- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
Aktív témák
-
kocsjo
csendes tag
Akkor szerintem a fényképezőgép USB kábele lehet rossz, vagy a géped usb portja a hunyó.
A fuji usb kábelét sajna nem igazán tudod tesztelni.
A pc usb-jét tudod tesztelni. Esetleg próbáld meg egy másik usb porton.
Szerintem a kettő közül az egyik a hibás, ha a többit amit leírtam megcsináltad rendesen és nem ment. -
kocsjo
csendes tag
Szia,
Nekem is ilyen gépem + kártyám van, Ultra III-as.
Először is meg kell formázni a belső memóriát és a kártyát. Ez itt egyszerre megy.
Belépsz a menübe és formázás kb. 5 sec alatt megvan.A gyári cd-t,ha beteszed akkor simán feltelepíti a FinePixViewer.lnk és a ImageMixer VCD DVD2 for FinePix.lnk progikat. A FinePixViewer.lnk progit neten keresztül regisztráld, mert nekem amíg nem regisztráltam és használni akartam, mindig újraindította a gépet.
Ezután mennie kell.
Lehet az egyes telepítési folyamatok után újra kell indítani a gépet.Ha még ez se segítene, akkor minde progit törölj le, majd pc újraindít és utána dugd rá a gépet, majd kapcsold be.
A szerviz szerint ekkor simán telepiti az XP a szükséges összetevőket és már látod is az intézőben a gépet. Fontos, hogy nekem csak a 2. mappa megnyitásra látja a kártyán a fájlokat az elsőre nem.Egy kalappal.
Jótanács. A gép autó módban használhatatlan képeket fog csinálni a lakásban és kint a szabadban is, ha kevés a fény. Én P módban, ISO 100 és 3:2 rányban hazsnáloma gépet és a vakut automatán hagyon. Így elég jó képeket lehet vele készíteni az auto módhoz képest.
Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- AKCIÓ! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest