeny a fülük,hozzá vannak szokva stb stb...Megvettem ezt a biobil forte-t amit felirt a doki hát nem volt olcsó
pláne ha még azt olvastam róla a neten hogy ne sokat várjak tőle..most már eléggé halk a sípolás,,akkor hallom ha befogom erősen a fülem,,remélem elöbb utóbb ez is múlik majd... de aszem ha igy marad ezzel már együtt lehet élni..
-
Soldika30
tag
válasz
mindfreak #72 üzenetére
Szia azt mondja,ő is hal valamit de ő annyira leszarja
nem izgatja a dolog,, Épp most jöttem meg a fülészetről ahol megmérték a hallásom és azt mondták tökéletes! Akut zajártalom ról lehet szó ami kissé érintette a halló idegeket,, hétig Biobil forte-t kell szednem és vissza kell mennem a dokihoz! Tegnap éjjel mikor lefeküdtem nem haottam sipolást csak ismét ma reggel mikor felkeltem! ésmár nagyon hak csak ha nagyon csend van akkor hallok iylen morze féle jeleket
Amúgy meg napközbe semmit nem hallok belőle.. Mondjuk este mikor lfexek és kajak csönd van akkor pici zúgást is hallok vagy hallottam is idáig? nem tudom..
-
Soldika30
tag
válasz
#69182976 #70 üzenetére
Szia bocs hogy csak most irok de délután melózom a héten! Hát a fúlzúgás elmúlt teljesen,de utánna keződött a sípolás.. mostanra már eléggé halk napközben nem is hallom,csak mikor lefexek ill amikor felkelek,, napközben el is múlik néhány órára.. de amugy sem hallom munka közben.. gondolom most gyógyúl,vagy regenerálódik! Picit pattog meg picit fáj is.. de el vagyok vele.. holnap azaz szerdán megyek fülészetre mert akkora kaptam időpontot! Délelött 10:45-re... Hogy milyen Buli? Hát egy discoba voltunk egész Pontosan a sztár DJ Bárány Attila volt.. én nem sokat voltam bent mert bántotta a fülemet a nagy hang..(szerintem túl sok is volt),,,vagy lehet én szoktam el tőle mert már évek óta nem voltam sehol! De egy biztos.. ha ez elmúlik teljesen akkor ugy hálálom meg,hogy számüzöm az életemből a hangos zenét! eladom a kocsibol még a hangtechnikát is
-
Soldika30
tag
sziasztok bár látom a fórum rég kihalt,de azért próbálkozok.. tegnap a haverommal voltam egy nagy bulin ahol elégg nagy erővel szölt a zene! Mikor pár óra után kijöttünk,sipolt a fülünkés zúgott.. már eltelt kb 8 óra de mégis haljuk mindeketten a zúgást.. akkor ez most azt jelenti,hogy hallás károsodást szenvedtünk? és ez nem múlik el soha?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest