Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One UI zápor esett a hétvégén
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- 10" alatt maradhat a Samsung harmonikamobilja
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
raven12
senior tag
válasz
hobbyone #33157 üzenetére
Igen arról. Mint mondottam volt, a B2 vetőcsöve nagyobb, mint az SE215-é, meg lehet hogy kicsit selejtes az illeszték, vagy éppenséggel tűréshatáron volt, ezer oka lehet. Ha feltoltam volna tökig, valszeg ott maradt volna, csak nincs kedvem 5percig szórakozni vele, aztán mire lefejtem, hát... A lényeg az volt, hogy B2-höz a Shure szilikon nem igazán megy. Ez főként azoknak érdekes, akik B2-ben terveznek, azért is írtam le.
Igen, L-es Black Olives (én csak így hívom, ez a beceneve ennek a típusnak). Egyébként PA910. És cseppet sem kemény műanyag, ha az lenne, alapból nem ment volna fel rá, rugalmas ez, csak nyilván kevéssé, mint az összes többi.
A mély kérdésről még mindig azt tartom, hogy ami zenét arra szánnak, hogy üssön, azt úgy is keverik. Van egy koncertfelvételem, és abból is csak 1 szám, ahol a főtémában csak egy 7húros gitár szól, na ott vannak mélyek, ott "vaskosan" szól a B2 is.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- PlayStation 4 500GB + 10 Lemez
- Eladó Új Steam Deck 512GB, 2 év jótállásal
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- ThinkPad T14 Gen2 14" FHD IPS érintő Ryzen 5 PRO 5650U 16GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest