Hirdetés
- Android szakmai topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
niof
veterán
Lehet van benne kis sznobság is, nem tagadom. Itt a környékünkön amúgy annyira senki nem foglalkozik vele h kinek milyen lejátszója van, mert a mai átlagfiatalság megelégszik a telefonról hallható minőséggel, és a mobil zenehallgatás kb ennyit is jelent nekik. (mondjuk kb ezer éve én is kazettás walkman-t hallgattam, amikor már mindenki cd-t, mert csak később lett számomra a minőség fontosabb, minthogy valami szóljon a fejemen). Most viszont sznobság ide vagy oda, akár vállalom is hogy kicsit én is az vagyok (amennyire a pénztárcám engedi), a minőségről már útközben sem vagyok hajlandó lejjebb adni sokkal.
Egyébként valóban eltértünk a topic témájától kicsit, csak gondoltam, a kedves fórumtársnak megemlítem lejátszó terén az alábbi lehetőséget is, hamár-akkormár alapon.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest