- Realme GT 2 - aláírjuk
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Nubia Red Magic 10S Pro - újratöltve
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Hirdetés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
ribizly
veterán
Ha már tápkábel, akkor bekérdezek. Lehet valahogy arányosítani? Úgy értem, hogy mondjuk az USB kábel számít mondjuk 5%-ot, a fejes saját kábele számít szintén 5%-ot. Egy tápkábel mennyit számíthat?
Illetve, ha én mondjuk szünetmentessel tolom, akkor milyen kábeleket érdemes venni hozzá, mert túl sokat nem költenék rá, de ide kell legalább 1 sima, meg 2 köztes kábel. -
contaxg
veterán
KORGot a KORGó gyomornak!!
Ebben a jó árban szerintem benne van egy elég jó DSD játszó szoftver lájszensz is! Igaz, nem tud sokat, de elég jó hangot ad!
-
Fitzgerald
veterán
-
DewiL
senior tag
Beyerdynamic DTX 910-et néztem mint a HD201 utód, bár igazából nekem azzal sincs bajom
nincsenek nagy igényeim csak azt szeretném hogy hangosabb legyen a történet, mert pl egy Thinkpad T460 és AirPod kombó már 20% körül elég jó addig az asztali gép + HD 201 100%-on a halkabb...
sajnos nem találtam infót hány mW-os lehet a Xonar AE erősítője de gondolom nincs az E10K 200mW-jánk a közelében, pedig jó lenne egy kütyüvel kevesebb dolog az asztalon
(#64162) Dorien: köszi megnézem majd őket
-
-
vtomi2
őstag
Eddig játék alatt is hallottam, most nem volt olyan vészes, csak halk részeknél jött elő. Tegnap játszadoztam vele, DAC-nak mindegy hova van téve semmit nem változtat (SSD->SSD másolás közben vannak szakadások a hangjában, elég zavaró, de nem másolok mindíg). Az amp viszont nagyon kényes a közelégen lévő elektronikára, az asztal másik felén hallom a legkisebb "háttérzajt", amit szerintem csak a kábele szedhet össze (nem tudom mennyire minőségi amit adtak az AMP-hoz). 100% Win, 100% DAC, ~20% AMP-al szép tiszta.
~1 hetes tapasztalat - a zenék vagy részletesebbek lesznek vele, vagy ocsmányak (sajnos a leggyakrabban hallgatott zenéim ide tartoznak
). Igazából a 712-vel az akusztikus zenék nagyon szépen szólnak, sokkal szívesebben hallgatom őket, mind az eddigi zenéimet. Cloud 1-el pedig szépek az eddigi zenéim
Köszi az ajánlást, rendeltem olyan csöveket amiket linkeltél, majd még azt segíthetnél beállítani
-
Melorin
addikt
[link]
Ilyenem van. Lehet, hogy a link már nem működik, de a link szövegéből kilehet bogarászni, hogy mely DAC-ról van szó. Tudtommal ebbe semmit nem lehet bepattintani, nincs upgrade lehetőség, max az OPA-k cserélhetőek.De vevő lennék valami SPDIF Koax, optika és USB bemenetű, RCA-n analóg kimenetes DAC-ra is, és akkor a végfok dobozában tényleg csak végfok lenne.
Van ilyen kütyü ami hozza a linkelt DAC-om minőségét? -
-
stranger28
addikt
Második.
Hát, ha jóval melegebb, akkor ki. Ha csak valamivel, akkor elfér. Első körben ez még nem is feltétlen fontos, holnap még megtekintem champpal, hátha, stb. Dragonfly Red egyébként meglepően jó vele, blaszfémia ide vagy nemide.3D-s tér viszont izgat. Esetleg kevésbé cső, de legalább nD, ahol n határozottan nagyobb, mint tíz?
Elvileg olyan a hangszíne, mint a Mojonak is. Így esetleg egy vs C510?
-
Goblin12
őstag
Hali.
Mi a különbség a két termék közt?
1. SchiitBifrost Delta-Sigma 4490 - EU 220-230V - Gen5 399€
2. Schiit Bifrost Multibit - EU 220-230V - Gen5 619€ -
Goblin12
őstag
Hali.
Köszönöm az ajánlatodat, és esztétikailag is szép darabok.
Mit is értesz "indulhatunk innen" alatt?Érdemes ehhez a fejeshez árban még drágább dac/amp-ot nézni, illetve hallható ott még különbség?
Ha ennél a kombónál még érdemesebb feljebb menni mi lenne a következő páros?
Köszi.
-
Nincs a menüben sem opció, vagy 5x átpörgettem. Csak forrást lehet választani, kimenetet nem. Mindenesetre nem különösebb gond, mert fülesről nem nagyon lesz szerintem használva.
Nem torzít, csak az a kérdés, hogy ha a hangfalak gyengébb jelet kapnak, akkor ez a minőségre kihatással van-e. DAC illetve hangfal szempontjából. Bár igazából ki is próbálhatnám.
-
-
Toncos
tag
Szia!
Köszönöm az ajánlást, de elég lesz ez a HD330-hoz? A listádban azt írod, hogy ez kifejezetten csak könnyen hajtható cuccokhoz jó, ez a fejes meg tudtommal nem az.
A 15k preferencia, de nem szentírás, ha az ajánlható minimum efölött van, akkor max. megfontolom, hogy megér-e nekem annyit ez a projekt. -
vtomi2
őstag
Sokszor nagyon élesek, meg mintha nem lennének e helyükön vagy nem is tudom, de olvastam, hogy bejáratás előtt ilyenek a magasak.
Mennyire bírják ezek a meleget, mert 3-4 óra (~30%-os hangerőn) után annyira forró a gépháza, hogy nem bírom rajtatartani a kezem 1-2ms-nél tovább.
-
stranger28
addikt
Az eddigiek alapjan tetszik a C510. Sok mely nem kell, inkabb legyen pontos, ne brunnyogjon.
Mit lenne mondjuk erdemes ehhez venni? Vagy champ all the way? Kulon nincs vele bajom, de biztos lehetne elorebb lepni.
RME erosito resze is fasza elvileg, azert neztem.
szerk: Jelenleg nem, de lehet, hogy fog, szoval nem baj, ha van.
-
stranger28
addikt
Kellene egy USB bemenet, illetve csak egy fejessel fogom hasznalni, szoval annak egy jack. Ha nem erositos DAC, akkor meg RCA a ket cucc kozott. Igazabol ennyi. Ha valamibol van fekete, akkor legyen fekete, de igazabol hupilila is jo. Hurcolni nem fogom, arra a Dragonfly se jott be. Lerakom, bedugom, allitom a hangot kezemmel, ennyi. Nem kell nyomi app, stream meg egyeb 'ssag.
Nezem. Lehet egyebkent, hogyha van olyan megoldas, amihez nem kell kulon erosito, de hozza ugyanazt, akkor hajlando vagyok kicsit tobbet fizetni. De egyelore ez sem igazan szempont.
Ami fontos, hogy Linuxon menjen, szoval semmi csilivili driver nem az igazi. Bar, ha nagyon tetszik windozzal, lehet megirom hozza a drivert is
-
nqmad
csendes tag
köszi a választ, sztem nekifutok akkor egy Sabaj D4-nek a NEO kábelekkel. Német amazonról, ha jól tudom, ingyen szállítanak Mo-ra. Vagy érdemes máshonnan?
Bemeneti kábelekre olyan 5k-5k körül jó lenne megoldást találni, de ha azt mondod, hogy van SOKKAL jobb vétel kicsit drágábban (10k fölé nem mennék), akkor meggondolom. -
krisz242
tag
Tényleg, az Elex-ről mikor kapunk egy jó kis beszámolót tőled? Én nagyon kíváncsi vagyok milyennek hallod a hangját, mert hogy gyönyörű, az egyértelmű! (Kicsit reménykedem, hogy találtál valami megbocsáthatatlan hibát, mert ha nem, félek hogy gyűjtenem kell egyre!
) Tehát?...
-
-FreaK-
veterán
Most olvasom, hogy írtad az S6 erősítő részéről, hogy a Z40 sokkal jobb nála, így akkor azt ki is lőttem.
Marad az az opció, hogy a Q-dac dac-nak a Z40 elé, aztán majd meghallgatva el tudom dönteni, hogy marad-e a Z40. hm..Azt beszéltem meg magammal korábban egyébként, hogy ha már 100e vagy fölötte költök front end-re, akkor legyen mindenképpen szimmetrikus kimenet, a jövőbeni fejes upgrade is így van tervezve (csak ott meg fogalmam sincs, hogy mi kellene zártban..).
-
stranger28
addikt
-
-FreaK-
veterán
Köszi! Még nem volt időm utánuk olvasni, de az a baj, hogy jelenleg egy Fostex T20rp mk3 lenne rákötve, de később tervezek upgrade-et, csak még nem tudom hogy mire.. Viszont a leendő fejest majd szimmetrikus kimeneten szeretném használni. Ez így nehéz ügy
Szerk.: igen, a Z40 menne ráadásul. Vagy nem tudom. Abban biztos vagyok hogy jelenleg tök bizonytalan vagyok!A Z40-hez egyébként melyik áll közelebb hangban?
-
sarampo
csendes tag
Elgondolkodtam külön DAC és erősítő vásárlásán, szigorúan a jelenleg hirdetett dolgok alapján...
Továbbra is AD500X és klasszikus zene (abból is főleg olyan, ahol vonósok dominálnak) + akusztikus jazz (trombita a kedvenc hangszerem).A Kercsó-féle Presenter3 szimpatikus az olvasottak alapján + ehhez vmi jelenleg hirdetett DAC?
Vigyázat - vannak ilyen fellángolásaim, hamarosan vége lesz, és nem veszek semmit
Az AD500X leváltásán is gondolkodom, de a 900 nagyon drága nekem, mástól meg félek, hogy nem lesz ilyen kényelmes... ez a nagy kagyló és kis tömeg nagyon bejön.
-
Igen, erre utaltam én is. Ennyiért szerintem már csak a feature set nagyon bőséges (csatlakozók, távnyomó), egy középszerű hang is megfelelő lenne.
Nekem nincs problémám a mélyével. Egy Traktor S4 volt előtte, ami SB X-Fi USB-t váltott. Na a Traktor mélyben az SB-re simán ráver, ezen meg is lepődtem. Viszont a Benchmarknál nem tűnt fel, hogy a mély visszafogottabb lenne. Bár lehet szimplán azért nem vettem csak észre, mert lehidaltam a minőségbeli ugrástól.
-
Ja, alapvetően karakterre gondoltam. A Lindy-ről máshol nem írtak jókat, legalább a normál árát nem éri meg a hangja. Bár végülis ez logikus, hisz inkább feature-ökre megy.
Pénteken érkezik, aznap összehasonlítom, hogy mi tud.
A Benchmark magasba húzása miben nyilvánul meg? Levegős, csillogós, szúrós, éles vagy milyen?
-
kromatika
veterán
Szia mester. Hifiman 400S plusz focus padA-hoz,jelenleg Aune X1S Anniversary Edition t használok. Előszór tartottam tőle hogy túl vékony hang lesz.DE nem. 1. kérdésem .xs1 körüli árban van e olyan dac plusz amp ami jobb lenne hozzá. ? Pl Composite dac+amp? 2.Füles erősítő terén hozna e lényeges javulást 20-25 körül valami,vagy ebben az árban felejtős és elég az x1s erősítője?Amikre gondoltam Presenter2 vagy 3?SMSL sApII,SMSL sApIII?Köszi előre is tisztelettel.
-
Az egy másik sztori.
Egyébként lehet előbb fejhallgatót váltok, a Pioneer HRM-7 hangja az Eve-hez már nagyon nem passzol. Bár zsepi moddal egész jól megfékeztem a szúrós magasakat.
Megathx mégegyszer.
Ez pont tud mindent, ami kell otthonra. Az Ádámokkal és Évákkal is meg fogom természetesen hallgatni.
-
-
thornadoj
aktív tag
Van fejhallgató, de azon nem nagyon szoktam zenét hallgatni, azt inkább éjszaka használom, amikor az asszony alszik.
(#63908) ribizly: Az alaplapra van kötve közvetlenül, és próbáltam usb 3.1 gen 1-el, és usb 3.1 gen 2-vel is.Érdekes hogy kb. egy hónapig ezelőttig nem is volt probléma. Körülbelül akkoriban mintha lett volna egy nagy win frissítés is.
-
sarampo
csendes tag
csak valami jobbra, másra, újra
Cifrázhatnám, de nagyjából erről van szó
Elég régen hallgatok úgy zenét, hogy nem csak a háttérben szól, de nem nagyon tudatos bennem, hogy egy hangzás miért tetszik vagy miért nem (jó, nyilván egy 128Kb mp3 és egy veszteségmentes formátum között azért hallom a különbséget). Csak kapkodom a fejem, amikor fórumokon meg teszteken mindenféle jelzők repkednek a hangzásról...Van egy Cambridge 540R-em, aminek a fejes kimenetén valahogy jobb zenét hallgatni, de az bazi nagy és a nappaliban van. Azért keresek DAC/AMP kombót, mert az U7-et neki szeretném dedikálni (filmezünk is róla).
-
Ez az Aune S6 milyen egy Teac UD-503 illetve egy R2R 11-hez képest?
Közben belefutottam a tavalyi hirdetésedbe és látom, hogy neutrális meg hogy kicsit kedvezőbben adtad.
Azzal kiegészíteném a kérdést, hogy kell mellé erősítés vagy elboldogul maga is a nehezebb esetekkel? -
nagyatt
tag
Egy Audia Flight fl3as erosito es Audiophysic classic 20as hangfalhoz lenne. Egyertelmuen a dac log ki a sorbol jelenleg
. Hallgattam oppo sonicat az nem volt rossz. Teac-et nem hallottam meg, csak a mostani hasznalt ara miatt gondoltam, hogy megfontolando.
Bar ha tenyleg ennyire lagy hangzasu akkor lehet felejtos nekem is, ahogy Dorian irja. -
vtomi2
őstag
Na megrendeltem mindent, dac-ból találtam ingyenes szállítással, amp-ot meg amazonról 6€/2db-os adapterrel, remélem jó lesz, elég pozitív értékelései voltak.
Ha sztem megéri azt a 15€-t akkor megrendelem azt is hozzá, ha már lúd legyen kövér. Utálom a PH-t, mindig 2x drágább cuccokat veszek, mint amivel indítok
Köszi a segítséget, majd ha megjöttek, akkor még jövök téged/titeket zaklatni, hogy hogyan állítsam be
-
Ezeket nem is kérdeztem tőle, mert annyira nem jó ajánlat, illetve picit alámondtam az ő árának, úgyhogy most ő gondolkodik, nem bánom, ha nem jön össze.
Lenne még ebay-en egy Angliai R2R 11 is elég jó kikiáltási áron, de UK only shipping, nem is válaszolt a megkeresésemre pedig oda se tegnap regisztráltam... -
Ribi
nagyúr
Pedig a doksijában azt írják: