- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
Aktív témák
-
Notes
senior tag
Vettem 6500fd-t. 5700 eladó.
-
Notes
senior tag
Én csak 5700-ról tudok nyilatkozni. Abban nekem kifejezetten tetszik, hogy ''be van burkolva'' az objektív (tehát egy szilárd vázban van így a külmérete a gépnek zoomtól függetlenül állandó). Így sokkal védettebb szerintem. De maga az objektív lehetne nagyobb fényerejű.
Maga a gép formája szerintem szenzációs. Nekem minden pont kézre áll, ezt imádom benne. Még a ki-be kapcsoló gombot is pedig az sokaknak nem tetszik. Szerintem az is tökéletes helyen van. Héten volt kezemben haverom 200K-s Canon gépe annak sem volt jobb fogása. -
Notes
senior tag
[link] Itt vannak képek. Próbálgattam a beállításokat, kézből nagy zoomot, macro-t, mindenféléket. Mint látható a fő problémám az volt, hogy vagy az égbolt ''ég ki'', vagy lesz rendes égbolt, de a fák lesznek túl sötétek.
-
Notes
senior tag
Hi,
Ha hazaértem megnézem az említett hiányosságokat.
Az akksikról annyit, hogy szerintem sokkal jobb az olyan típusú gép mint ez (sima AA-s akksi jó bele), mert egyrészt olcsóbb másrészt biztos kapsz hozzá évek múlva is. Ez a gép egyébként nagyon jól gazdálkodik az akksikkal. Két hete vettem azóta van benne 4db 2100mAh-s akksi és még semmi jelét nem mutatja lemerülésnek (kb 300 képet csináltam vele és jó sok időt töltöttem már a menüben is). Szal ha veszel hozzá 4 db 2500mAh-s akksit szerintem egy egyhetes nyaralást töltés nélkül is simán végigfotózhatsz.
A zajosodás nekem inkább akkor jelentkezik ha AUTO-n használnám mert ilyenkor előszeretettel felnyomja az ISO-t 4-800-ra is, ott meg ugye minden gép zajos képeket csinál. De ugye ezen a gépen pont az a poén, hogy mindent lehet kézzel állítani nem kell AUTO-n használni. Mindenesetre azért ez zavaró, főleg olyan kezdő fotósoknak mint én akik soxor szívesen menekülnének az AUTO védelmébe.
Ami viszont szerintem átlag feletti hiba az a kromatikus aberráció. Nagyon erősen jelentkezik. -
Notes
senior tag
Itt egy teszt: [link]
Vannak képek is. -
Notes
senior tag
Sziasztok!
Most vettem S5700-at. Veszettül jó az ergonómiája, az LCD-je minden klasz csak egyelőre az általa készített képek nagyon rosszak. Igaz még többncsire csak bent használtam, de auto-n pl. simán beállít 800-as iso-t aminek ugye egy mákostészta lesz a vége. Ma reggel próbáltam iso100-at is, de az is nagyon zajos volt. Ez ilyen vacak , vagy ennyire nem tudok fotózniA régi ki kompaktommal 1000-szer szebb képeket csináltam minden állítgatás nélkül.
Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Windows 10
- Mikrotik routerek
- Milyen monitort vegyek?
- Villanyszerelés
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest