- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
DEJVID
őstag
Az alaplapomhoz ilyen járt. Ezen ugyanolyan szar lehet a coax kimenet, mint egy teljesen integrált?
-
imibogyo
veterán
válasz
bigmasterg #11296 üzenetére
azaz 22 ohmos, nem pedig 220 ohmos. Jobb is a 22 ohm
Ezért nem értettem. -
Szerintem hibás a Canamp interneten keringő kapcsolása. A kimenetnél lévő ellenállás minden fellelhető képen, pl. ezen a képen is (az 5W-os ellenállás mellett) piros-piros-fekete-arany-barna jelölésű, azaz 22 ohmos, nem pedig 220 ohmos. Jobb is a 22 ohm, mert lényegesen nagyobb hangerőt tesz lehetővé, a 220 ohm túl nagy óvatosság (lenne) és visszaveti a max. kimenőteljesítményét az erősítőnek. (Ellenállás színkódok)
-
boba6
senior tag
Na srácok, rendeltem egy pár Symphones Magnum V4 (alumínium tokos Grado?) "hangszórót" (van valakinek jobb fordítás a 'driver'-re?), illetve RS1 jellegű fa (afrikai limba) "tokokat" (szintén bajban vagyok mire kéne a 'cups'-ot fordítani). Sony fejpánttal lesz, Grado bowl szivaccsal (esetleg senn 414), saját készítésű 8eres fonott ezüst kábellel. Na ez az a füles amit vásárlás előtt nem lehet megfülelni.
Tudtok valakit aki épített már itthon O2-t? Jó lenne egy lista mit honnan szerzett be...
Illetve erős kutatásokat végzek mivel lehetne megoldani több fejhallgató között a kábelcserét (ha van egy komolyabb kábeled azt cserélgeted), egyelőre a Hifiman-eken alkalmazott SMC csati tűnik befutónak de jöhetnek ötletek. (Switchcraft locking 2,5" van még versenyben, esetleg mini XLR mint az LCD-ken de félek sok fülesben nem férne el)
-
slfln
senior tag
"I just finished testing the E10 and it's fairly respectable. The max output is around 2.5 Vrms which is borderline for your HD600's depending on how loud you like to listen and what sort of music you listen to (see my More Power article). It also hates 24/88 content. But, if you can live with those limitations, it's a relative bargain."
(A TE7022L nem támogatja a 24/88.2kHz-et)
-
bajnokpityu
félisten
válasz
baluka26 #11285 üzenetére
Hivox Zolival volt 1-2 mondatváltásunk asztali láncok kapcsán.
ott ő azt mondta,h a nehezen hajthatóság lököttség.manapság nem szokás bonyolult váltókat csinálni hangfalaknál, és az alacsony érzékenység szimplán nagyobb tejlesitményt igényel..nincs ekkora tapasztalatom, mint Neki,de füleseknél külön választanám a teljesitményéhes és a nehezen hajtható fogalmakat. sztem asztalinál sem ugyanaz a kettő,de ez most mindegy.K500 ugyan messze nem high end füles,de nem mindegy mi hajtja.és a szerintem igényes erősitő azért valamivel ügyesebben teszi.susogós hangerőn is kijön a difi.
-
-
Ákos97
aktív tag
Ok, igazat adok neked.
Pedig sok helyen a HD 650-et az egyik legnehezebben hajtható fejhallgatónak emlegetik.
Az optimista adatokat én is mellőzném.
Az volt írva a kézikönyvébe, hogy 32 Ohm-on 70 mW-ot tud, 600 Ohm-on meg 200-at? OMG?
Hogy lehet több a kimenő teljesítmény 600 Ohm-on, mint 32-őn? -
slfln
senior tag
válasz
baluka26 #11276 üzenetére
Ehhez tudni kéne, hogy a Bifrosttal az Asgard abban az állásban mennyit ad le 300ohmba.
Ákos97: "De több kell".
DT880/250 - P 90dB SPL-hez: 0.38mW; 0.299 Vrms
HD650 - P 90dB SPL-hez: 0.13mW; 0.205 VrmsA 880/250-nek 3x akkora teljesítmény kell ugyanahhoz a hangerőhöz.
Az optimista Furutech gyári adatokat meg hagyjuk inkább.
(#11280) baluka26: ? ... ! ---> jason@schiit.com
-
Ákos97
aktív tag
válasz
baluka26 #11276 üzenetére
Ha azt veszem alapul, hogy a GT 40-et, amikor nálam volt, a poti felénél hallgattam, jó hangosan, már az esti órákban sok is volt, ezért levettem az egyharmadára, az tudott 150 mW-ot 250 Ohm-on.
A hd 650 azt hiszem 300 Ohm-os, azaz nem sokkal kell több kakaó neki, mint a DT880"250-nek.
De több kell. -
slfln
senior tag
válasz
baluka26 #11273 üzenetére
Azt hittem ezen már túl vagyunk. Azt próbáltam bemutatni, mire elég az E5 és mire "elég" a Lyr 6W -ja. Nem mondtam, hogy elég hozzá.
Ő ezért mondja, hogy nem elég hozzá. Azokkal is számol, akik szeretnék felrobbantani a fejüket halkra kevert klasszikussal. Nekem például semmi szükségem 115dB peakre, mert az E10-et a 880/600-al napjaink zenéjével low gainen 3.5-ön (8-ból) hallgatom. A HD600 akkor ~3-mason lenne kb.
Ha megnézted az excelt, amit csináltam láthattad szemléletesen is, hogy milyen nevetséges teljesítmény kell szinte minden fejesnél a 90dB-hez. Utána pedig a logaritmus sajátosságai miatt milyen teljesítménynövekedés kell pár dB növekményhez. -
Ákos97
aktív tag
Fejhallgató erősítő gyanánt a Beyerdynamic A1-es milyen, 200k-ért?
Itthon is kapható, hál' Istennek. -
slfln
senior tag
Nemrég írta (utolsó hsz. perpillanat) NwAvGuy:
"...The weak area in many products is the headphone output more so than the DAC. For example, the 10 ohm standard output impedance of the DACport (you have to pay extra to get a 1 ohm output) can cause audible differences with many headphones. With the HD600, however, even the 10 ohm DACport will be OK. The E10 doesn't have enough output for many headphones, including your HD600s. The O2 (or ODA) solves the headphone problem for nearly any headphone you might want to use now or in the future.
As for DACs, I'm not done measuring the E10, but what I've seen so far is at least respectable. I would rule out the E7 as it can only do 16 bit audio. Based on other reviews, the HRT it's also respectable. The E10 and HRT are right around the point of diminishing returns and the least expensive DACs I know of offering 24 bit over USB.
Without running blind tests I can't say for certain the E10, HRT and DAC1 would sound the same in blind testing but I suspect any differences would be much less significant than many would expect. The plan is for the ODAC to perform at least as well overall as the E10 and HRT and it will be blind tested against the Benchmark DAC1 and likely other more expensive DACs. And, best of all, it can be packaged with a very solid headphone amp--something that still eludes nearly all the similarly priced competition."
-
Bodz
nagyúr
-
Bodz
nagyúr
Nem egy hatalmas jószág a RIP.
A két füles kimenetnek különböző a kimeneti impedanciája, a pontos számot meg ne kérdezzétek. -
válasz
bajnokpityu #11261 üzenetére
Az aláírásodból nem egyértelmű, melyiket adnád Te (bár sejthető, csak nem egyértelmű).
-
-
válasz
bajnokpityu #11255 üzenetére
Nem egészen, mert attól, hogy a bemenő jittert megszünteted, még az eszközön belül elvileg adódhatnak további jitter források, és a konverzió sem tökéletesen pontos.
Ezt az SRC4192-őt hova építik pontosan? Az SPDIF receiver és a DAC chip közé? -
gyenesmartin
őstag
Azt tudom, hogy mi az a jitter, de ez hangban miben nyilvánul meg?
-
válasz
bajnokpityu #11255 üzenetére
Empírikus és logikus. De a miért/hogyan érdekelne.
-
válasz
bajnokpityu #11251 üzenetére
Mennyire érzékeny az SRC4192 a bemenő jitterre? Érzékeny rá egyáltalán?
-
Bodz
nagyúr
Köszi, felfogtam.
-
válasz
bajnokpityu #11251 üzenetére
Abba kommersz PCM2702 USB-vevő volt (1000-2000 ps).
-
bajnokpityu
félisten
válasz
bkercso #11250 üzenetére
mivel usb eleve bő 500ps,kizártnak tartom,h le tudja vinni 60-70 alá.úgy néztem,kb 1/6..10edelni tudja.bár ennek is több hónapja,mikor érdekelt,szóval nem szabad tényszerűen kezelni a számokat.
ezért sem volt valami nagy difi a dacok között USBn.(kivéve a PCMed,de az meg komolyabban csökkentett volt).
a kinaiba bibi cm102S volt.az 500-550között van.
-
válasz
bajnokpityu #11249 üzenetére
Igen, lehet.
És USB-n? -
válasz
bkercso #11247 üzenetére
Különbséget kell azonban tenni a túlmintavételezés és az SRC között. A túlmintavételezés is sample rate konverzió, de a kijövő jel órája szinkronban van a bemenőével, nincs külön óra. Jitterszűrést gyakran tesznek ebbe is, pl. DIR9001. Ennek 50ps rms periodikus jittere van (10Hz-től). ASRC-vel 1ps alatti is elérhető.
-
Ahogy contaxg is mondja. Van egy kis memória-puffere, és újraórázza a jelet. A jitter az ugye az órajel fáziszaja, tehát hogy nem azonos időközönként követik egymást a jelek. Ettől az analóg fesz-értékeket sem egyenközűen teszi ki a DAC a kimenetére. Ezen segít az ASRC/SRC. A külső órának jó táp kell, kiszajú felépítésű legyen, legyen leárnyékolva és minél közelebb a DAC-chiphez (nem az SRC-hez).
-
Bodz
nagyúr
Egy rövidke, egszerű magyarázatot kérnék valakitől SRC/ASRC témában. Az ok, hogy mondjuk minden fel lesz konvertálva pl. 192 kHz-re, elvileg/állítólag javul a hangminőség, de mitől van ennek jitter csökkentő hatása?
-
Ákos97
aktív tag
A GS 1-nek a nettó ára 900 $, vagy a 20 %-os amerikai ÁFÁ-val számolt ára?(Így nettó 750 $)
Illetve szerintetek DAC+AMP kombót vegyek, vagy külön DAC+ erősítőt?
A DAC vagy a fejes erősítő a fontosabb? Melyikre érdemesebb többet költeni? (Arányaiban) -
Bull Boss
őstag
Sziasztok! Sztereó erősitőm van és jack RCA kábellel van összekötve a tv vel. Nem akarok házimozit, de mégis szeretném ha Optikán keresztül tudnám összekötni a Tvhez. A TV-n van az erősitőn nincs. Létezik olyan átalakító amivel stereo erősítőhöz tudnák optika bemenetet tenni?
-
bajnokpityu
félisten
válasz
contaxg #11235 üzenetére
azért nagy tér és nagy tér között is van difi.
nyilván nem rugnék labdába,mert én még elhiszem,h a 2.5 millás lánc nem véletlen annyi.de sztem soha nem is fogok ennyit költeni ilyenre, mert egész olcsón is lehet zenélni.anno ritka nagy élmény volt felhivni Pistit, aki a nagy dacot készitette az első teszt után. egy házimozis, hifis újságiró ismerőshöz vittem el a tuningolt rotelemet,meg a bétás DACot(3mm vtg. furnérlemez tetején,lógó belekkel,olcsó ellenállásokkal,kábelekkel. saját kábelei,hangfalai,CDje volt rákötve,saját zenéit hallgattuk.nem ócska lomik.
Konkrétan ujjongott a "srác", bár apám lehetne,hogy basszus a konyhában is vannak zenészek.1 órára vittem a cumót,2.5óra lett belőle, hajigálta a CDket boldogan
nah,ezeket a paramétereket tessék mérni
-
contaxg
veterán
Aha!
Azt figyelted, hogy a készülék háza egy tömbből lett kiesztergálva?
Abban viszont lehet igazság, hogy ez a kütyü nem annyiszor jobb Fiio-nál mint ahányszor drágább ($45k).(#11230) bajnokpityu
Az olcsóbb USB DAC-ok általában szükség megoldások. Nem titok: nálam sincs már USB kapcsolat a láncban, de ennek inkább kényelmi okai vannak.(#11231) bajnokpityu
Szuper nagy tér nálam is volt 1x, 2x.... Először ellenfázisba kötöttem be a dobozokat, másodszor kölcsön kaptam egy 2.5 milliós rendszert, amit a mai napig nem tudok elfelejteni.
Köszönöm a lehetőséget! Egyszer élni fogok vele!
-
válasz
kk831228 #11233 üzenetére
Nem tudom. Statisztikában a nagy számok törvénye miatt kell nagy mintaszám: ez kimondja, hogy a relatív gyakoriság (kísérleti eredmény) - csupán - sztochasztikusan tart a valószínűséghez. Ez tehát nem egy szoros összefüggés kis számoknál. Pl. 5 dobásból lehet 4 fej, 50 dobásból már nem szokott 40 fej lenni.
-
slfln
senior tag
válasz
contaxg #11229 üzenetére
Fogalmam sincs.
A specifikációk semmitmondóak, a doboz meg szép és úgy látom hájend' súlyú is - 30kg.
32ohmba 100mW? Ennyit egy FiiO E11 is tud a telefonakksijáról.
Először rá kéne dugni műszerre megnézni, van e köze egyáltalán nyomokban a valósághoz. Kétlem.
Ha van akkor meg nem hiszem, hogy komoly különbségek vannak. -
bajnokpityu
félisten
válasz
contaxg #11229 üzenetére
egyébként a lin táp nekem is megérne majd egy próbát.a nagy lánc elég jó, hogy van esélye,h kihallanám a megerősödött transzportot. amúgy ha van kedved 1x meghallgathatnád, kiváncsi lennék a véleményedre.
1 dolgon szeretnék még munkálkodni, kontúrosabb hangszereket szeretnék. most olyan,hogy balra vállam fölött szól a bőgő, kint az utcán a hegedű,szóval hatalmas terem van, nagyjából pontos is. Onnan tudom,hogy a láncban még mindig van tartalék, hogy mikor spéci hangfalkábelet kaptam kölcsön, kb holografikus előadása volt.
Azért nincs ilyen kábel a láncban, mert cserébe meg jelentősen visszavett a sávszélekből. -
bajnokpityu
félisten
válasz
contaxg #11229 üzenetére
az uccso osszehasonlito probam ket also kategorias dacrol is szolt. usbn alig volt difi, mindketto szar volt. jobb erositovel, fulessel mar volt pici difi, de alapvetoen minket cuccot visszafogta az usb. tudom, h a sajat nagysagrenddel jobb koaxon. koaxon kellett volna folytatni, igy inkabb hagytuk oket.
tehat egy dolgot tudtam leszurni, akkor nincs sok difi, ha nem ok a szuk keresztmetszet. itt jol szurtetek le: nem a forrast kell eloszor cserelni.
itt elso korben a canampra tippelnek. osszemost, elfed. ha a k601 ugy szol, mint ha a k500ra 601es parnat rakok, az a 2. tipp.
-
contaxg
veterán
-
p_adam
addikt
válasz
Ákos97 #11216 üzenetére
Most egy TC Electronic BMC-2-t hallgatok, forrást cseréltünk a barátommal, szerintem ez egy teljesen jó DAC, a HD600-al még a beépített alap fejhallgató erősítője is egész jó.
Nem olyan jó mint a Lavry DA11 de nem is kerül annyiba, és annyival nem is rosszabb.
Viszont nincs rajta USB bemenet így egy Halide Bridge kell elé. De még így is költséghatékony (lehet van már azóta USB-s ami jobb de még nem hallottam)Ennyit ez nem ér meg, egy GLite+DPS-t is 100-ért vettem itthon (aztán eladtam) és az lényegében teljesen ugyanaz mint a GS-1 csak két külön dobozban.
-
válasz
Deadzone41 #11224 üzenetére
ezek szerintem túl kicsi számok bármilyen következtetéshez.
-
-
Jancsi
aktív tag
válasz
krisztianAMG #11103 üzenetére
ESR a kondenzátor soros ellenállása, aminek van sajnos egy elég szép frekvencia függése. A LowESR jelölésű kondenzátoroknál ez többnyire néhány tíz vagy pár száz mOhm, de a standard elko-knál akár több Ohm is lehet. Továbbá a Low ESR elko-kat többnyire kapcsolóüzemű tápokba szánják, így jobbak a magas frekvenciás tulajdonságai is.
Az MKT és az MKP fólia kondenzátorok, előbbi dielektrikuma poliészter, utóbbié polipropilén. Leginkább az MKP-t preferálják a hangtechnikában, de a hallható tartományban a katalógus adataikban nem sok különbség van. -
slfln
senior tag
válasz
Deadzone41 #11221 üzenetére
Köszi, hogy megosztottad.
10-es mintánál min. 9 találat kellene ahhoz, hogy egyértelmű különbségről beszéljünk. Kíváncsi vagyok lenne-e olyan környezet és van-e olyan ember, aki a két DAC-ot vakon meg tudja különböztetni.A hangsúly a tökéletesen egyeztetett hangerőn van. A legtöbben lusták ahhoz, hogy ezt beállítsák.
Így viszont a két eszköz összehasonlítása nem ér semmit.Ha már vakteszt: nemrég megjelent egy publikáció egy érdekes kísérletről, ahol vérprofik különböző hegedűk hangját próbálták felismerni, köztük pár méregdrága Stradivariussal.
Ismét bebizonyosodott, mennyit jelent az elvárás és a valamibe vetett hit. -
Deadzone41
őstag
hogy felborzoljam a kedélyeket:
haverral a-bztünk két dacot, az msII+t és a dacmagicot. haver a denon adh2000rét küldte csatába, én a k601-em. volt két klón kanampunk így csak a füleseket kellet átdugdozni. a hangerőt egy kalibráló mikrofonnal lőttük össze, 2 monitorral dolgoztunk hogy könnyebb legyen a kimenet váltás.
a tesztet úgy végeztük hogy mindegyikőnk fix daccal kezdte a hallgatást, én a hrtvel, ő a cambridge-el, meghallgattunk egy zenéből 1-2 részletet többször, majd váltáskor meg kellett mondani hogy ki lett-e cserélve a dac vagy sem. úgy gondoltuk így könnyebb dolgunk lesz mintha csak teljesen vakon ki kéne találni éppen melyik szól. egyszerre 5ször kellett eltalálni a helyes dacot, majd cseréltünk, összesen 10-10 próbálkozása volt mindkettőnknek. haver 10/6 szor találta el, és én szintén 10/6-szor. mindketten elég határozottan mondtuk ki éppen melyiket halljuk, mégis akadtak nagyon csúnya bukások, pl haver: "úúú most megfogtam, ezt 100% hogy most cserélted" közbe pedig ugyan az volt bedugva amit előbb hallgatott... és ezek a hibák természetesen egem is jellemeztek. sokszor egyiket sokszor a másikat hallotuk jobbnak egyazon szám alatt, néha meg a kicserélt dac-ot ugyan annak véltük. én számítottam hogy ilyen eredményt kapuk, haver nagyobb mellénnyel indult neki a dolognak. konklúziót nem szeretnék levonni, mi minden esetre nem mostanában cserélünk forrást.
ui.: a dacmagic coax-on kapta a jelet.
-
imibogyo
veterán
Nem tudok pontos választ adni, mert nem az enyém volt, de ilyen rácsozatú volt.
Egy ismerősömé, aki kinn él az nagy ámerikában. Most volt itthon két hetet és összehoztunk egy talit, mert ő nagy hangeszköz gyűjtő. Gondoltam kíváncsi erre a DAC-ra is.
-
Ákos97
aktív tag
Na, hogy végre legyen kinek idegesítenie titeket, szertnék beszámolni a mostani felállásomról. Visszavittem a Furutech GT-40-et, mert nekem túl meleg volt a hangja, elég kevés részlet volt benne.Most ott tartok , hogy a Wolfson WM8741-essel szerelt Arcam rDAC-ot nézegettem, de ez csak egy DAC , nincs fejes erősítő benne. 479 $+ Áfa+VÁM.
Review.
626 $ környékére jön ki. Ez 156500 FT, ha jól számolom.
Először is, szívből örülök ennek a csodálatos FT árfolyamnak.
Most biztos nem veszem meg.
Egyáltalán valaki hallotta már?
Másodszor, valamilyen erősítő is kéne hozzá.
Valószínűleg érdemesebb lenne először azt megvenni, majd fél év múlva a Dac-ot, mert beköthetem az Oppo Sabre ESS-9018-as chip-et használó Blue-Ray-be, átmenetileg.
Headamp GS-1-et néztem ki.
750 $ a nettó ára, ha jól látom, + 27% ÁFA+ 3 % VÁM, 980 $.
980*250()= 245000 Ft. Vajon megér ez ennyit, van olyan jó?
-
paragon85
tag
Kedves urak!
Van egy laptopom, amin van egy egyszerű realtek hangkártya. Viszont a hifi rendszeremhez (stereo erősítő, frontsugárzó) holnap érkezik egy HRT Music Streamer II DAC.
Az audioland-os leírás alapján felraktam a foobar programot és letöltöttem a wasapi "bővítményt". Kicsit buta kérdés, de a foobarban, az outputban most azt tudom kiválasztani, hogy WASAPI: realtek digital output. (illetve a digital mellett hdmi és hangszóró) Szóval a kérdés: ha holnap bedugom a HRT DAC-ot usb-n és felismeri a gép, akkor itt megjelenik egy másik kimeneti lehetőség amit választanom kell? Bocsánat, de ez nem tiszta...
A HRT-nek van valami drivere amit telepíteni kell majd esetleg? Vagy csak plung&play?
Van még olyan lépést amit meg kell csinálnom?
Nagyon köszönöm!
-
imibogyo
veterán
A múltkor annyi lemaradt az "értékelésemből" ami a kisDAC-ot illeti, hogy egy Canamp klónnal és egy vintage Beyer Dt880-al messze nem volt annyira magas orientáltságú, mint a saját láncommal. Sokkal kellemesebb összhatást mutatott.
Ez még hozzá tartozik a teljes képhez. -
MC Pite
veterán
-
MC Pite
veterán
válasz
bigmasterg #11204 üzenetére
Itthon az E7ára 20 310 Ft (27 % áfával), és az E7 és E10 kint ugyanannyiba kerül (pár dolcsival olcsóbb a 10es pár helyen) innen gondolom.
Tudom, de mire az x-fi is elér hozzám 100dolcsi. A Fiio olcsóbb lehet ingyen postával.Viszont a sim 3,5jack vs aranyozott rca miatt az x-fi kap egy pirosat. Bár hogy ebből mennyi esztétikai és mennyi hangbéli különbség az más tészta...
-
MC Pite
veterán
Halkra kevert klasszikus szokott lenni,(S.W. Főleg) de 40ohmos virgonc fejesem van, ezt bármi kihajtja. Ritkán hallgatnám (terv szerint legalábbis) fülessel, főleg az erősítőn lógna.
Szállítással már szinte ... Hoppá, nemsokára itthoni garival is lesz E10? Papírforma szerint pont húsz sasorrút kérnek majd érte.
Sajna ez a szűk száz dolcsi a limitem, úgyhogy a HD és az E10 maradnak dobogósok. Kb február, vagy mikorra várható?
Kettőre szűkítve a kört, jó lenne meg is fülelni ezeket már... -
slfln
senior tag
válasz
MC Pite #11201 üzenetére
(PM-re)
A Creative tud jó DAC-ot csinálni, az X-finél az erősítő rész lehet a kérdőjel szerintem.
A Fubart és a Pro-Jectet én kerülném, már papíron sem szimpatikusak. Az előbbit "lényegében" a kutyacica-nyau-vau-val járó hatalmas cool-factor miatt, ami ápol és eltakar, az utóbbit meg azért, mert egyszerűen elhaladt felette az idő.A FiiO szerintem jó, ha nem nagyon halkra kevert klasszikus zenét akarsz hallgatni valami nehezen hajtható fejessel, és ennyi a keret, akkor ezt vinném. A mérések még mindig nincsenek kint. : / Ha e mellett teszed le a voksot, akkor érdemes várni, mert a következő szállítmányokban majd cserélik a jacket.
Ha meg tudsz még összekaparni egy kis pénzt, akkor a technikailag stabilabb lábakon álló HRT-t vinném gondolkozás nélkül. Mondom ezt mindenfajta befolyásoltság nélkül.
Mással jelen pillanatban (én speciel) nem foglalkoznék. Nem azért, mert ezek vannak/voltak most nálam, hanem azért, mert nem tudunk jobbról ennyiért.
-
MC Pite
veterán
Ja igen, hogy a szűk százdolcsis mezőnyt még felborzoljuk, ki is felejtetem az E10et.
Logouton a hrt-hez viszonyítva jól végzett. Persze tuti egyik egyéb kiszemeltet se csekkolta slfln még
Néha fülessel is használnám, de a 40ohmos RP-F500as vszínű az X-Fivel is elketyeg rendesen (mert az tudom hogy nem túl erős).
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
A topikban terméket, munkát, szolgáltatást hirdetni tilos!
- Elemzés Erősítők tápellátása 2.
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2018 i7 32GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest