Hirdetés
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- 10" alatt maradhat a Samsung harmonikamobilja
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One UI zápor esett a hétvégén
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Luissimo
veterán
Én Biztos forrásból tudom, hogy mindig a hosszabb a jobb !
(nemcsak a volt menyasszonyom mondta, másokis )Egyébként fordítva bedugva is sztereo marad a sztereo (invertált bekötés, az más tészta).
Bameg, ha csinálsz a két hangfalközöttállva egy hátraarcot akkor szétesik a sztereo ????
nanemánna !!Xabi ! én is mindig a jobboldalamon fekve hallgatom éjszakánként a Pink Floyd-ot, mert különben xart álmodnék, attólfélek !!
-
SÖ
addikt
Előszőr is megszegted a moratóriumot.
Most is Moby-t (elektro) hallgatok, és tele van jobbról balra úsztatással, miközben a háttérből halk szinti kiséri, az elektromos zongora balról jön. Az egésznek, ha mesterséges is nagyon nagy tere van, ami néhol visszhangos, ahogy megálmodták. Szintetizált zenén is igen bonyolult teret tudnak varázsolni. Én még a zúzós zenékhez is ajánlanám a jobb minőséget, mert egy torziós gitár is nagyot tud szólni.
Azért vettem TD-t, mert valaki azt mondta akkoriban, hogy a XR120-ban egyáltalán nincs mély.
Ha hallottál már HD zenét akkor tud, hogy miben különbözik, egy MP3-tól. A cikk, még csak körvonalazódik, Én videót is akarok készíteni a szeptikusoknak, és a sok formátum bemutatása miatt lassan megy. A legnagyobb baj, hogy a szerkesztő párezer karakterre van korlátozva. Így lehet hogy több részes lesz, de az még jobban megbonyolítja. Lehet, hogy nem is itt adom ki.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Házimozi belépő szinten
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Autós topik
- 10" alatt maradhat a Samsung harmonikamobilja
- Home server / házi szerver építése
- Jobb kijelzőt kap a Lenovo kompakt táblagépe
- További aktív témák...
- 2027.-ig GARANCIÁLIS Macbook Air M2 gyönyörű állapotban eladó (100%-os akkuval) MAGYAR billentyűzet
- ÚJ Lenovo V17 G4 - 17.3" FullHD IPS - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- HP EliteDesk 800 G5 TWR / i3-9300 - i5-9500 - i7-9700 / 2 X NVMe / USB Type-C / WIN 11 / 27% számla
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- HP ProDesk 400 G4 SFF / i5-7500 / DDR4 / DVD-RW / USB 3.1 / több db / számla
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest