- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Jimmy Choo felel a Magic V Flip 2 dizájnjáért
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
TIT
veterán
válasz
silverlightx #10771 üzenetére
Furcsa,hogy dualos procija van mert amit láttam abba sima asszem 1.7celeron volt-nekem egy amilo 2727 van ami egy kategória vele kb.10 hónap után csíkozott a képernyő,3ik szervíz
megcsinálta és most 1,5 év múlva megint kezdi!Úgyhogy sztem amit nekem anno mondta:"Mindent csak fusit ne!"
Ja és a win7et se támogatja csak a vista 32bitet holott 64 bites a proci-mondjuk én feltettem a win7et viszont a youtubos videók akadnak és a proci 100%-on megy,divxnél szintúgy!
Tesómnak acere van 5715 mert állítólag azok jók(tele a szervíz)és az is behalt 1 éven belül -
HZoli87
veterán
válasz
silverlightx #10771 üzenetére
Nekem volt egy hasonló Amilo gépem, sokáig használtam, abban Turion 64 X2 1,6 GHz-es CPU volt. Mindenre elég volt a teljesítménye, de bitangul melegített. Forró volt az egész gép és mindig ment a ventilátor. Amit te írsz az már 1 fokkal újabb gyártás technológiával készült (90 nm -> 65 nm), de még így is egy kazán. Akkor megfogadtam, hogy a következő gépemben Inteles lesz. Vásárlás előtt próbáld ki, nézd meg alaposan. Kérdezd meg hogy volt-e már a szervizben és hasonlók.
-
silverlightx
tag
válasz
silverlightx #10769 üzenetére
Senki se tud erről a notiról véleményt írni??
Fujitsu Siemens AMILO La 1703 (Mobil DualCore AMD Athlon64 X2 TK-53 (2x1.7 GHz) )
Új hozzászólás Aktív témák
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Videó stream letöltése
- Vezetékes FEJhallgatók
- Battlefield 6
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Autós topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- MacBook Air M1 / 2020 / Ezüst / 13" / 256 GB / 8 GB / DOBOZ / GYÁRI TARTOZÉKOK /
- i5 HP Pavilion DV7 laptop
- Új Thinkpad X1 Carbon 10th, 14" FHD+ IPS, i7-1260P, 32GB, 1TB NVMe, ujjlolv, IR kam, gar
- Latitude 5420 27% 14" FHD IPS érintő i5-1145G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Thinkpad X270, 12,5" FHD IPS Touch, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Huawei 4G CPE Pro3 4G Router
- Xbox Ultimate előfizetések
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3039, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest