Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Apple Watch
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
válasz
bajnokpityu #10917 üzenetére
Nézegetem ezerrel AVX-et is, de szökőévben egyszer van fenn normális minőségű DAC emberi áron (csak a használt felvetésedre reagálva).
Külföldi rendelés nem nagyon játszik, mert még soha nem rendeltem így (legalábbis online nem, nincs se paypal se semmi ilyesmi), szóval első körben csak azok játszanak, ami itthon beszerezhető.
Lavry és Apogee azért jóval drágábbak nem? (160k+ ??) Már az Essence One-ál is rezeg nagyon az anyagi léc. Még nincs konyhabútor meg a szoba bebútorozva, de ilyeneket veszek. Menyasszonyom elvágja a torkomat.
Már igy is elég messze járok gondolatban az eredeti elképzeléstől. Vagyis, hogy nem veszek drágábbat, csak mást mint az MS2+ volt, erre máris kétszeres árakról beszélünk.
Ötletelj csak azért dobtam be a közösbe a gondolataimat, mert mások véleményére is kíváncsi vagyok.
baluka26: mert egy szar.
(bocsi)
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
A topikban terméket, munkát, szolgáltatást hirdetni tilos!
- Elemzés Erősítők tápellátása 2.
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung NP300V5A-S07HU, i5 2410M, 2 Gb RAM, 60 Gb SSD, GeForce GT 520MX dedikált VGA
- Gigabyte GeForce GTX 1060 3GB Mini ITX OC GPU
- HP ProBook 455 G3 AMD A8-7410 AMD Quad Core Radeon R5 Graphics + Radeon R7 M340 2 GB dedikált VGA
- 2027.-ig GARANCIÁLIS Macbook Air M2 gyönyörű állapotban eladó (100%-os akkuval) MAGYAR billentyűzet
- BESZÁMÍTÁS! 1600W Corsair AX1600i Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Z Flip 3 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest