- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
szaki58
aktív tag
Semmi gondom a hivatalos appokkal. Meg van véve az UAPP+Tidal Master kiegészítő. Be vagyok fizetve a Turbobitre, be voltam a HD Music Site-ra, tehát nem ezen múlik, de 700$ egy kicsit sok a Roon-ért. Erre akartam kilyukadni, és valami alternatívát keresni. Mivel még soha nem találkoztam streamerrel, így azt sem tudom, hogyan vezethető. Azért olvasgatok
-
szaki58
aktív tag
Értem-értem, de a pénz nagy úr. Soha nem lesz Pink Faunom, nem is tartom ész szerűnek, mert négyszer annyiba kerül, mint amire tenném. Nem zárom ki azonban azt, hogy egyszer nem lesz egy komolyabb streamerem, persze kb ötöd olyan áron, mint a legkisebb Pink. Ki tudja.
Bocsi, de kicsit össze vissza írtam tegnap, ami nem biztos, hogy a víztől volt. -
szaki58
aktív tag
Nekem elsősorban a hangminőség az lényeg. Minden más alá van rendelve, illetve még a kezelhetőség, a tábla kényelme is számít. Ezt kellene ötvözni. A málna hangjáról nem tudok sokat, de nem biztos, hogy (mivel még is csak pc) a legkifinomultabb a hangja, legalább is úgy olvastam, hogy kellenek kiegészítők hozzá. Nem tudom, találgatok. Eleinte ebben gondolkodtam, de most úgy vélem, hogy egy céleszköz nekem hasznosabb lenne. (bár a gépemen linux van).
-
Vistaboy
veterán
Nem hiszem, hogy a kábel miatt kékhalálozna a gép. Sajnos nincs másik, venni pedig most azért nem akarok még egy kábelt, hogy kipróbáljam. Ha már újat veszek, akkor mindent lecserélek. Elsődlegesen most arra lennék kíváncsi, megoldható-e a dolog egyedül a DAC cseréjével, mert szerintem ehhez a típushoz már nem fognak új drivert kiadni és ez tutira szoftveres problémának tűnik.
Másik SSD-t sem fogok most tudni venni, sajnos maximum egy windows újratelepítés fér bele jelenleg, és az is majd csak később, ha lesz időm.
-
zolee3000
tag
Néztem a Meze-t is, de nem merem bevállalni, mert a visszajelzések alapján elég durva mélyei vannak, nekem meg inkább valami semlegesebb lenne jó. Érzékeny vagyok a kemény basszusra, hangerő viszont ugye kell.
A Monolith szvsz egy kicsit már overkill.Meg őszintén szólva, én jobb szereném, ha ennyi pénzből én már egy komplett DAC+Amp cuccos kijönne.
Azok se olcsók éppen, bízom benne, hogy elég lesz az erősítőjük teljesetménye még az én spec. igényeimhez is.
-
zolee3000
tag
Nincs hangszer, igazából még csak nem is minőségi zenehallgatásra kellene, csak PC mellé használnám, amit főleg játékra és videó-tartalomfogyasztásra használok. (Mellett lenne kevés zene is, de azt inkább útközben szoktam hallgatni telóról vagy a kocsiban.) Ennek fényében overkillnek tűnhet (nyilván az is) egy ilyen kaliberű erősítő és fejhallgató, de nekem szükségem van valami erősebb, minőségi cuccra, mert hallássérült vagyok: kell a hangerő (ld. itt).
-
niof
veterán
Hát igen, a megítélés erősen függ attól, hogy mit teszel mögé. Viszont ha semleges hangú a szett, akkor pontosan meg tudja mutatni, hogy milyen a mögötte lévő fejes hangja. Persze ha az a cél, hogy megismerd a fejest, akkor jó, de ha már ismered, akkor tudhatod, hogy milyen karakterű eszközzel nem lesz pariban. Mindenesetre én kíváncsi leszek rá, hogy mit írsz majd róla!
-
bkercso
nagyúr
0,1% alatt nem hallani a torzítást. Igaz, hogy az ultra alacsony torzítású cuccok sokszor kellemesen szólnak, de ezt az ultra alacsony torzítás nem bizonyítja, csak utal rá.
Pl. a tápegységben lévő kondik sokszor nem okoznak mérhető eltérést a torzításban (ellenállással és nem fejhallgatóval mérve ugye), de hallani őket.
Ha a NYÁK-ot rosszul huzalozod, pl. közös GND-vezetéken húzod a két oldal visszacsatolását, mono jellel mérve az se jön ki, de sztereo zenénél nagyon meghallani. (Crosstalk -70..-50dB is tud lenni).
-
HUNNIA1920
őstag
Köszi!
Volt több média lejátszóm is pár éve, de mindegyiknek volt valami gondja. Annyira nem vonz az állandó szívás ezekkel a csodákkal.
Az állandó SD kártya cserélgetés nem tudom hosszú távon mennyire szerencsés illetve azt olvastam két helyen is, hogy az USB Bridge nem kezeli a rá dugott meghajtót, csak hálózatról tud lejátszani.
Egyszer ha le akarnám cserélni a Windows-os Audio PC-t (ami nálam zene-film mindenes), nem tudom merre kéne elindulnom.
-
niof
veterán
Mindig jó olvasni a te hozzászólásaidat, még ha volt is olyan, amiben nem értettünk egyet.
szaki58
Értettem, hogyan gondoltad, az a része általánosítás volt részemről. Egy másik hifi-s topikot azért hagytam ott, mert a mérgesmackó pl. egyfolytában ezt szajkózta, és én azt (meg a személyiségét, arroganciáját) nem bírtam elviselni.fattyu
Voltam 1-2 metál koncerten, de nem nagyon, csak ilyen pár számos amatőr bandás kis színpados rendezvényen. Haverokkal mentem, a társaság miatt. Emlékszem az egyikre, ott valamit nagyon eltalált a hangtechnikus, nagyon durván jól szólt. Egyik haverom, hatalmas metálos, állandóan koncertekre, meg fesztiválokra jár, szerte Európában, nem csak itthon, ő is megjegyezte, hogy elég jól szól, ahhoz képest, hogy kis színpad. Pl. az is maradandó élmény volt nekem, pedig magam nem rajongok a műfajért. -
szaki58
aktív tag
Igaz, ugyanazon hangszerek hangjai között van eltérés, ugyanakkor (amire célzok) meghallgattam Deep Purple ugyanazon studiófelvételét és koncertfelvételét, meg Emmersonékét is , és hát nem ugyanazt hallottam, és nem a zenére, hanem a hangszerek hangszínére, beállítására gondolok. Egy-egy csellónál készítője szerint van eltérés, de nem fog mélyhegedűnek hallatszani egyik cselló sem. Ezért tartom a teszthez (nem a zenehallgatásról beszéltem eddig sem) jobb opciónak az élő hanghoz hasonlítást.
-
Polllen
félisten
Én sajnos fejhallgató kábelnél már hallottam különbséget. Kínai mikrofonos csodakábel vs gyári Yamaha MT5 kábel.
Illetve az igazi fájdalom számomra, hogy usb kábelek között is hallok különbséget, ami ellen az agyam minden idegszálával tiltakozik, hogy már pedig ilyen állat nincs... Persze jó ideje nem foglalkozom vele, ugyanazt a kábelt használom mindig.
(csak azt gondolom magamban, hogy ahol az usb kábel számít, az bizonyos szempontból rossz konstrukció) -
bkercso
nagyúr
Én az RCA és USB-kábelen kívül a többit bevallom, nem próbáltam. Eleve fejhallgatózok, hangdobozt csak TV-hez és csak moderált hangerőn tudok hallgatni.
Az USB-t is hallottam - ez fontos!A többire egyszerűen még nem fordítottam figyelmet, mert a rendszer többi elemének csiszolásával egyelőre többre megyek szerintem.
-
szaki58
aktív tag
És akkor mi van, a úgy, mint a fáraós filmben az ember fülébe be erőltetik a skarabeus bogarat?
Modjuk, a barátok...na ezt hallgasd meg... és a többi.
ui: Deva prot hallgatok éppen. Szerintem nagyon szuper! Dinamikus, tiszta hang. Semmi kiemelés., de tisztességes freki átvitel.
-
Tulku
veterán
A fő probléma az, hogy a zenehallgatás annyira szofisztikált folyamat, hogy nem csak rendszer, zenefajta, ráhangoltság, hanem adott entitásbeli végtelen különbség is különböző végkifejleteket ad.
Na most egy végletekig pragmatikus (barom, mint ez is) emberlény sziklaszilárd, kirobbanthatatlan eltökéltsége gyakorlatilag megingatathatlan, a kognitív disszonancia csúcsa, ami a halmazába belenő, azt végletekig dédelgeti, ami nem, azt végletekig gúnyolja, vagy számszakilag bebizonyítottan tagadja...
A nyitott embert (mérnököt, tudóst, bármilyen matériával dolgozó lényt is) az különbözteti meg az ilyen állattól, hogy TERET enged, beenged...na ez az izé nem...de ahogy láttam (amíg bírtam) meg van a jól bejáratott köre, aki helyesel, ajnároz, megerősíti az agybaját.
Semmi baj nincs ezzel, nekünk ehhez nincs közünk...jó példa erre Bkercso, aki (bármennyire is demokratikus, befogadó és tág térrel rendelkező beköszönőként próbált meg viszonlyagos kommunikációt megvalósítani, néh azért kissé belepislákolva, hogy esetleg létezhet egy másik megismerési folyamat is) rendre lepattant a srácokról...de legalább a kommnetek között felbukkant egy valóban semleges arc is így legalább, nem az idióta fröcsögésük teljesedett ki a végtelen teljességben...
-
Polllen
félisten
A logoutra írta, így szerintem a tudományos részével nincs gond. Nyilván a helyén kezelve. A módszer és az értékelés tetszett. Érdekes volt.
A stílus viszont méltatlan. Valaki írta, h nemzetközileg elismert és kutatásokat is végez. Akkor meg főleg. Látom, h a politika, nem csak hazai, mennyire erkorcsosult kommunikációban, de egy igényes ember ezt ne vegye át kicsit sem.
-
btraven
őstag
ez a voidxs aki méregeti a szobaakusztikát, de azt nem képes felfogni hogy ha a mérőmikrofon helyett ő ül oda a fejével meg a testével akkor minden megváltozik
alap fizikával nincsenek tisztában
legalább csinált volna valami új dolgot ami előre vinné az ügyet
mert ilyen teszt volt már egymillió -
-Skylake-
addikt
Igen ez valóban igaz, hogy nem lineáris a merülés, a kellemetlen a helyzetben inkább az, hogy nekem 1 órával tovább tartott mire 50%-ra merült, mint neki a teljes töltéstől a teljes kikapcsolásig. Ez pedig így ugye elég nagy különbség. Mindenestre beszéltem vele már többször is ma, délután kipróbálják más fejesekkel is. Köszi neked is
-
ribizly
veterán
Nálam is pár napja most a Motu M2 szolgáltatja a dolgokat (előtte is volt egy SSL2 az ADI mellett, de az fejes erősítésben nem volt pálya). Valahogy úgy tudnám megfogalmazni, hogy annyit éppen tud a Motu, hogy már ne kelljen tőle jobb az esetek 99%-ban vagy nem tűnik fel, hogy ne lenne elég. Lehet csak az igényességem csökkent az idők során (mert termesztésen hallom a különbséget), de ez az egy, kis eszközös megoldás nagyon bejön.
-
Molydeus
őstag
Nem nagyon akartam írni ebben a témában, mert nem sok első kézből szerzett tapasztalatom van vele kapcsolatban, és nem is mérés, de mégis csak idevág.
Merő kíváncsiságból az elmúlt 2 hétben tesztelgettem a láncom, hogy hogyan reagál a tápoldali változtatásokra. Semmi komoly, csak egy belépő Liquid Spark stack, USB-n kiszolgálva egy RPi4B-vel (új forrás a PC helyett) és az általam legjobban ismert HD58X.
Van egy kötöttségem, mindenképpen hosszabbítóról (egy zajszűrős APC) tudom csak etetni az elektronikát, jelenleg nem időszerű a vésés és villanyszerelés a szobában, ahol használom.
Két paramétert változtattam több körben. Egyrészt a Pi-t a hivatalos tápja mellett egy lineáris táppal is kipróbáltam, ugyanannak a gyártónak egy másik, 25W-os modelljével, amit fentebb linkelt Wendelke, szintén Talema trafóval, BRZHiFi/Breeze Audio néven. Másrészt közvetlenül az elosztóra és egy tiszta szinuszos UPS-re is rákötöttem külön-külön és egyszerre is a stacket ill. a Pi-t. Az UPS nem dedikált eszköz, párhuzamosan ment róla a hálózat, egy NAS és egy PC is.
Két érzékelhető változást hallottam ki. Egyrészt a Pi jobban szólt a lineáris tápról, a hivatalostól. Nyugodtabb, "folyékonyabb" lett a hang és tér is nyitottabb lett egy kicsit. Meglepett, hogy a DSD anyagokban megjelent pár részlet a magas tartományban, ami eddig nem tűnt fel ugyanannak a számnak a 96/24-es verziójához képest, pedig gyakran hallgatom őket, kifejezetten részletek közötti különbségeket figyelve. Viszont úgy tűnt, hogyha a Pi a lineáris tápról megy, akkor érzéketlen az APC<>UPS váltásokra.
A másik változásra nem számítottam. Az LS stack a gyári tápokkal megváltozik az UPS-re kötve. Konkrétan rézfúvósok hangja lett teltebb, kerekebb, ahol eddig kicsit sok volt az ércességből. Még előttem van egy oda-vissza teszt, hogy eldőljön, hogy a DAC reagál jól, vagy az erősítő, de őszintén szólva bogarat ültetett a fülembe, hogyha a DAC nyer vele, akkor beszerzek hozzá egy 12V-os lineáris tápot ebből a kínai budgetből dobozból.Természetesen nem gondolom, hogy a fentiekből általános érvényű következtetéseket lenne érdemes levonni, de engem megerősítettek abban, hogy a tápoldal nem elhanyagolható kérdés az elektronikáknál, legfeljebb prioritásban nem a legfontosabb.
M.
-
-NoVa-
veterán
Pont a P1-el szerintem kötelező
, óriási a szimbiózis. Nagyon sok fülesemnél egyértelmű a Gryphon preferenciám, még a VE saját earbudjainál is, de a P1-el valami nagyon működik (meg a HD580-nal). SoftEars eartipekkel együtt különösen. Az S12-vel már nem ilyen egyértelmű az együttállás, azzal Gryphon párti vagyok.
Épp ezért is leszek nagyon nagyon kiváncsi a Prime+RA2B-FE stackre. Valamikor ősszel postázzák remélhetőleg.
-
Mathiask
senior tag
-
niof
veterán
Te hoztad fel, én meg csak reagáltam. Eddig ezt a topikot nagyjából elkerülték az ezekhez hasonló belemagyarázások, nem kéne erre vinni a témát. Meg úgy en bloc el kellene kerülni az ezoterikus dolgokat a hifin belül. Ez lehet megfér mondjuk egy kiskegyedben, mondjuk a horrorszkóp mellett, kb. ugyanaz a szint, de egy szakmai topikban nem gondolom.
bkercso
Téged ennél sokkal komolyabb embernek gondollak. De lehet tévedek, ezek szerint. Inkább fogadj egy hozzáértő szakembert, ha a szobaakusztikán majd dolgozni szeretnél. Mérje ki, és tegyen javaslatokat, mit hova, hogyan kell tenni. Az persze magasabb szint, nem oldható meg 4 kiürült piásüveggel, meg 1 liter étolajjal. -
niof
veterán
Persze, kár. Csak akik már ilyenekbe belemennek, hogy egy kábelnek a színe is számít (persze az esztétikát félretéve), azok igen jó eséllyel állnak közel a hangsugárzókra, meg egyéb berendezési tárgyakra ragasztott papír alakzatoktól, meg a polcra, párkányra, radiátorra pakolt érméktől, a szoba különböző pontjaira helyezett, olajjal töltött unimukkos üvegről nem is beszélve. Belépés a hifi ezoterikus világába, a szó abszolút pejoratív értelmében. Azért szól szarul a rendszered, mert 20 évvel ezelőtt a központifűtés szerelőnek a reggeli rántottájára nem szórt őrölt paprikát, hanem borsot. Skandallum!
-
btraven
őstag
Ez egy alacsony informatikai tudás szint hogy csak 0 meg 1 utazik.
Mert azokkal a bitekkel mindenfélét lehet csinálni. Ha akarod nullát jelentenek ha akarod 123456-at. Vagy egy regényt vagy egy zenét. Ezek azt hiszik hogy van egy nagy 0 meg egy nagy 1 és azok soha nem változnak.
Jó példa erre hogy a csak 16/44.1-et tudó R2R Dac-om UAPP-vel most már nem játssza le bitperfekten a Hi-Res zenét. Valszeg a programozó úr kijavította a hibát. -
SunMount3r
nagyúr
Az elméleti "lehetségességre" kérdeztem inkább rá. Jelenleg meg még még nincs olyan minőségi rendszer hozzápasszintva a Pi-hoz, hogy érdemileg tesztelni tudjam.
----
Más: Szerintetek egy Creative X-FI HD megér 20K-t manapság? Vagy ennyiért mára már sokkal jobb DAC-ok is vannak? (Engem csak a vonalkimenet és a fejhallgató kimenet érdekelne, az extra ki/be portok nem számítanak. De mondjuk itt jó kérdés még, hogy mi lenne, ha az USB helyett az optikain küldeném be rá a jelet?) -
niof
veterán
Igen-igen, igazatok van, én írtam rosszul. Csomagellenőrzés van, és újrakérés. A DAC-os részt meg bkercso-nak jobban elhiszem, mint bármely leírásnak.
Apropó, ha már bkercso és DAC, és hogy ott nincs ilyen. Ott mi történik, ha erősen defektes a jel? Akár jittertől, akár más miatt... Tudom, hogy ez már inkább mélyvíz, de tényleg érdekel! -
Tulku
veterán
Számomra az USB A-B kábelben van 4 db ér, ami helyesen összekötve átviszi a digitális jelet A egységből B egységbe...vannak akik tesznek köré árnyékolást is, van, hogy csak meg van fonva, de van, hogy semmi nincs...erről megoszlanak a vélemények...
Én csak arra lennék kíváncsi, hogy (ha a csatlakozások helyesen és normálisan vannak bekötve) mi teszi az egyik kábelt "jobb hangúvá" a másiknál.... (?)
Tudom, sokat akarok így egyszerre, csak érdekel... -
Pár napja ismerkedünk az SMSL M500 MKII-vel, elégedett vagyok vele, az alacsony impedanciás T1-gyel jobban kijön, mint a 300 ohmos 1770 Proval, de azzal is kellemesen szól a fejes kimenet. Persze kipróbáltam a kis DAC-ot XLR-en a normál rendszeren is, ott is megállja a helyét a kategóriáján belül. A Clarett +8 PRE-vel összehasonlítva valóban "dögösebb", a fő hangkártyaként használt Focusrite sokkal sterilebb hangú.
A hardveresen kódolt MQA viszont nem az az álleejtős, paradigmaváltós élmény, mint gondoltam - vagy csak egy ilyen olcsóbb DAC-on nem jön ki a különbség. Most tesztelgettem, hogy Roon (core encoder) + Focusrite Clarett vs Audirvána + SMSL (MQA decoder), és szebb-szebb, de valamiért többet vártam a technológiától.
Viszont a helyi DSD anyagaim hallgatásához fejessel kellemesebb eszköz az SMSL, mint a Focusrite, úgyhogy marad, köszönöm a javaslatot!
-
-NoVa-
veterán
Igen olcsón valóban jól tákolható célmegoldás, de azért inkább olyanoknak, akik amúgy is szeretnek elszöszölni egy PI-vel bármi másra is. Hobbi játékszer, abból jó. Másoknak egy filléres Androidos telefon Tidallal vagy UAPP-al, Hiby playerrel azért kézreállóbb ugyanerre, és szintúgy távirányítható akár másik Tidalt/Spotify-t vagy célalkalmazást futtató telefonról, és akkor megy félig meddig hordozható megoldásként is telefon akkuról, vagy külső powerbankról rásegítve.
-
dgyuri0123
nagyúr
Értem én, csak nekem macera ez a málna cucc. Drótok mindenhol, nincs kijelző, nincs fizikai táv, "állandóan" be van kapcsolva, a lin, táp "zabál" 0-24-ben használva, a forrásváltás sem mindig gördülékeny, a műkődési stabilitás/sebesség is hektikus picit, hálózat/internet hiányában csak egy műanyag doboz, stb stb., de értem, hogy "olcsó" és apró.
Bár lin. táppal már kicsit sem apró, így marad az elvileg olcsósága. Hangra nem tudom...N70A-t sikerült annyiért megvennem újonnan, mint egy málna+lin. táp + ~200 ezres dac és akkor nincs még Allo a málnában. Szívesen meghallgatnám őket egymás mellett, mert amit nálam produkált, az nem volt túl impulzív. Mindegy, mert ki így, ki úgy... cél a zene élvezete, az meg megvan.
-
-
bala6120
senior tag
Érdekes ezt olvasni.
Nálam pont a CXNV2 S2 váltotta a Pi4+SU-9 párost. Szerintem a tér szép tágas, minden a helyén van, nincs középen "zavaros gombóc". Érzékeny vagyok a magas hangokra, de azok is nagyon rendben vannak.
Szerintem ebből is látszik, hogy nem mindegy mit mivel rakunk össze.
-
Mardel
őstag
Nem meglepő hogy vakteszt nélkül is volt különbség.
A CA felkonvertál mindent és analog dsp-vel filterezi a hangot. [link]
És igazából ez nem kikakpcsolható benne csak ha egy külső DAC-ot használnak.
Én is csináltam még pár éve foobarral analog dspvel pár flac-flac convertet és ugyanazon a rendszeren is másképp szólt a két hangfile mert az egyik már eleve analog dsp filterrel ment.
Ettől még mindig olcsóbb egy parametrikus EQ ha a hang színezése a cél és nem a bit perfect lejátszás. -
-
btraven
őstag
Mivel az eredmény függ az alany felkészültségétől, így teljesen felesleges.
Hiszen ha például 2 vezeték között nem tudsz különbséget tenni vakteszten akkor nem tudod hogy valóban nincs különbség vagy csak elrontottad a vaktesztet. Mert nem gyakoroltál eleget, nem figyeltél eléggé, nem jól csináltad stb. stb. -
niof
veterán
Vakteszt? Én benne lennék, megfelelő setting-el, csak nehéz jól megcsinálni. A sokszor említett hangerő azonosságtól kezdve, hogy hogyan oldod meg a készülékek közti váltást (függöny mögött pl.), nehéz ügy. Plusz a fenti pszichés állapotodnak is megfelelőnek kell lennie. De személy szerint szívesen részt vennék egy ilyen eseményen.
-
niof
veterán
De ez gondolom nem érvényes, ha csak a szoftver más, a hardver meg csont ugyanaz. Nem érzem világosabbnak a hangot. Sőt, mióta megvettem a szett mellé a Supra USB-t, inkább a szub teljesedett ki érzésre. Néhol már szinte sok, pedig aztán én szeretem.
Vagy csak jobban egyensúlyba került az egész, nem tudom igazából, de az tény, hogy van különbség a nyomtató USB és a Supra közt.
-
Polllen
félisten
A felbontásnál fontos, hogy milyen felvételt hallgat az ember. Nagyon sok olyan van, ahol nincs mit pluszba megmutatni egy jobb rendszeren.
A modi pl. Yamaha MT7-tel nekem bejött. A sennheiser 560S-sel viszont tuti kiszaladnék tőle a világból.
Felbontás tekintetében a modi és a Zen dac 1 között szerintem nincs nagy különbség. Ott van minden részlet ugyanúgy mindkettőnél, de a tonalitásuk miatt máshogy hallod.
Ez szerintem a másik fontos dolog a felbontásnál, ettől nekem nem lesz részletesebb egyik a másiktól -
contaxg
veterán
-
contaxg
veterán
Pedig a legtöbben azt szokták megjegyezni, hogy ezt a részletet még nem is hallottam ebben a számban...
Ezekből az olcsó DAC-okból kispórolták a tápot. A gond az hogy egy jobb táp többe kerül mint maga a DAC. A Modi sokat kapacitál a tápból. Valószínűleg az Ifi is ez tenné, de nem tudom hogy a felbontóképesség javítására mi lehetne a gyógyszer.
-
contaxg
veterán
OK színergia, de a rendszer felbontása kb mint egy SD adás kontra 4K. De van hasonló sztorim hálózati lejátszó kontra PC. A kompresszált, befulladt, sötét hangkép jobbnak lett hallva mert abban több a "dráma" (szerintem meg a jitter).
Nekem az ifi nem igazán értelmezhető mint minőség. Még a legolcsóbb Schitt is jobb nála.Letoltobeze
Mennyit voltak meghallgatás előtt járatva a cuccok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
A topikban terméket, munkát, szolgáltatást hirdetni tilos!
- Elemzés Erősítők tápellátása 2.
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- 4 db érhető el (130/131/132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3078, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest