Hirdetés
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dictator^
veterán
üdv.
n560 SDHC 4gb memó kártya.
érdekes volt, amikor kb 200 megát használtam, 3,25 giga hogy lehetett foglalt, fogtam elkezdtem lemásolni mindent róla, windowsba 2xx mega jött ki.. mégis 3,25 volt a foglalt, fogtam select all, törlés.. majd erőlködött, fogtam win alól is nyomtam egy törlést, aztán letöröltem mindent.
szuper, de még mindig csak 1,75giga van szabadon.. gondoltam én érdekes, elővettem egy memókártya leolvasot, majd formázni akartam, ami nem találta meg a memó kártyát.. igy hát, elvittem a másik géphez, (xp, win7).. ott sem ismerte fel...
visszatettem PDA-ba, megy, másolok rá meg mminden, de formázni nem tudom.. memókártya nem olvassa... most mit csináljak ? kurvaideges vagyok.
-
horitomy
tag
Hali! Vettem egyet használtan,de!
Active Siyn 4.5-öt feltelepítettem a számítógépre.
Mikor rádugom a gépre az usb-n keresztül ismeretlen eszközként ismeri fel az xp.
Szinkronizálni sem tudja a program.
Mik lehetnek a gondok?
Köszönöm! -
Samee
tag
válasz
runner 125 #494 üzenetére
Ilyenben még nem gondolkodtam... rizikós dolog a flashelés? Nem olvastam még utána...
-
Samee
tag
válasz
runner 125 #492 üzenetére
Egy Kingstonról és egy Transcend 150x-esről van szó, többel még nem néztem. HR volt párszor és minden alkalom után újra csinálja, mondjuk úgy még nem próbáltam ki, hogy HR, majd rögtön utána még a programok feltelepítése előtt hogyan viselkedik...
-
Samee
tag
válasz
HUNNIA1920 #490 üzenetére
Nem, mindkettő sima SD és minden program rendben megy róla... iGo, filmek stb.... csak induláskor van gáz...
-
Samee
tag
Sziasztok! Itt is felteszem a kérdésem hátha tudja valaki a megoldást... Ha SD kártya van a PDA-ban induláskor, azonnal kifagy, 2 ill. 4 gigással is. Ha kihúzom a kártyát és úgy indítom el, minden simán feláll, majd kártya be, és úgy is ok. SPB Today stb. pluginok vannak feltéve, próbáltam egyesével kikapcsolgatni őket, de nem segített... Látott már valaki ilyet?
-
rumos14
nagyúr
válasz
HUNNIA1920 #484 üzenetére
elindítottam a folyamatot...
-
Nudlee
aktív tag
válasz
HUNNIA1920 #484 üzenetére
Esetleg tudok segíteni
-
Chrys_
addikt
válasz
HUNNIA1920 #482 üzenetére
Mondjuk ha lenne itt egy tulaj, akinek még az orig. fw fut a gépén, az letölthetné a newplow oldaláról a ROM Backup programot, azzal lementhetné, és egy rapidshare-s megosztást csinálhatna
-
rumos14
nagyúr
válasz
HUNNIA1920 #480 üzenetére
csak az első kérdésre tudok válaszolni, PDA-hoz sosem adják cd-n az oprendszert, mivel a gép ROM-jban található az "install változata". nyilván ha másik ROM-ot teszel a PDA-dra, a gyári WM5 már nem lesz elérhető. ugyanakkor vhonnan tuti le lehet tölteni az alap WM5-öt is.
-
HUNNIA1920
őstag
Valaki nem tudja honnan lehetne leszedni gyári WM5 - öt, mert nekem nem adtak telepítő CD - t (az előző tulaj, nem a gyár).
Vagy ha van ötlet, hogy hogyan tudnám a PointUI graf. felületet feltenni WM 6.0 Classic - ra? Mert emiatt akarom vissza tenni a régi win. - t. -
Chrys_
addikt
sorry
Igen, már régóta meg akartam ezt az egyesítést lépni. Mint már korábban írtam (?), a legjobb lenne egy N560 telefon funkcióval, de sajnos... így hát maradt az egyetlen jó (?) alternatíva, a T. HD.
És igen, szerintem is hiányozni fognak a gombok, meg kell szoknom, hogy az érintőképernyős gombokat kell először aktiválnom. Egyébként pedig 140€-t nekem megér ez a próba
Az N560 eladását meg még átgondolom, talán mégsem kellene elkapkodnom ezt a dolgot... -
Chrys_
addikt
Ha minden igaz, jövő héttől nem lesz többé N560-m (vagyis nem fogom aktívan használni, eladásig). Jön a HTC Touch HD-m
-
Nudlee
aktív tag
Az utángyártott kiesik a helyéről ha megrázom a PDA -t (mivel picit vékonyabb)
Valszeg csak hajlítani kéne a feszítő lemezkéjén...de ezért szét nem szedem a Fusit.
Anno amikor burkolatot cseréltem az SE P900 telómon...egy pici dróton kellett görbíteni, hogy feszesen álljon benne a stylus.Megpróbálom majd a filecserét PC -> Fusi közt is. A telómmal nem haverkodik
-
rumos14
nagyúr
nekem a gyári már megkopott, nem csücsül túl fixen a helyén. egyszer, amikor azt hittem, hogy elvesztettem az eredetit, vettem egy pótot, de aztán megtaláltam még aznap, ki sem bontottam
file-t küldeni asszem úgy szoktam, hogy a küldő gépről adom ki a parancsot, a fogadó gépen csak jóvá kell hagyni.
-
Nudlee
aktív tag
Edigital -nál utángyártott stylus N500/N520/N560/C550 - 1.290Ft
Tegnap vettem...picit vékonyabb és könnyebb a gyárinál...de végül elmegy.Más: telefonról szeretnék képet átküldeni BT -on a FS -re. Társítom a telefont de nem megy át semmi. Asztali PC -n ugye be kell állítani, hogy "file fogadása"...WM -nál ez hogy megy??
-
Sesonk
csendes tag
Sziasztok!
Kaptam egy Pocket Loox N520-ast, de német nyelvű. Szeretném angolosítani, persze házilag.
Gondolom, újra kell tennem az oprendszert rajta.
Tudnátok segíteni, hogy kell ezen újrahúzni a Win-t?Előre is köszi!
-
Nudlee
aktív tag
Kaptam kölcsön egy AP -t. Összedugtam a routerrel, kinyitottam (semmi szűrés, kódolás)...és nem csatlakozik rá az N560
.
Állítottam IP -t ay N560 -on kézzel...ezután felment az AP -re de hiába indítok böngészőt...semmi
Nem vagyok túl gyakorlott wifi témában...ha valakinek lenne ötlete ne tartsa magábaIgazából az érdekelne, hogy tudnám használni nyilvános hotspot -oknál...kell e konfigolni
-
rumos14
nagyúr
válasz
HUNNIA1920 #464 üzenetére
hátha itt találsz vmit: [link]
-
-
Nudlee
aktív tag
válasz
HUNNIA1920 #454 üzenetére
Ha nem nyitott a hálózat nem tudsz felcsatlakozni.
Én kézzel beállítottam fix ip -t (Use specific IP address)...így már felmegy rájuk (előtte állandóan a Connecting "volt") -
HUNNIA1920
őstag
A (#454) - esre esetleg valakinek nincs ötlete?
-
Chrys_
addikt
Én is ezt használom, mert a Mobile Shell nekem nem jön be.
Nekem elindul vele a gép (bár mintha a Today egy előző telepítésnél nálam is hibás lett volna, de a mostanival nincs gondom vele), csakhogy RESET után mindig frissítenem kell az ikonokat, mert jónéhány közülük nem tud start után betöltődni (csak a képek nem, mert a linkek működnek, a programok indíthatóak). A frissítés után megjeleníti az összeset.
Ami problémás még vele: én sosem kapcsolom be a mem.kártya behelyezése utáni frissítést, mert akkor jön az a hiba, amit 1x már korábban leírtam, hogy kb.5 másodpercig frissít, majd 5sec szünet, és ezt ismétli folyamatosan.
Egyébként meg én 6 kategóriát adok meg (azt hiszem, ez a maximum), és néhány funkciót plug-in -ként integrálok a kat.-okhoz, ezért nekem nincs is szükségem scrollozásra benne, nem tudom, hogy problémás lenne-e.@rumos (#452):
"na pont ezt hallottam pár júzeről, frissítés után a gps lekókadt. persze ez nem azt jelenti, hogy ilyen is lesz, de új rendszertelepítés után ki kell menni a szabad ég alá, letenni stabil helyre a cuccost és úgy hagyni, sokáig, egyesek szerint a fix találása után további 5-10 perc kifejezetten jó hatással lehet a későbbiekben."
Ezt úgy érted, hogy minden bekapcsolásnál (pl. iGO indításnál) ezt kellene tenni?
Mert én a kocsiban bekapcsolom a PDA-t, indítom az iGO-t, felszerelem a tartót és elrendezem a töltőkábelt, PDA a helyére, és kb. ekkor már a fix is megvan. Ez kb. 3 perc. Ja és egy 3 szintes ház áll a kocsi mellett 1 méterre
Fix után pedig nincsenek a vétellel gondok, nem kell még x percet várni több jelre, hogy rendesen működjön. Mindez a QuickGPS nélkül, az új newplow-ban már nincs benne (nem is vettem észre a hasznát korábban sem).
Amit többen írnak, hogy a WM6-tal nem jó a GPS stb.: sokan a portbeállításnál véreznek el. És erről alkotnak véleményt...
-
levy-d
csendes tag
fujitsu simens pocket loox n500 wm5 version 5.1.1702-höz kellene magyarosítás tudja valaki hogy honnan tudnám letölteni és hogyan kell azt telepíteni?
-
levy-d
csendes tag
válasz
runner 125 #456 üzenetére
oprendszert köszi
-
levy-d
csendes tag
Hello. Egy fujitsu simens pocket loox n500 pda-hoz keresek új drivert és magyarosítást A mostani versio 5.1.1702. Honnan tudnám le tölteni?
-
HUNNIA1920
őstag
Sziasztok!
Tudna nekem segíteni valaki abban, hogy egy N520 - ason hogyan lehet beállítani a wifi - t? Iskolai wifi hálózatra szeretnék felcsatlakozni.
Köszi előre is!
Üdv: Tamás -
rumos14
nagyúr
na pont ezt hallottam pár júzeről, frissítés után a gps lekókadt. persze ez nem azt jelenti, hogy ilyen is lesz, de új rendszertelepítés után ki kell menni a szabad ég alá, letenni stabil helyre a cuccost és úgy hagyni, sokáig, egyesek szerint a fix találása után további 5-10 perc kifejezetten jó hatással lehet a későbbiekben.
-
Nudlee
aktív tag
válasz
Viktor0610 #450 üzenetére
Igen, közben eszközöltem egy HR -et...így picit nehézkesen de összeszedett 4 holdat.
A settings -> system -> tuneup ->GPS -nél van jelentőssége az "instant fix" beállításnak?
Valamint az FSC GPS locator itt COM4/57600 baudon van, az igo pedig COM8/57600 -at használ.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Futás, futópályák
- Yettel topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Külpolitika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- BESZÁMÍTÁS! H310CM i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1660S 6GB Fractal Design Focus G 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest