- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisninja
őstag
Szia nem turion TL-58 van benne. Sajnos az nhc nem tudja kezelni, de az rmclock viszi igaz ez sem 100% an. Kis fesz módosítással több mint 3 órát megy a 4400akuval.
Valami venti szabályzó prog nincs ezekhez ? Iletve a gpu-t lehet érdemes húzni?
No meg kapni e hozzá nagyobb akkut? -
J97
tag
Végülis igaz! Inkább hordozható gépként lenne használva mivel két laki vagyok + netezős, letöltő gép, no meg munkára. Van egy asztali gép is itthon "komolyabb" játszadozásra, de a mellé leülni elég kevés időm van. Ezért lenne jó egy valamennyire 3D képes noti, hogy pár játékot el tudjak rajta futtatni játszható szinten mikor nem vagyok az asztali közelében. Nem feltétlen max. grafikával. Pl. C&C3, RA3, esetleg WoW ha úgy van idő. No meg jön majd az SC2 is. Ezért gondolkozom a Fusi PA 3515 vagy 3553 gépeken mivel elég jó áron vannak. Ha jövőhéten elviszik a mostani notim, akkor majd meglátjuk mi lesz.
-
J97
tag
Ez jó hír! Mivel a gép sokat megy, nem lenne szerencsés ha megfőne.
[Ebben] a topicban számoltak be efféle tapasztalatokról. Igaz ez a Pa 3515 -ös de a különbség csak annyi nagy vonalakban a 3553 -hoz képest, hogy nincs benne diszkrét HD3470 -es kártya, csak az alaplapi HD3200 -zal dolgozik.Ezen hozzászólások számolnak be a melegedésről:
[153]
[154]
[159]
[160]Az akkumlátoros üzemidőt 3 - 3 és fél órára írták, az már jónak mondható. Jelenlegi gépem 2 és felet tud.
-
tomsics
senior tag
köszi nálam is megtalált mindent de a videokártyának az integráltat használja,ahhoz is felrakta a drivert,de a másik video kártyát nvidia 8400m gs nem is látja egyszerűen olyan mintha nem lenne benne.Letöltöttem amit írtál de telepítéskor azt írja ki hogy nem talált olyat amihez feltudná rakni ezt a drivert.Nem tom mi lehet a baj
-
-
Lacika25
tag
-
cigam
titán
Nem a procin múlik, hanem, hogy sata, vagy pata a winyó vezérlő. Szerintem az XP-nek szüksége van a nVIDIA nForce Serial ATA Controller driver integrálásához, hogy felmenjen a 2548-ra. Vagy a BIOS-ban át kell állítani az AHCI-t Disabled-ről Enabled-re. Így a sima XP is tudja kezelni a winyót. Speciel most nekem is úgy van telepítve, hogy gyyári home lemezről van felrakva, sata driver integrálása nélkül.
-
2Bálint
tag
jahj elnézrtem
2 éves
sorry sorry
Sok gond nem volt vele.
Néha, ha beteszek írható CD-t vagy DVD-t, akkor irgalmatlanul lefagy. De nemrég tettem fel rá BIOS frissítést, és azóta nemigazán csinálja.
RMC clock-hoz nem nagyon értek, de állítólag tök jól be lehet vele lőni, hogy vegyen vissza a teljesítményből, mert szinte félpercenként beindul a ventillátor, kb 10-20 másodpercre. Meg ugye az AMD termeli a hőt rendesen..
de nagy gondom nem volt vele
a napokban fogom újratelepíteni.
Most visszagondolok, 240-ért vettem, és 3 évre kiterjesztettem a garit. Így olyan 285 volt.
-
Tom5
addikt
Mert egy kedves ismerősömnek döglődik az írója és megszeretném lepni eggyel
De ha rákérdezek, hogy nézze meg everestben akkor nagyon átlátszó a dolog.
Még egy hülye kérdés, ezek az írók is egy szabványúak, igaz?! Tehát elvileg bármilyen SATA csatolójú laptop írót betudok szerelni. -
wwgolf
csendes tag
-
Gülümaci
tag
Igen a Windows ápdétről való a WLAN driver. De valahogy a kettő ütközik egymással. Nem tudom mi lehet az oka. Egy másik fórumban is erre jött rá egy csávesz. Ő ezt írta:
"Na nem vittem szervízbe de rájöttem mi okozhatja a hibát. Ugyanazt az IRQ megszakítást használja a videókártya mint a wifi kártya! Mivel csak netezés közben jött elő a hiba, így egyszer amikor a képernyő lehalt, kikapcsoltam wifit és akkor visszaállt! Kérdés, hogy ez miért most jött elő. Egyszer volt egy bios frissités, gondoltam attól, visszaflasheltem régebbi biosokat, mindegyikkel csinálja. Most egy xp-s wifi driver van fent, azzal ritkábban ugyan de előfordul. Így kénytelen voltam USB-s wifire váltani, azzal nincs gond. Szóval függhet biostól meg wifi drivertől.
De azért jó lenne olyan megoldást találni, hogy beépített wifivel se legyen gond, kicsit idegesítő ez így..."Most arra gondoltam, hogy külömböző WLAN driverekkel próbálkozok.
-
Gülümaci
tag
Amúgy arra már sikerült rájönnöm, hogy a kijelző driver lefagyása, és a kékhalál bekövetkezésében kulcsfontosságú szerepe van a WLAN-nak. Ha a gépet úgy indítom, hogy a WLAN be van kapcsolva, akkor pár percen belül garantált a fagyás, ha később kapcsolom be, akkor 90%, hogy nem fagy le a cucc. Az a baj, hogy az a maradék 10% is nagyon sok!
-
BöBe.
csendes tag
Kösz a segítséget! Visszatettem a lemezt, a videokártya energiatakarékosra véve 76fok, a proci 0.7V-on 800Mhzen 60-61fok. A bios a legújabb(1.1F) már ilyennel tették bele. A gép meg van emelve, alatta szinte csak levegő van...
Szétszedtem darabokra, a procira tettem egy kis pasztát (de nem azt a "csillámporos" izét, hanem sima fehéret) ill. a videokártyáról is leszedtem a bordát, de oda nem kellett semmi paszta, mert volt elég. Amúgy 3szor ekkora testű hűtőborda is mehetne a procira, mert hely lenne neki bőven....nem értem mi a fa....ért spóroltak ezzel...
nem lehet valahogy rászedni a ventillátort, hogy folyamatosan de csak a jelenlegi sebesség töredékével tekerjen? mondjuk 800rpm-el. Az még elég halk lenne sztem.3 madzag megy rá, az egyik a fordulatszámot mérné nem? Bár sehol nem láttam még kijelezve:SFS-t mégegyszer nem veszek, az már tuti...csalódtam ebben a kályhában.
-
netmesterke
aktív tag
Viszont a Celeronos gépek nem melegszenek. Fogtam már Fusit, Asust, Toshibát is. Vagy ennyivel jobb lenne a hűtésük? A GPU hőmérsékletét mivel méritek?
Jah, és picivel visszább vki irta hogy az ő Amilo Pa 1510-es gépében 2,5 GB ram van, holott a Fusi szerint 2 GB a max, most akkor az én Amilo Li1718-amba mennyi ram megy bele? -
Peet210
őstag
Én is sokáig vaciláltam, hogy megéri leváltani az XP-t.
De most úgy néz ki, hogy igen.
Persze még nem akarom elkiabálni de most meg vagyok elégedve. Szokni kel kicsit, de az nem vészes. Nekem ezen a FS Amilo Pa1510 (2,5 GB RAM-mal) gépen a 32 bites Vista Home Basic most rendben megy. -
Peet210
őstag
CAD programmal dolgozm és az XP alatt rajzolás közben kicsit lomhán mozgott, most ilyen nincs. Sok merge-ölt dwg-vel dolgozok és a nagyobb méretűek igen belasítják, de ezt Vistánál nem tapasztalom.
Ha ezzel az adott programmal gyorsabban tudok dolgozni akkor az már könyebbséget jelent. Számomra biztos, hisz gördülékenyebben megy a munka.
Remélem így már érthető voltam. -
Slipknot24
csendes tag
az a legnagyobb baj hogy valami esetleg elromlik vagy ilyesmi és mindjárt az egészet leirják az emberek és nem gondolnak bele hogy a többi dolog még a gyártotol jo lehet!sajna a mai tömeggyártásban mindig is voltak és lesznek is hibás darabok!ez sajnos tény!de ez nem azt jelenti hogy a gyárto összes terméke sz...r vagy rossz lenne!enyém sem melegszik!
-
jackpcsm
tag
na felhívtam a support-ot és szép kis dolog derült ki
én megprobáltam xp és vista alatt is de nem sikerült ,linux alatt meg nem találtam ilyen beállítást.
szóval felhívtam őket elmondtam mi a helyzet erre 10perc türelmet kértek...
kipróbálták ők is a benti tesztpéldányon és azon se ment
aszondja a srác hogy ez ilyen a microfos tehet róla nekik kell szólni a hibáért
na mondom kösz,de legalább azt tom hogy nem bnőm gépe a rossz....
(vagy mégis? keresek olyan AMILO Li 1705 tulajt akinek lekapcsol winben autómatán(a beállított idő után) a kijelző)ezt leszámítva a gép szuper,egyedűl az zavar hogy kicsit hangos a hűtése és hogy csak 1 hangszóró jutott bele,de ár/érték arányban még igy is nagyon jó.....
-
takraj
csendes tag
-
netmesterke
aktív tag
Azt nem tudom hogy látszik-e, a Windows-ban a lemezkezelő az látta. Hogy lehetne megoldani akkor? Létrehozok egy külön meghajtót és rámásolom? Amugy a recovery partíció 11,72 GB volt, amin volt még 6 GB szabad (ezt XP telepítése közben láttam, Vista lemezkezelő szerint 100%szabad). És hogyan lehetne megcsinálni hogy a Boot-menüben látszódjk csak? Nem akarom hogy a Winből látszódjon..
-
Skyer
senior tag
-
HUNTER-mobil
tag
Elektrotechnikus vagyok :-)
Ez így okés, egyszerűbb áramköröknél ok a dolog, de itt az usb port árama le van korlátozva, és ha többek akar felvenni a fogyasztó, akkor tudomásom szerint "leszabályozza" a feszültséget, és emiatt nem indulhat el a ventije.
Lehet hogy nem voltam érthető. -
sanjoy1
csendes tag
Hello!
Nekem nincs laptopom, csak segítek... Ha be vagy kikapcsolod a NumLock-ot az nálad például befolyásolja a "z" betű alakulását? Hogy lesz abból 6-os és az "é" betűből "x" betű? Nekem sehogy sem logikus... (Többet kellene laptopokkal foglalkoznom?)
Kaptam további infót: Van valami FN feliratú gomb, aminek a nyomvatartása mellett az esetek 90%-ban jól ír kisbetűket...
Ez mitől lehet? -
fwgoze
aktív tag
Lehetséges, hogy tévedés...minden boltban (notebook.hu, laptop.hu...) 4400-assal adják...én csak a manual-jában (pdf-az FS honlapjáról) olvastam ezt az adatot...majd megkérdezem pontosan, hogy milyen aksi is van benne, köszönöm, hogy szóltál!
Amúgy összesen 3 év garanciával kb 275k ért venném...így megérné?
szerk.:A "Milyen notebookot vegyek" topicban rendesen leszólták, merthogy a "notebook nem játékra való", és "az FS meg amúgy is szar"...és tény, hogy nem a játék a fő cél, csak hát néha nem rossz, ha az ember játszhat is h kedve támad...múgymeg megnéztem élőben és nekem tetszett...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Háztartási gépek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Építő/felújító topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Béta iOS-t használók topikja
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- MSI Vector GP76 16 Gamer Tervező Laptop -60% BRUTÁL i7-12700H 16/1TB RTX 3070Ti 8GB FHD 360Hz !!!
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -40% Bivaly i7-13700H 14Mag 16GB/1TB RTX 4070 8GB FHD 144Hz
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% Bivaly i5-12500H 12Mag 16/512 RTX 4050 6GB FHD 144Hz
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% Bivaly i5-12500H 12Mag 16/512 RTX 4050 6GB FHD 144Hz
- TUF Gaming F15 FX506HE 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3073, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- PS4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Telepített játékokkal
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest