- Légies iPhone halvány színei
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- iPhone topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Aktív témák
-
-
-
Hydra SR
addikt
Sosem bíztam a tesztoldalak összehasonlító képeiben amióta láttam pár referencia értékűnek kikiáltott tesztképet olyan gépekkel amiket én is használtam. Egyik-másikra azt mondtam volna, hogy na ennél én azzal a géppel ezerszer jobbat tudok, megint másikakra meg azt, hogy na jó, ez a gép csak 150%-osan ideális körülmények között tud ilyet de még akkor is csak 10-ből 8-szor sikerül. Ezek a képek arra jók, hogy körülbelül be lehessen sorolni egy kategóriába a gépet de hogy két, egymáshoz tudásban közel álló gépet összehasonlítsanak vele arra teljesen alkalmatlannak tartom. Valamint csak azt tudják összehasonlítani amit mindkettő tud.
Teszemazt ha 15 másodperces záridejű képeket kéne hasonlítgatni, akkor az S5700 mezője üres lenne (4mp a max), és ez csak egy példa a sok közül amit nem tud az 5700 és nincs is mit hasonlítgatni rajta.
Aktív témák
Hirdetés
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola G86 - majdnem Edge
- OLED TV topic
- Mobil flották
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest