- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
attika89
senior tag
Nekem több mint egy éves a CX95-öm és semmi baja (kop-kop)
Egyébként amiket én tudok (ajánlották nekem) $100 körül azok ezek:
Audio Technica ATH CKS70
Klipsch S4
Monster Turbine
Cyclone PR1 Pro/PR2
Maximo IM-590
Denon C751/C710
Victor-JVC FXC70
Hippo VB
Panasonic HJE600
Meelec M9
Radiopaq JazzAhogy én tudom az összes jó, de mind más és más szóval utána kell olvasni!!!
Az igazság az, hogy a CKS70-et majdnem megvettem, de úgy döntöttem várok a vásárlással...
(a végén lehet vmi armatúrás füles lesz belőle, pl ATH CK10)
Szerk.: az S4-ről sok jót hallani, szerintem jó választás
-
Falconer
aktív tag
MMről nem akarok részleteket írni, de volt náluk SonyEriccson headset ügyem, szóval abból kiindulva én már semmiben nem lennék biztos. Annyi biztos, hogy én ott már egy fillért sem fogok elkölteni.
A biztos az ha megveszed, és netes infok alapján magadnak lecsekkolod, hogy eredeti -e.(#8307) m0rd0k
Én meg pont a CX400-IIre voksolnék
Btw ez a mindegyik ugyanúgy hangzik dolgot én még csak ezen a fórumon olvastam.
-
chubii
senior tag
Hello!
Kb.1 hete vettem egy cx350 Street II-t,és nekem nagyon bejön.Csak ajánlani tudom,nagyon jól szól. Többet énsem akartam rászánni mint amennyit TE,és ebben az árkategóriában ezt ajánlották nekem. Ennyi pénzért nagyonis jó fülhallgató.(szerintem)
Remélem tudtam segíteni
-
picur220
veterán
A specifikációkat ne nézd, mert nem mérvadóak! A CX55 sokkal jobban, szebben szól, mint a CX400, és kevesebb a kábelzaj.
Csak valós hangzásbeli különbségek vannak, sosem az adatokat kell nézni.
A 400-asnak nagyon jó mélyei vannak, ez tapasztalat, de sztem a többinek is van ilyen. Én ezek közül a CX55-öt venném, CX200-II-t semmiképpen. -
picur220
veterán
Sennheisert keress, sztem ha van még CX55 vagy CX95, esetleg CX350-II, akkor azt vedd, én ilyen Sony-szintre nem nagyon mennék le egy Sennheiser után..
sekli: Panasonic HJE300-am megvan május óra, és semmi baja sincs, pedig használom rendesen, csak vigyázok rá.
Más: megrendeltem az AKG K330-at, és elvileg holnap kéne jönnie, de nem fog, amilyen szerencsém van, meg amilyen a Magyar Posta... -
Macilaci457
őstag
Passzolok, ebben az árkategóriában nem nagyon mozgok.
De pl. a Sennheiser MX sorozatban találsz ennyiért... (nem agybadugós) most vannak újak is. A Senheiser streetwear topicban kérdezz rá.Szerintem agybadugósat ennyiért nem érdemes venni, mert igénytelenül fog szólni.
Nekem van itthon egy MX 300-asom, ami kb 4 éves lehet, sose vigyáztam rá, egyszer egy pohár gin-tonicba is belelógott a nyakamból, és a zsinórt a zsebembe gyűrtem, de máig semmi baja. Vagy csak szerencsés voltam.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Brutál ERŐMŰ! Lenovo P710 / 2x Xeon E5 (44 mag!) / 384GB DDR4 / 2x 512 SSD / 8TB HDD, ASUS 1660 6GB
- Asus ROG X13 Flow 2in1 Touch WUXGA 120Hz Ryzen9 5900HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Lenovo Legion Go 512GB.SSD. MAKULÁTLAN/KARCMENTES,GARANCIÁS. CSERE IS,OLVASS.
- HP, Dell és Lenovo BIOS jelszó eltávolítás, 1 hét próba garival
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest