- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dorien
veterán
válasz
thornadoj #112931 üzenetére
Eredeti, persze. Az Audio-Technica mindig is túl volt árazva nálunk.
Ha felszámolták a HÉA-t, akkor nem lesz további dolgod vele.Remélem, tetszeni fog.
Nekem többször is volt AD900X-em, annyira tetszett a könnyű, teljesen nyitott kialakítása. A kábele sajnos nem egy nagy vaszizdasz, jó merev harisnyát kapott, de más hátránya nincs. Mélyben erős forrással érdemes párosítani vagy EQ.
-
stellaz
veterán
válasz
thornadoj #112915 üzenetére
Minőségi MP3-as cucc, az ma a DAP, de egyébként köztes megoldás a kis donglie vagy még kényelmesebb BT lejátszók. Telefonnal nyomod rá a zenét, a kis bt egység a zsebedben és igen fasza hangra képesek már, nem nagyon mondod meg, hogy BT kapcsolaton megy a dolog kábel helyett.
-
stellaz
veterán
válasz
thornadoj #112902 üzenetére
Mennyit szánnál rá? Minél könnyebben hajható fejest nézel, annál egyszerűbb és olcsóbb megoldásokból tudsz válogatni. Donglitól a féltégla méretű eszközökig van kínálat.
Nem tudom, hogy a venni kívánt fejes mennyire energia éhes, de olcsón jót eszköznek ott van pl a VE Megatron (apróban is láttam most egy újat huszonegykét ezer forintért), könnyebben hajtható fejesekhez elég szerintem (Én Philips shp9500 és Grado sr225x-el használtam, azokhoz jó volt). Elég univerzális kis cucc, 3.5 és 4.4 kimenettel, line out, mikrofont is kezeli asszem, és a telót is lehet tölteni rajta keresztül, Cserébe ipari kinézet és fizikai hangerő szabályzás nincs rajta. Otthoni áthelyezésre éppen elég kicsi és könnyű, de zsebben már nem fér el.
Van pár BT cucc is, ami jó lehet 40 ezertől kezdődően fejestől függően (pl FIIO BTR15).
Klasszikus dongliból viszont nincs nagy tapasztalatom, ezért inkább a többiekre hagynám ezt.
Illetve több ilyen kis cucc erősebb ballanced (4.4) kimeneten, érdemes olyan fejest nézni, amin lehet ballanced kábelt használni. Ezek a tipikusan két oldalon vezetett, cserélhető kábeles cuccok.
-
pulutodurumo
őstag
válasz
thornadoj #91537 üzenetére
Nekem első generációs Ryzen alatt alig akart működni, pedig elég jó lap volt mellette, rendes táppal. Most 1600 AF mellett, (ami ilyen másfeledik gen.) megy gond nélkül sokkal egyszerűbb lapban. (Mondjuk az más kérdés, hogy ha XMP profilt használok a RAM-oknál, akkor tudnak furcsaságok történni.)
-
Samtya
senior tag
válasz
thornadoj #77111 üzenetére
HDMI nélkül már jóval több lehetőség van. Például az FX Audio DAC-X6-tól kezdve az SMSL Sanskrit 10th és Topping D30-on át a Loxije D20-ig húzódó tartományt érdemes tanulmányoznod.
Használtan is keresheted őket, de még HDMI képes DAC-ok előfordultak az itteni aprón (50-60 ezer forint körül), pl. Lindy LDAC Pro (Cyp AU-D250). -
Bodz
nagyúr
válasz
thornadoj #67388 üzenetére
Jó választás, igen, ha fejes is képbe kerül.
(#67395) JoinR: Nem fog működni.
(#67396) gordonfreemN: Persze, megy a tápja nélkül is. Ha jól emlékszem, akkor viszont feltétlen szükséges, ha a breakout boxot is használnád.
(#67378) gianni85: Kis kiegészítés. A Loxjie P20-at amúgy szívesebben hallgatom, mint a Valhallát.
-
Bodz
nagyúr
válasz
thornadoj #63913 üzenetére
Ha mondjuk egy live Linux alatt hibátlanul megy, akkor biztosan nem hardverhiba.
(#63914) lezso6: Ne komolytalankodjunk, max mennyit költenél?
Amúgy ne gondolkozz, van megfelelő, ingyen osztogatják a Lindy LDAC Prot!!!! Leggyorsabbak jól járnak, többiek meg így...
(#63915) bkercso:
-
Bodz
nagyúr
-
bkercso
nagyúr
válasz
thornadoj #43731 üzenetére
A kínai csodáknak kínai hamisítványáról nem tudok.
(Az SMSL kínai.) Szerintem ez jobb lehet a D03-nál, de érdemes hozzá valamilyen tisztességes adaptert venni. (A link helyesen.)
A rendelés sima ügy, de várni kell rá kb. 2-5 hetet (ld. a hirdetésben: Nov 17 - dec 3 között várható). Meg szokott jönni egyben, és ekkora értéket még meg sem biztos, hogy vámolnak.
-
contaxg
veterán
-
contaxg
veterán
válasz
thornadoj #36945 üzenetére
Igen létezik. de lehet, hogy nem annyiért amennyiért Te szeretnéd.
(#36947) Krissz80
Az eredeti kérdésedre válaszolva: nem hallottam még ezt a készüléket, de amit hallottam HIVOX cuccot az rendben volt. De ez csupán 1-2 darab volt, így nagy következtetéseket ne vonj le belőle.(#36946) csƵ
Ettől függetlenül tegyél egy próbát egy aktív hubbal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
A topikban terméket, munkát, szolgáltatást hirdetni tilos!
- Elemzés Erősítők tápellátása 2.
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- GeForce RTX 3060 Ti Gaming OC 8GB
- Gigabyte 15 G5 Gamer FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 4.5Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
- Layer 2 Plus (Layer 3 Lite) Passzív rack switch, 24x1G + 4x10G SFP+ , SFP-kkel FS S3900-24T4S-R
- Apple Watch SE 40mm 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest