Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- One mobilszolgáltatások
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
bajnokpityu
félisten
jó,de én képes vagyok elnézni a hozzáállásatokat,és tiszteletben tartani,akkor nektek föld kerek klubnak mért kell lenézni azokat,akik örülnek a zenének,kábelnek?
én inkább sajnálom az ilyen szememben szemellenzős/korlátolt szemléletet.hol tart a tudomány attól, h menet közben pl kimutasd a tápkábel hatását, mit csinál a te saaját ohhoni láncodban? amig ki nem mutatják, megfosztod magad? te dolgod... én inkább veszek 10-15rugóért egy uj tápkábelt,mint 50el többért egy erősitőt...
tudod azért furi amúgy a placebo leirásod,mert mi úgy csereberélünk kábeleket,hogy általában fogalmunk sincs áráról, általában nem is akarjuk megvásárolni. aztán ha valamiért beválik, onnastól lesz érdekes. szóval kapásból borul a definiciod.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
A topikban terméket, munkát, szolgáltatást hirdetni tilos!
- Elemzés Erősítők tápellátása 2.
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Xiaomi Redmi A3 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 11T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 5070 GDDR7 +Új 32GB DDR4 +1-2-4TB SSD! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 3080 +Új 32GB DDR4 +1-2-4TB NVMe SSD! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- AKCIÓ! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest