- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
szilchi
őstag
válasz
diobioesz1 #12919 üzenetére
Professional.De ezt még a tesóm rakatta fel rá.De ha csere lesz,akkor Starter megy rá majd.Mondjuk mindennel meggyűlik a baja.A youtube-os videókat sem szereti fullscreen módban.Sokszor diavetítésbe megy át.Főleg HD-s videóknál.A nehezen elérhető modul álítólag,meg gondolom ténylegesen,a billentyűzet kiszedése után érhető el.De akkor nem szórakozok azzal és teszek egy 2 gigásat az egyik 512-es mellé.Köszönöm.
gt007: Kösz neked is.De Li1818
.Bár ahogy nézem,a 1718 is hasonló procikat kezel mint az enyém.
Li 1818 cpu support--Amilo forum
Az FSB-t én is néztem,hogy ne legyen 800 Mhz.Amin még gondolkodok,hogy a régi hűtés elég lesz e neki. -
DZs
senior tag
válasz
diobioesz1 #12906 üzenetére
Azzal megy és vezetékes kapcsolattal is működik. A mobil elvileg független a wintől.
-
DZs
senior tag
válasz
diobioesz1 #12904 üzenetére
Xp.
Világítani kellene a kis lámpának, ha be lenne kapcsolva, de nem.
A mobil internet nem zavarja? -
happyreindee
csendes tag
válasz
diobioesz1 #12850 üzenetére
Szia, na felraktam integrált rendszert, ahogy mondtad, valóban gyorsabb lett tőle, köszi a tippet!
Az SSD-n azért majd még elgondolkodom, mostanában egész jó irányba tendálnak az árak.
Még egyszer köszönöm a segítséget! -
tornadóó
tag
válasz
diobioesz1 #12850 üzenetére
üdv.
Fujitsu Siemens Amilo Li1705-be szeretnék erősebb processort tenni(2magosat),jelenleg Intel Celeron M 1,6Ghz van benne,Bios típusa: 1.0C-2308-8A20,milyet rakhatok bele ami biztos h menni fog? t2390,t2400? vagy egyéb? a választ előre is köszi -
happyreindee
csendes tag
válasz
diobioesz1 #12848 üzenetére
Köszi szépen, megpróbálom egy ilyennel. Hétvégén fog csak menni, utána majd írok tapasztalatokat. Még egyszer köszi!
-
happyreindee
csendes tag
válasz
diobioesz1 #12845 üzenetére
Igen, 64 bit.
-
music31
csendes tag
válasz
diobioesz1 #12818 üzenetére
szia, valóban driver probléma volt!!! kutatásaim nem jártak sikerrel, pedig napokig böngésztem a netet... aztán egy letöltő oldalról letöltöttem egy driver navigator nevű programot utolsó próbálkozásként, és csoda történt... ez a kis egyszerű program mindent megtalált a gépemhez és a kameraképem most tökéletes... _.))) remélem tudok ezzel segíteni másoknak is akik hasonló driver problémákkal küzdenek.... :-)
-
mosaic66
újonc
válasz
diobioesz1 #12838 üzenetére
Köszönöm a hipergyors választ.
A géppel semmi bajom nincs, 2008 óta tökéletesen működik. Mindössze az XP után telepített Win7 kevesli a RAM-ot, ezért a bővítési láz.
Még egyszer köszönöm! -
GuruZone
őstag
válasz
diobioesz1 #12838 üzenetére
mennyit eladtam ebből anno... Uramatyám. Biztos vagyok benne, hogy már egyik sem működik.
-
GuruZone
őstag
válasz
diobioesz1 #12834 üzenetére
szia, a kollégám gépe, de már dobom is vissza
köszi a gyors választ
-
music31
csendes tag
válasz
diobioesz1 #12818 üzenetére
eszközkezelő alapján Bison WebCam névre hallgat a kamera ilyen nevű win7-es drivert telepítettem, a rendszer elfogadta a drivert és újraindításkor aktiválta is a kamerát de a kép fejjel lefelé van... :-( még egy jó pár nap, hét rá fog menni hogy véletlenűl rátaláljak a megfelelőre.... ha egyártalán létezik... ha sikerült mindenképp megírom...
-
Dell XPS
veterán
válasz
diobioesz1 #12792 üzenetére
CMOS Battery szvsz! Próbáld meg, jó pár esetben találkoztam már vele. Sajnos GPU hibát is előjelzett már a "különleges" jelenség.
-
gt007
tag
válasz
diobioesz1 #12794 üzenetére
Valószínűleg maga a bekapcs panel (ha külön van, vagy az alaplap ezen része zárlatos lehet.
Az nem furcsa, hogy lezárt fedélnél nem kapcsol be, illetve bekapcsol, csak rögtön készenlétbe helyezi magát, mivel le van zárva, és ilyenkor az indulást megszakítja, de ha felnyitod, akkor azonnal folytatja az indítást, és bekapcsol.
Üdv -
amdathlonxp
aktív tag
válasz
diobioesz1 #12792 üzenetére
Szia mennyi ez a bizonyos idő ami után újra indul?
Az hogy le áll lehet hő védelem miatt de lehet más is ha xp-t használsz kapcsold ki a rendszer meghibásodásnál az automatikus újra indítást
Ha a rendszer hibát észlel.....és ott x-eld ki .
De inkább alaplap hibának hangzik főleg hogy jellemző a típusra.
Esetleg nézd meg a cpu hőmérsékletét.... -
sani72
csendes tag
válasz
diobioesz1 #12765 üzenetére
köszi a választ.elvileg semmi hátrányt nem veszek észre a háttértároló hiányzó driver-ével kapcsolatban.
-
tyaty1
tag
válasz
diobioesz1 #12735 üzenetére
-
tricikli04
újonc
válasz
diobioesz1 #12669 üzenetére
Megoldodott mar az xp flasheles?Ha nem es erdekel,irj!Udv
-
gt007
tag
válasz
diobioesz1 #12719 üzenetére
A 2030-as azért kicsit régebbi tipus
-
gt007
tag
válasz
diobioesz1 #12717 üzenetére
Itt egy kép az eredményről!
Kicsit gáz a fotó, de a lényeg látszik
Nagyon örülök neki -
gt007
tag
válasz
diobioesz1 #12715 üzenetére
A T2400-as és a T2500-as tuti megy, de a T5600-is. Ami furcsa. hogy a support listában a T2450 és elvileg az 50-es végződésű procik nincsenek benne!
Az lesz, megpróbálom, aztán megírom a tapasztalatokat. -
d.véderjoe
tag
válasz
diobioesz1 #12695 üzenetére
Köszönöm! Írtam nekik.
De most kiderült több sebből is vérzik ez a lapos, úgyhogy szerintem ennyi volt a pályafutása... -
imi68
tag
válasz
diobioesz1 #12688 üzenetére
bármilyen lemezzel ugyanez. A bios-ban látni a hdd-t.
-
imi68
tag
válasz
diobioesz1 #12684 üzenetére
Teljesen megformázott HDD. Másik gépben jo a HDD.
-
dodopek
addikt
válasz
diobioesz1 #12680 üzenetére
Köszi!
-
Dell XPS
veterán
válasz
diobioesz1 #12671 üzenetére
Van amikor sikerül és több esetben nem, így érvényben marad: nem igazán..
-
Alister71
nagyúr
válasz
diobioesz1 #12669 üzenetére
XP-t nem igazán lehet pendrive-ról telepíteni.
-
Dell XPS
veterán
válasz
diobioesz1 #12645 üzenetére
Szia,
Pedig ott a foglalat a "COM" alatt, ha ránagyítasz látható.
-
Janou
őstag
válasz
diobioesz1 #12645 üzenetére
Ennél nem látszik. Mint mondtam szinte naponta szedek szét notikat.
-
Janou
őstag
válasz
diobioesz1 #12643 üzenetére
Levettem a hátlapot, ott nincs. És mint mondtam nem 1 notebookot szedtem már szét de ez...
Ma ezen kívül két notit szedtem szét, mindkettőnél a lapra volt forrasztva. Ha ebben is olyan lesz azzal nem sokat tudok kezdeni. Ezért akartam más megoldást. -
Janou
őstag
válasz
diobioesz1 #12641 üzenetére
Jumper nem szokott lenni a notiknál, az elemet pedig rá szokták forrasztani az alaplapra. És ha ez nem lenne elég, kiba*zott bonyolult szétszedni. Sok notit szétkaptam már, de ez mindenen túltesz.
-
Hadden
csendes tag
válasz
diobioesz1 #12627 üzenetére
Írtam, XP-vel használom, de az összes frissítés fel van rá telepítve.
-
Hadden
csendes tag
válasz
diobioesz1 #12619 üzenetére
Tényleg nem írtam, bocsánat
CPU : Genuine Intel T2050 ~ 1.60GHz-n fut
512MB memória
Intel 945 chipset. (VGA az 256MB)
(többit nem írom, lényegtelen)Mikor megvettük a gépet anno akkor éveken át eléggé gyors, használható gép volt. Mostanra már szinte használhatatlan annyira lassú :/
-
szpal17
őstag
válasz
diobioesz1 #12615 üzenetére
Csinálni kell akkor egy dos indító lemezt...floppyt vagy pendrivot.
Ezt a zip fájlt ki kell rá csomagolni. Benne van a leírás is mit kell csinálni. -
szpal17
őstag
válasz
diobioesz1 #12608 üzenetére
Bios-t kell frissíteni.
Ez a legfrissebb a Fujitsu oldalán:
5.00.1.10
08.05.2006Flash BIOS Update - Desk Flash <---Elvileg ezzel windows alól is meg lehet csinálni.
-
dodopek
addikt
válasz
diobioesz1 #12606 üzenetére
Igen, legszivesebben én is ezt tenném, de a cucc megvan, és nem tudom lecserélni. Nincs rá keret. Egyébként tudom miről beszélsz, erre sem volt.Most kapott +1gb ramot, és 7 megy rajta, de ez valami katas. :-(
ztrófa.. -
jbauer05
tag
válasz
diobioesz1 #12602 üzenetére
Eleve úgy csináltam és úgy írja ki, ráadásul a windows 7-tet is felakartam rakni usbn keresztül de ott is az írta ki, hogy operating system not found. Ráadásul hiába van beállítva a boot sorrend a biosban, hogy először pendrive és utána a vinyó, indításnál alapesetben nem csinál semmit, kicsit dolgozik vele és már hívja is be az ost. De ha megnyomom indításnál az f12 akkor bejön a boot menü, kiválasztom a usbt, akkor már kiírja az operating system not found szöveget.
A dvd olvasója is egy jó sztori. Nem mondom magam nagy számítógépes szakinak, de azért értek egy laptop kitakarításához. Elkezdtem kicsavarozni a hütőbordát a prociról de az egyik csavar a hűtőborda alatt volt, így feladtam mert azt sehogy se tudtam kicsavarozni. Emlékezeteim szerint nem csúszott meg a kezem, nem sértettem meg semmit de miután mindent visszacsavartam, és bekapcsoltam a gépet, a dvd olvasót nem ismerte fel. Kap áramot, és néha próbál beolvasni valamit miközben nincs is lemez benne. Ennek mi baja lehet?
-
HwAdokVeszek
aktív tag
válasz
diobioesz1 #12596 üzenetére
[link]
LF80537 575
2.00/1m/667
Ez van ráírva a cpu-ra.Azért is írtam hogy ez 478-as cpu, de a foglalat az 479-es.
-
dodopek
addikt
válasz
diobioesz1 #12592 üzenetére
-
dodopek
addikt
válasz
diobioesz1 #12589 üzenetére
Ebbe biztos, hogy nem megy bele a 800Mhz, sajnos saját bőrömön tapasztaltam. Kaptam egy 800as ramot, és sem magában, sem a most benne lévő Hynix-szel nem ment. Csak fekete kép fogadott bekapcsolás után...
-
dodopek
addikt
válasz
diobioesz1 #12587 üzenetére
Jelenleg a win 7 gadget szerint idle 50-60%os ram terhelés van, ami felmegy közel 90re is, ha több progi fut egyszerre. Tegnap pl másolás, live mail, skype ment egyszerre, ezek 90%ot használtak. CPU tök változó. Idle 5-10%, onnan fel vastagon...
Ha szeretnéd, részletesebb leírást is csinálhatok alkalmazások fényében is.
-
dodopek
addikt
válasz
diobioesz1 #12585 üzenetére
32 bites. Megnéztem külföldi fórumokon, 2db 667 ram még elmegy együtt.
-
dodopek
addikt
válasz
diobioesz1 #12580 üzenetére
Köszönöm, ahogy lehet, rádobom. Aztán, majd jövök nyavajogni, ha valami nem gömbölyű.
-
szpal17
őstag
válasz
diobioesz1 #12577 üzenetére
Ment pü!
-
szpal17
őstag
válasz
diobioesz1 #12575 üzenetére
Igazából azért nem értem, mert elég sok ilyen gép megfordult a kezemben és mindnél működött. Próbáld bele esetleg a másik gépből a kártyát.
-
szpal17
őstag
válasz
diobioesz1 #12572 üzenetére
Nem lett kártya cserélve benne?
Még a driver genius nevezetű programot tudom ajánlani. Az biztosan megtalálja a megfelelő drivert hozzá. Sok xp-s gépet csináltam meg vele. Egyszerűbb, mint keresgélni... -
szpal17
őstag
válasz
diobioesz1 #12570 üzenetére
Ha felraktad az xp-t akkor az eszközkezelőben van felkiáltójeles eszköz. Mivel ebben a wlan driverben nincs telepítő, ezért manuálisan kell hozzáadni. Jobb gomb a felkiáltójeles eszközre majd driver frissítése. Ott lesz egy telepítő varázsló és a gépről megkeresed a drivert....rámutatsz neki a letöltött fájlok mappájára és elvileg telepíti is.
-
szpal17
őstag
válasz
diobioesz1 #12566 üzenetére
-
RBJ
addikt
válasz
diobioesz1 #12561 üzenetére
Az oké csak gépe belül hol keressem.
-
SPeti1984
senior tag
válasz
diobioesz1 #12557 üzenetére
Turion 64 X2 TL-60 2GHz + Nvidia 8400m G + 3GB DDR2
Mondjuk tény a 3gb memória miatt a 32 bites is bőven elég lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Precision 7670 16" FHD+ IPS i5-12600HX RTX A2000 32GB DDR5 1TB NVMe gar
- ROG Strix G16 G614JIR 16" FHD+ IPS i9-14900HX RTX 4070 32GB 1TB NVMe gar
- Thinkpad T14 Gen2i 14" FHD IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe gar
- ROG Zephyrus G14 GA403UV 14" 3K OLED Ryzen 9 8945HS RTX 4060 16GB 1TB NVMe IR kam gar
- T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- 30+ típus!!! Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-12. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation, stb.
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest