- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Google Pixel topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
gt007
tag
válasz
szilchi #12921 üzenetére
A Ramot meggondolnám, mert az Li1818
is csak 2GB-ot kezel maximum! Még mindig a 2x1GB-ra szavaznék.
Ha intel 950-es videokarija van, az nem a legjobb valóban, de nekem hasonló teljesítményű notin win 7 prof alatt is jól működött. HD videókkal néha beszaggatott, de jól használható volt.
(GMA950, 2GB Ram, T7200) -
gt007
tag
válasz
szilchi #12916 üzenetére
Szia!
Az Li1718-as széria, ha jól tudom maximum 2GB Ramot tud kezelni, így a legjobb választás szerintem 2x1GB DDR2 667Mhz-es Ram lenne, ami dual chanel módban (128 bit) működne.
A processzorral kapcsolatban annyit, hogy a Core 2 Duo procik újabbak, ezért valamivel gyorsabbak, vagy inkább erősebbek a Core Duo prociknál.
Arra figyelj processzor vásárláskor, hogy csak 667 Mhz FSB-s procikat kezel.
Hivatalosan ezekkel a procikkal adták ki, ezek biztosan jók::
• Intel Pentium Dual Core" processor with 533MHz FSB
- T2060 / 1.6GHz / 1MB 2nd level cache
• Intel Core" Duo processors with 533 MHz FSB
- T2250 / 1.73GHz / 2MB 2nd level cache
• Intel Core" 2 Duo processors with 667MHz FSB
- T5200 / 1.6GHz / 2MB 2nd level cache
- T5500 / 1.66GHz / 2MB 2nd level cache
- T5600 / 1.83GHz / 2MB 2nd level cacheLehet, már újabb procikat is kezel, nem tudom, de az biztos, hogy csak a legújabb BIOS telepítése után, és akkor is csak FSB 667-t!
Sok sikert a bővítéshez.
-
diobioesz1
tag
válasz
szilchi #12916 üzenetére
Konkrétan milyen windows 7-et raktál rá? Javaslom a starternél ne menj feljebb,komolyabb gépekbe sem raknak a gyártók enterprisét.Azt is figyelembe kell venni,hiába cserélem a processzort meg a memóriát az alaplap csak egy bizonyos dolgot tud.A gépbe alapból van egy 512-es memória amit nehéz elérni? Nem gond!.Rakj,hozzá egy 2 gb-ost, többet úgysem tudsz kihasználni az integrált videó kártyája miatt.Szerintem...
-
szilchi
őstag
válasz
szilchi #7789 üzenetére
Wáááááá
.Na,másfél óra után végre megvan.Bár azt írják,hogy 3945ABG-s inteles wlan van benne mégis egy sis-es driver volt jó hozzá,valami wlan minicard driver.Azt feltettem és egyből megvolt a Start menüben a csatlakozás menüpont.És most már neki is megy a net.Nehéz szülés volt.
-
athomi
veterán
válasz
szilchi #7542 üzenetére
Mit keresnének a Vista-ján az XP-s driverek? Meg azt sem értem, hogy ha van is fent XP-s driver a Vista-n, az miért akadályozná egy Windows XP telepítését CD-ről bootolva?
Sztem inkább nem megfelelő XP CD-t használ.Sajnos megcsinálni nem tudom neki, mert tőlem több ezer km-re lakik.
-
raul560
tag
válasz
szilchi #7532 üzenetére
Köszi a segítséged!
Én amúgy én felleltem azt a bizonyos frissítést amit te nem úgy a legegyszerűbb, de úgy is meglehet , hogy rámész a kérdőjeles PCI device-re és jobb klikk, frissítés ott kiválasztasz mindent, hogy manuálian szeretnél csinálni, és ott megkeresed a Rendszereszközök,és azon belül Microsoft és kikeresed azt a "Microsoft AAU Bus Driver For High Definition Audio" ha ez megvan akkor már csak a hangkártya drivert kell feltenned!
Remélem segítettem ezzel valakinek, nem árt ha te is tudod!
(Ha netán olyan helyen kell ilyet csinálnod ahol pl nincs net.)
-
szilchi
őstag
válasz
szilchi #7529 üzenetére
Na ez megoldódott,belemásoltam nlite-al sata drivereket és voila...ment is.Viszont nincs XP-s driverem.AíFS honlapján nem találtam..hmmm..lemezen csak vistas drivert adtak.Az ethernet driver is egy dsktop nforce4-es alaplap driver lemezéről van.Hogy legalább net legyen.De hol találom a többi drivert?
-
Skami
csendes tag
válasz
szilchi #4452 üzenetére
Az Automex válasza:''A félreértést az okozhatja, hogy a 1510-es Amilo szériából sokféle létezik, és csak mi is 5 félét forgalmazunk belőle. A BAT: HU-1-PXM06-PA2 part number-es típust kifelyezetten linuxos felhasználóknak készíti a Fujitsu-Siemens, ezért mellékeli a ''Knoppix'' linuxot, és Windowsos meghajtóprogramokat telepítő lemezt nem. Abban tudok segíteni, hogy amennyiben megadja a postacímét, elküldünk Önnek egy a 1510-es szériához való Windows meghajtóprogramokat tartalmazó lemezmásolatot.''
Szóval ennyi.Arra nem tér ki,hogy miért csomagoltak Win alalpú játékot a kifejezetten Linuxosoknak készült verzióhoz...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Precision 7670 16" FHD+ IPS i5-12600HX RTX A2000 32GB DDR5 1TB NVMe gar
- ROG Strix G16 G614JIR 16" FHD+ IPS i9-14900HX RTX 4070 32GB 1TB NVMe gar
- Thinkpad T14 Gen2i 14" FHD IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe gar
- ROG Zephyrus G14 GA403UV 14" 3K OLED Ryzen 9 8945HS RTX 4060 16GB 1TB NVMe IR kam gar
- T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3005
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest