- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- BlitzWolf termékek topicja
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
HZoli87
veterán
válasz
eurolac #10846 üzenetére
Felső képen az alsót kell választani (magam adom meg a driver helyét - asztalon található mappa, a benne lévő 3 db fájllal), és ne a temp könyvtárat ad meg, hanem csinálj egy mappát az asztalra, és oda bontsad ki a zip fájlt a 3 db fájllal és utána tobább\telepítés és OK. Ha így nem megy, akkor nagyobb baj van a gépeddel, vagy a Windowssal, vagy akár a WLAN kártyával.
-
HZoli87
veterán
válasz
eurolac #10844 üzenetére
Na elvileg megvan a megoldás. Letöltöd a Fujitsu honlapról a WLAN drivert, tömörítve lesz, ezért kicsomagolod. Így kapni fogsz 1 mappát, benne 3 db fájllal. Megkeresed az eszközkezelőt (Sajátgép \ jobb klikk \ tulajdonságok \ hardver fül \ eszközkezelő vagy Vezérlőpult alól keresed meg). Akkor elvileg látni fogsz egy ismeretlen hardvert (ethernet vezérlő), amit sárga kérdőjel mutat / emel ki számodra. Jobb kattintás \ illesztőprogram frissítése és telepítése \ te akarod megadni a driver helyét \kitallózod azt a mappát ahova előbb kicsomagoltad a 3db fájlt \ magától feltelepíti, ezután elvileg már működőképes a WLAN kártya (ezután azt is megnézheted, hogy véletlenül nincs-e letiltva, mert akkor bekell kapcsolnod valamilyen billentyű kombinációval (FN+Fx))
-
HZoli87
veterán
válasz
eurolac #10839 üzenetére
Igen, ilyen állományok/fájlok nekem is voltak a régi gép lemezén, csak ezek nem jók semmire, neked is egy WLAN telepítő kellene, ezért lenne jó, ha tudnánk hogy milyen van a gépedben, mert akkor tudnánk keresni hozzá a világhálón egy normálisat.
Egyébként a neten fent van az összes driver a géphez, egyben: Link
-
HZoli87
veterán
válasz
eurolac #10836 üzenetére
Biztos nem ezt kell alkalmazni ami a képen van. Nézd meg a gyári Driver lemezt, kell lennie rajta több WLAN drivernek, olyat keressél, aminek van telepítője is. (setup vagy install.exe, általában 4-5 MB méretűek) Ebből sajnos nem jöttem rá még, hogy milyen WLAN található a gépedben, az én Pa1510-es gépemben Atheros kártya volt, Driver lemezen meg volt vagy 3-4 fajta kártyához való, végig kellett próbálnom, melyik való az enyémhez, amikor megtaláltam én is lemásoltam a meghajtóra, hogy mindig kéznél legyen.
Példának itt van az Amilo Pi3560 Driver lemezén található WLAN illesztőprogramok: (csak 1 jó a sok közül, a Realtek driver, mert az található a gépben)
-
HZoli87
veterán
válasz
eurolac #10834 üzenetére
Szia!
Sokat segítenél azzal, ha leírnád a WLAN pontos típusát. Nekem 3 évig volt Pa1510-es Amilom, sokszor újratelepítettem, de sose volt gond a vezeték nélküli kapcsolattal. Megnéztem Fujitsu Support honlapot, a gépedhez ez a WLAN driver tölthető le: Link
----
Vagy futtatod a DeskUpdate nevű programot, ami automatikusan telepíti a hiányzó drivereket, internet kapcsolat szükséges hozzá: Link
(érdekes, hogy Xp Home nem támogatott ennél a típusnál)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Wise (ex-TransferWise)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Fotók, videók mobillal
- Apple asztali gépek
- Motoros topic
- BestBuy topik
- Milyen autót vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- További aktív témák...
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% Bivaly i5-12500H 12Mag 16/512 RTX 4050 4GB FHD 144Hz
- TUF Gaming F15 FX506HE 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Legion 5 15ACH6H 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- MSI Prestige 15 i5-1240P/ 8gb ram/512ssd FHD IPS/RTX3050Ti
- Szuper áron DELL XPS 13 9380 /i7-/16 GB Ram/512 GB SSD 4K Touch/IPS/
- Thomson Streaming Box 240 TV okosító / Számla / Garancia /
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest