Hirdetés
- iPhone topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Bemutatkozott az Infinix GT széria új generációja
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
-
Mobilarena

Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vili13
őstag
Szerintem meg aki tetszőleges lejátszóval dícséri a Plugot, az csak azt bizonygatja, mennyire halvány fogalma sincs arról, mi fán terem a hangminőség. Hiába lehet belőni már szinte majdnem hallgatható szintre, igazán jó sehogy sem lesz. A szar hang EQ-val való tovább rontásával lehet ugyan kísérletezni, de szvsz nem érdemes. Az a helyzet, hogy a Plugból semmi se jön ki ~13..14kHz felett, és ezen a világ összes EQ-ja sem segít.
-
DM-Fan
nagyúr
Nem fikázod jogtalanul (ez akárkinek jogában áll), viszont az tény, hogy ha iAudio-d van, és ennek ellenére fikázod, akkor csak azt bizonygatod, hogy simán csak képtelen voltál rendesen beállítani. Nagyon is jól be lehet lőni, és abszolút nem kevés se a közép, se a magas. Semmivel sem szólt jobban nálam az EX-71 sem, sőt, vékonyabb hangzása volt.
-
vili13
őstag
válasz
crazygoat
üzenetére
''a Koss mélyében nem fogsz csalódni az 100%''
- Pontosan így van! A Plug esetében a mély 100%, a közép és a magas meg 0%. Én 2 hétig bírtam, de nagyon rossz volt. Ha valakinek ez jó, szívesen eladom az enyémet...
(A jogtalan fikázásról meg annyit, hogy szvsz 5990Ft-ért nem csak örök garanciát, de a megalapozott fikázáshoz való jogot is kaptam!
) -
ZakRob
senior tag
Vettem egy AKG K12P fülest, de nem vagyok megelégedve vele.
A magas hangok túl erősek egy idő után fáj tőle a fülem, pedig nem is hallgatom hangosan a zenét, mélye valamivel erősebb mint a sennh. MX400-é, de valahogy tompán szól. A középtartományt pedig ezek teljesen elnyomják. A sennhiesert használom inkább és, ha már eléggé elnyúztam veszek egy CX-et. -
crazygoat
tag
Hy!
Ha iAudio-d van akkor vedd meg Rumos-tól a Koss-t.Nem fogsz benne csalódni.Ha nem iAudio-d van akkor előbb érdemes kipróbálnod vagy nézz másik fülest.A Panasonic-nak van 7-ért zárt fülese és arról sem mondanak nagyon rosszat.A Plug-ot jobban fikázzák, szerintem jogtalanul.Van nála jobb is ez tény, de az árát simán megéri.Ja és a Koss mélyében nem fogsz csalódni az 100%.
[Szerkesztve] -
Zlatan
tag
szeretnék uj fülhallgatót venni max 5000Ft-ig... a lényeg h strapabíró legyen,meg jók legyenek a mélyek... most volt sennheiser mx350em,szépen szólt,de sajnos hamar szétment... vmi tartósabb kéne ennél... várom az ajánlatokat!

-
_az
senior tag
ma a villamoson láttam egy csajt egy nagy dög sennheiserrel, tudott vmit a csajszi

-
Ja no
aktív tag
Tudnátok ajánlani 12-16kHUF közötti nyitott fülest? Ha lehet lineáris legyen és jó felbontású.
Hosszú távra tervezem, amolyan mindenesnek; főleg itthoni használatra. -
mouse1
csendes tag
Na én elloholtam ma, és vettem egy cx-300-ast. A Bartók utcai Basysben vettem. És nem, nem 13ezer volt, hanem 6990. Így azért már gondolom érdekel pár embert a dolog.
Nem tudom hogy lehet ez, amikor külföldön is bőven 10 felett van, igaz ki van írva a boltra, hogy 30-50%-os engedmények, de én inkább nem is kérdezősködtem. Megragadtam egyet, és gyorsan leléptem.
Eddig nagyon meg vagyok elégedve vele, bár azonos kategóriához nem tudom hasonlítani. Csak mx400hoz, vagy komolyabb fejhallgatóhoz. De engem eddig meggyőzött. Persze eddig még mindenben találtam hibát, szóval majd pár nap múlva. 
-
brembo
aktív tag
Nem velem e-maileztél, legalábbis én nem tudok róla.

A kábel hosszával nekem nincs gondom, szerintem kényelmes az elrendezés is. A jobboldalit hátul elvezetve használom, és mivel ez sokkal hosszab, akkor sem kell a hátam mögött keresgélnem, ha kiveszem, és a nyakamban hagyom. A hosszabítot meg nem is nagyon használom, legfeljebb ha otthon használom. Amúgy belső zsebből elég anélkül is, és legalább nem kell küzdeni a sok zsinórral.
Ami a rohadást illeti, attól én is tartottam, ennek ellenére megvettem, mert sajna ebben a kategóriában nem ismerek jobbat, és bízom benne, hogy ez már másik széria. De említettem a boltban, és azt mondták, kicserélik ha szétmegy (egy éven belül).
Igazából semmi bajom vele, csak az új senire hajtok, igaz még nem lehet kapni errefelé. -
rumos14
nagyúr
hello, veled emaileztem?
hát mélyen utánaolvastam a témának (ex71) és konkrétan nem merem megvenni a rohadás miatt. cnet, amazon, mindenhol panaszkodnak. ja és láttam végre képet a kábeléről is, nem tetszik hogy 1. aránytalanul hosszú a jobbooldali füles zsinórja 2. a zsinór magában túl rövid, a hosszabbítóval meg túl hosszú (1,5m) -
rumos14
nagyúr
sziasztok, ha van vkinek eladó Sony mdr-ex51/71 fülese az lehet hogy érdekelne, feltéve hogy nem rohadt szét a vezetéke

-
ZakRob
senior tag
Sony MDR-ED21LP fülesről valakinek véleménye?
Mélyet jól adja, kényelmes? -
mouse1
csendes tag
Gondoltam linkelek már, ne csak én csorgassam itt a nyálam.
Mikor jön már be az új seni???
[link] -
Rick
tag
ez sem rossz: [link]
-
_az
senior tag
hiába nyomatom a guglit, csak nem találok normális teszteket... help?
ilyen felhasználói véleményekkel nemigazán tudok mit kezdeni, főleg, hoyg azokból is keveset találok... -
_az
senior tag
tudna valaki belinkelni még pár füles tesztet? alig találok valamit, a sonykról meg főleg... találtam 1-2 leírást, de kb arról szólnak, hogy ha nincs 20 rudis fülesed, sz*rt sem ér az élet.
aztán nézegettem pár sennheiser leírást. namost egyszer az jött le, hogy a px200-nak vacakabb a hangja, mint a px100-nak, mert a zárt fülesnek nincs olyan szép hangja.
na ezt most hova tegyem????
aztán olvastam, hogy a pmx-ek kényelmetlenebbek a px sorozatnál(nem lehet hátradőlni, állítani)
mondjuk igaz, hogy mivel szoktam szemüveget hordani, nem kéne ilyen fülbekapaszkodó füleseket néznem, mi???
ami monnyuk érdekelne, hogy mennyire marad az ember fején ez a ''klasszikus fajta'' füles? mint a px100, vagy a sony a44 -
ToBeY
nagyúr
Viszont ezzel kihallok olyan hangokat, amiket a régivel meg sem hallottam

-
ToBeY
nagyúr
Jó szépen szól meg minden de fülbedugóshoz képest nagyon halk

-
ToBeY
nagyúr
Na megnéztem a Philips HP250 3200ft ez jó ár érte esetleg van jobb ezért az árért?Fülbedugós nem érdekel.
-
golyani
addikt
válasz
bagyulajuve
üzenetére
bicska, kés vmi amivel kibontod???
-
golyani
addikt
válasz
bagyulajuve
üzenetére
írtad h ki lehet szedni a nyakpántból és akkor van egy sima árt fülésem.
én azt mondtam h ha sikerült kiszedni a nyakpántból akkor lehet h én is veszek egyet. -
golyani
addikt
válasz
bagyulajuve
üzenetére
ha sikerült kihámozni lehet érdekelhet.
majd szólj!. -
ToBeY
nagyúr
Nem tudja valaki pontosan mennyi egy Philips HP250 holnap tervezem ennek beszerzését,de nem tudom mennyi lehet magyarországon... külföldön 15 Euro
-
bagyulajuve
addikt
Leírom ide is a Panasonic HNJ50-ről a véleményem, hátha segítek vele a választásban valakinek.
iAudio G3 a hozzátartozó lejátszó.
Háromféle fülessel próbáltam ki: gyárival, Panasonic HNJ50-sel (zárt fülbedugós), és egy Philips HP250-sel.
A gyári felejtős: nekem kiesik, nem szól szépen, magasra kell venni az utcán a hangerőt (ez gyorsabb elem lemerüléssel jár ? ) és fehér (nőies ).
A Philips HP250: szebben szól, mint a gyárival, viszont ez fejhallgató és nagy is (utcán nem viselném) és nem annyira dinamikus mint az alábbi pana. Egy 2490HUF-os fejhallgatótól ne várjon senki se csodát.
A Panasonic HNJ50: 6700Ft-ért már minőséget várhat el az ember. A gyári füles a nyomába se érhet ennek. Ezzel nagyon szépen szól a G3. Meg kell mlítenem, hogy nem vagyok nagyon vájt fülű, de DVD-t például, ha van rá lehetőség DTS-ben hallgatok , szal szeretem ha valami jól szól. És ez ott van a szeren, persze ez szubjektív vélemény és lehet, ha kipróbálnék vmi Shure-t, vagy Sennit akkor teljesen más lenne a véleményem (és a panát többet be nem tenném a fülembe). Ez a fenti kettővel szemben nagyon üt. A mélyek nem túl erősek, de elég dinamikusak, szépen lehet hallani a szöveget, a közép és magas tartomány is jó. A füles nem esik ki a fülemből (3 méretben adnak hozzá szilikont és nekem a közepes méretű vált be), zárt rendszerű, így nagyon alacsony hangerőn tudom hallgatni még forgalmas utcán is. Ami 13-14-es hangerősséget jelent. A gyárival felvettem 30-ra is, de hát..., nem volt az igazi. Egy molekuláris biológiai laborban dolgozom (ma is dolgoztam ), ahol azért van zúgás rendesen, de itt is simán elég volt a 13-as hangerőszint. Otthoni nyugalomban 10-11-es hangerő is bőven elég. Asszem a gyári füles ott fog megrohadni a dobozában. Amit még mindenképpen meg kell említenem a fülesről, hogy nyakba akasztós és továbbra sem sikerült szétszednem (ugyanis elvileg szét lehet és akkor a zsebemben hordhatnám a lejátszót, így viszont akasztva van). Már csak arra leszek kiváncsi, hogy mennyit fog bírni a szilikon, íll. a füles zsinegje. Ami pozitív 1 éves teljes garancia + 1 év ingyenes szervíz (bár ezt nem tudom máshol hogy van, de mintha pl a sonny a zsinegekre csak 3 hónap garanciát adna ).
A verdikt: G3 k jó. A Panasonic füles szintén nagyon jó, legalábbis nekem. Így számomra egy tökéletes mp3 lejátszó-fülhallgató páros jött létre 44 ezer forintért -
he7edik.
addikt
Ilyet használ v.ki :[link]
Én eddig 1 ember vélményét olvastam róla a PCworld-ön de a gyerek oda meg visssza volt tőle -
_az
senior tag
esetleg van vkinek tapasztalata, ismeretsége ezekkel?
sony mdr w24v, j20, a44l, g54 ???
mégse 10 rudis füles...
annyit sajnálok rá...
mellesleg ezeket a csúcs sennheisereket hun lehetne kipróbálni? (médiamarktban úgy sincsenek)
[Szerkesztve] -
ToBeY
nagyúr
Láttam sok helyen csak az árát nem figyeltem! Mondjuk nekem csak gépezésre kell,arra meg megfelel szerintem.Lehet meg is veszem a hétvégén

-
brembo
aktív tag
...hát, ízlések és pofonok...
Ami azt illeti, nemcsak tévén próbáltam, hanem számítógépen, hifin meg mp3-lejátszón is, és vhogy mindegyiken vérszegénynek tűnik a mélye. Árához képest nem rossz, mert amúgy szép hangja van. És szándékosan nem egy 20 ezres cucchoz hasonlítom, hanem egy hasonlóan olcsó korábbi Philipshez (sajna nem emlékszem milyen volt, de hasonlított a mostani 195-höz). Annak egészséges hangja volt, imádtam. Csak tönkrement, így gyorsan vettem ezt, bízva abban, hogy hasonló lesz, de picit csalódtam. Így most tv-zésre használja a család. -
ToBeY
nagyúr
Ha csak 2k akkor lehet ilyet veszek! Mondjuk én gépezéshez vezsem,és a .gépen zenét is hallgatok szal baszus jó lenne
Szerk:3k körűl milyen füles lenne jó? Várok tippeket, ami ár érték arányban a legjobb!
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
brembo
aktív tag
Nekem van egy itthon, még pár éve vettük, de csak tévézésre. A pontos neve Philips SBC HP 250, ha ez ugyanaz, mint amit írtál... Ha jól emlékszem, 2 rugó körül volt akkoriban. Előtte volt egy másik filipszem, és az nagyon jól szólt hasonló áron. Ahhoz képest ez gyengus, nincs mélyhangja. Ez minden bajom vele, amúgy kényelmes, 6 méteres zsinórja van, így tényleg tévézésre való.
-
ToBeY
nagyúr
A Philips HP 250 mi a vélemény és mennyibe kerűlhet?
-
mh197
őstag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy milyen fülhallgatót vegyek a gépemhez, ami azért jó mélyet is ad, vagyis nem olyan kis szúnyogzümmégés (mint az ilyen minifülhallgatókban) van benne (ha fogalmazhatok így
) ?
Nem kell semmi extra, csak szépen szóljon, legyen benne némi mély is, mint írtam, és lehetőleg ne legyen az ára a csillagos égben.
Ha van vmi ilyen, akkor írjátok meg melyik típus, és esetleg, hogy hol lehet beszerezni.
Ja, most esik le, hogy nekem nem fülhallgató, hanem fejhallgató kell.
Na mind1, remélem tudtok benne segíteni. Tehát nem vagyok nagy zenemániás, inkább az ár/értékarány lesz mérvadó a választásomkor, így ajánljatok pls! 
-
WN31RD
addikt
Egy HP 165 és valami hasonló, de 200 fölötti típusú van a családban, azok alapján tudok véleményt mondani. Nem igazán jó fejhallgató semmilyen szempontból, ugyanakkor semmi kiemelkedően zavaró hibája nincs, szerintem azt 2-3e Ft-ot, amibe kerül, simán megéri. A hangja egész tűrhető, mélyek is vannak valamennyire (ez játéknál, filmnézésnél általában fontos szempont), elvileg zárt, de gyakorlatilag minimális mértékben szűri csak ki a külső zajokat, tehát utcára, közlekedésbe nem ajánlom, a hallásod látná kárát. Rövid távon nem zavaró, ha a fejeden van, hosszú távon (több óra) viszont igen kényelmetlen, és nem csak azért, mert bemelegszik alatta a füled, egyszerűen nincsen normálisan kipárnázva, nem jól illeszkedik a fejre, stb., de ennyi pénzért nemigen várhatsz többet.
Ha egy Sony fülbedugós hangminőség szempontjából megfelel neked, akkor feltehetően ez is meg fog. -
ToBeY
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
És mennyire szól szépen?Külső zajokat mennyire szűri ki,mert olyat szeretnék amibe nem kell csutkára tekerni a hangot, hogy elnyomja a külső zajokat.
-
parandroid
félisten
Nekem ilyen van, de nem értek hozzá - teljesen botfülű vagyok (bár gondolom te sem a csúcsminőséget keresed 3k-ért). Számomra tökéletesen megfelel, kényelmes, bár az is igaz, hogy nem használom sokat, egyedül LAN-partyk alkalmával van rajtam hosszabb ideig, az meg kb két-három havonta fordul csak elő. Viszont utcán én sem hordanék ilyet, elég antiszociális benyomást kelt ilyennel megjelenni valahol...
Ja, és még annyi, hogy befülled, bemelegszik nagyon alatta a fülem, ha sokáig van rajtam. Számítógép előtt ez könnyen orvosolható kényelmetlenség, mert felváltva az egyik felét lehúzod a füledről, zenehallgatás közben más kérdés.
Szerk: most látom a 636-ost, akkor teljesen meg fog felelni neked is szerintem. A fülbedugós vackoktól egyébként nekem is megfájdul a fülem hosszabb távon.
p -
ToBeY
nagyúr
válasz
bagyulajuve
üzenetére
Nekem ez itthon lesz gépezéshez játszani meg filmezésre.Amit most használok sony fülbedugósat, az meg megy a discman-hez.Bár eléggé utálom az ilyen fülbedugósat,fáj tőle a fülem, meg mindig kiesik a fülemből.Szal én meg ezt a fülbedugósat nem csípem

-
golyani
addikt
válasz
bagyulajuve
üzenetére
igaza van meg nem is olyan könnyű mint mondjuk egy direkte uccai füles. meg nem azér de hogy néz már az ki!
én vmi sennheiser-t néznék igaz ennyiér csak nyitotjuk van a PMX 40. ha jobbat nme találok helyben akkor iylet veszek én is vagy rendelek PMX 60-ast.
[Szerkesztve] -
bagyulajuve
addikt
Biztos szépen szól meg úgy olvastam, hogy zárt is. De én mindenképpen csak fülbedugóst használnék. Egyszerűen esztétikusabb ha benne van a füledben, mintha 2 nagy gomba található a füleden egy vastag műanyaggal összekötve. Sokakat biztos nem érdekel, de nálam ez is fontos szempont.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
bagyulajuve
üzenetére
Mi bajod vele?Mindenképpen ilyen nagyot szeretnék és zártat esetleg van jobb tipped?
-
Rick
tag
én a minap vettem egy genius hs 04a-t, az ára 2800pénz, ennyiért sz@r is lehetett volna, de nem. Korrekten szól, zárt, puha a párna, könnyű, több órán keresztül sem gond viselni. És még jól is szól. Nem épp vájtfülű vagyok,vagyis vagyok, de nem hegyeztem ki rá az életemet, de tudom mi az a hifi otthon is, meg autóban is, elég korrekt a hangja. A cimbi vett ilyen 5 éve, most kellett rajta forrasztani, mert a vezetékben 1 szál eltört, 1 perces munka volt. Ha rálépek, eltöröm ( elég masszív, nem egyszerű) elmegyek a boltba, veszek egy másikat. Ennyi pénzért nem találsz jobbat.
[Szerkesztve] -
RAM
őstag
válasz
bagyulajuve
üzenetére
Az, hogy zárt milyen kritériumot jelent?
-
ToBeY
nagyúr
válasz
bagyulajuve
üzenetére
Philips HP 195 milyennek találjátok ez zárt?3k láttam...
-
bagyulajuve
addikt
Hát sztem 5 alatt nem fogsz zárt fülest kapni. 5990-ért van Koss the Plug a Photo Hall-ban és van Panasonic 6690-ért a MM-ban. Én ma vettem egyet az utóbbiból. Nem mondanám magam vájt fülűnek, de sztem nagyon jól szól, ugyanis a szgépem hankimenetére dugva kiprószáltam. Igen dinamikusnak mondhatom így elsőre, de akkor akarok majd konklúziót mondani, ha majd a G3-mal sikerült kiprószálni.
Mondjuk nem mondanám túl kényelmesnek, de gondolom egy kicsit szokni kell. -
ToBeY
nagyúr
Alsóbb árkategóriában milyen zárt fülest (márkát) ajánlotok?Szal nem 10-30k ért max 5k ig kb thx
-
Mic ACE
aktív tag
Nem hallgatsz hip-hop-ot, meg rapet, mert nem hallottál még igazit, csak a rádióból, meg tévéból jövő fost.
(Ne vedd komolyan, még ha netán igaz is!) Gyerekek nem csak 50 Cent, Eminem, P Diddi (vagy mi a pöch), meg 2Pac a világ, mégha az utóbbi alkotott is olykor valamit. Tessék Jeru The Damaja-t, A Tribe Called Quest-et, Gang Starr-t, Pete Rock-ot, stb, stb, stb is megpróbálni, főleg '92-'98 közöttről.
...No, jó ez csak fakultatív, nem kötelező.
-
Mic ACE
aktív tag
Ezt már egyszer linkelte be valaki, de újra belinkelem, hátha segíthet annak aki nem fülhallgatót, hanem fejhallgatót keres, de erre tévelyeg.
[link]
[Szerkesztve] -
crazygoat
tag
Ha nem zavar hogy nyitott akkor bátran merem ajánlani.A Plug-nál sokkal szebben szól, ez tény.Én Diva Gem-mel hallgattam, és olyan hangerőt tud mint szerintem nem sok más füles.Úgy szól a kézben mint régen azok a kis walkmenhez köthető ''hangfalak''.Szóval ha nem zavar hogy a külső zajok esetleg jobban behhalatszanak mint egy zárt bogyósnál, akkor bátran ajánlom.A Sony EX-eknek rohad a kábelük, a Plugnál jobban szól sokkal, a CX-300 meg baromi drága lesz.
Ez golyaninak szólt, csak rosszra klikkeltem.
[Szerkesztve] -
crazygoat
tag
Hy Everybody!
PMX60-at volt szerencsém hallgatni.Főleg rock zenéhez ajánlják, ezért nincs benne nagyon sok mély, de amúgy nagyon szép, tiszta hangja van.7k-t simán megér.De nekem a Plug jobban bejön.Egyrészt mert zárt és nem kell megsüketülnöm, hogy halljam a zenét.Mélyben otthagyja a PMX60-at, de amúgy nincs szebb hangja.De a Plugot szerintem meg nem kell fikázni.Megfelelő beálitással elég szép hangzást lehet kihozni belőle.Én imádok rajta Enyat, meg Hevia-t is hallgatni, de Tiesto is szépen szól. -
golyani
addikt
azaz igazság h bogyóval is ha 20-ason hallgatom a fülest az pont jó buszon.(most mX300 van)
csak szeretnék vmit amibe egy kicsit több mély van. de normális áron ilyet nem találok cx300 is kilőve mert drága. lehet ha lesz kess megpróbálkozozk egy pmx 40 vagy 60-al addig is infót várok! -
golyani
addikt
mondjuk biztos h több mély van benne mint egy hasonló árkategóriájú bogyóban. najó kivétel a plug de abb mindent elnyom a mély az nem kell. ilyen áron meg csak nyitott van. meg ezek elég könnyen kiperegnek a fülemből.
meg az pmx60-as még elég elegánsnak is néz ki. és téleg nyitott én néztem el.
[Szerkesztve] -
ithomas
őstag
Igen,hát ez felfogás kérdése...én soha semmi pénzért nem lógatnám a nyakamba se a mobilmat se az mp3 lejátszómat...szerintem az olyan felvágós/hülyegyerekes...de remélem ezzel nem sértettem meg senkit!
Én jobban szeretem a diszkrét dolgokat:lejátszó a zsebben,zsinór póló alatt elvezetve... -
vili13
őstag
A bőrszíj valószínűleg a vastag hátsó rész, bár a legnagyobb igénybevétel is ott lehet, tekintve hogy az EX71 tulajoknak is ott szokott először szétrohadni. Ennyiben jobb lehet, de én a Sony-t már teljesen leírtam, elég volt egy rossz tapasztalat.
Hogy melyik a lejátszók hordásának legkényelmesebb módja, az ízlés dolga is. Én ingzsebben vagy nyakban szoktam, de az övre fűzhető tok vagy karpánt sem hülyeség. Igen nagy lejátszókhoz a hátizsák javasolható.
A fejpántos füleseknek is vannak előnyeik és hátrányaik. Nagyobb méretben pl. könnyebb jobb hangminőséget elérni, viszont így nagyobb lesz a mérete...
Viszont én inkább nem maradnék ennél a márkánál, sokkal jobb ez a másik: [link]
A ''nagyobb'' fejhallgatóknak viszont lehet egy komoly hátrányuk számodra: nagyobb kimenő teljesítmény kell a meghajtásukhoz, és a Sony lejátszók ~6mW-ja bizony elég kevés - feltétlenül hozzá kell próbálni! -
_az
senior tag
mondjuk ez már másik téma, de ha jól olvasgatok utána, akkor azok is elég jól kiszűrik a zajt, nemde?
Mellesleg ha van ilyen normális pántja, akkor nem tud magára csomót kötni(kényelem++), gondolom ezek hosszú távon is kényelmesek és akár esti quake-hez is jók, hümm-hümm... -
ToBeY
nagyúr
jól gondoltam nekem zárt kell, csak nem tudtam hogy úgy nevezik

-
golyani
addikt
ha megkereset ezt amit írtam akkor látod h olyan lukacsos a külseje.
de a lényeg a zárt fülesben a membrán mögötti rész zárt így a fülesből alig hallatszik i a hang és befelé se enged szinte semmit míg ha a nyitott a fejeden van azcsak tompítja a külső hangokat.
nyitott talán vmivel szebben szól, zártban több a mély.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!

A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Gyúrósok ide!
- Diablo IV
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPhone topik
- 8 millió felett jár a Clair Obscur: Expedition 33, egy év alatt ért a csúcsra
- Autós topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- Apple MacBook Pro 14" 2023 M2 Pro 16 GB / 1TB SSD asztroszürke
- iPhone / Macbook / Laptop javítás Újpest!
- X1 Carbon Gen10 27% 14" FHD+ IPS i7-1260P 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7600K / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- iPhone 16 128GB Ultramarine Karcmentes, 100% akkuval!
- Eladó/BONTATLAN Lenovo LOQ i7-13650HX 16GB 512GB RTX 4060 8GB
- AKCIÓ! ASUS Z790 i9 14900KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5080 16GB LIAN LI LANCOOL 216R ADATA 850W
- BESZÁMÍTÁS! Akár Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM5 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- Dell Wyse 5470,14",FHD,Touch,N4100 CPU,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11,IR KAMERA
- új NAGYakku!!! 6-10óra üzemidő, 5G! Dell Latitude 5330 i3-1215U - 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(A jogtalan fikázásról meg annyit, hogy szvsz 5990Ft-ért nem csak örök garanciát, de a megalapozott fikázáshoz való jogot is kaptam!
)

) ?
(Ne vedd komolyan, még ha netán igaz is!) Gyerekek nem csak 50 Cent, Eminem, P Diddi (vagy mi a pöch), meg 2Pac a világ, mégha az utóbbi alkotott is olykor valamit. Tessék Jeru The Damaja-t, A Tribe Called Quest-et, Gang Starr-t, Pete Rock-ot, stb, stb, stb is megpróbálni, főleg '92-'98 közöttről.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
kemcso