Keresés

Aktív témák

• kocsjo

csendes tag

válasz ko.he #327 üzenetére

Akkor szerintem a fényképezőgép USB kábele lehet rossz, vagy a géped usb portja a hunyó.
    A fuji usb kábelét sajna nem igazán tudod tesztelni.
    A pc usb-jét tudod tesztelni. Esetleg próbáld meg egy másik usb porton.
    Szerintem a kettő közül az egyik a hibás, ha a többit amit leírtam megcsináltad rendesen és nem ment.

• kocsjo

csendes tag

válasz ko.he #322 üzenetére

Szia,

Nekem is ilyen gépem + kártyám van, Ultra III-as.
    Először is meg kell formázni a belső memóriát és a kártyát. Ez itt egyszerre megy.
    Belépsz a menübe és formázás kb. 5 sec alatt megvan.

A gyári cd-t,ha beteszed akkor simán feltelepíti a FinePixViewer.lnk és a ImageMixer VCD DVD2 for FinePix.lnk progikat. A FinePixViewer.lnk progit neten keresztül regisztráld, mert nekem amíg nem regisztráltam és használni akartam, mindig újraindította a gépet.
    Ezután mennie kell.
    Lehet az egyes telepítési folyamatok után újra kell indítani a gépet.

Ha még ez se segítene, akkor minde progit törölj le, majd pc újraindít és utána dugd rá a gépet, majd kapcsold be.
    A szerviz szerint ekkor simán telepiti az XP a szükséges összetevőket és már látod is az intézőben a gépet. Fontos, hogy nekem csak a 2. mappa megnyitásra látja a kártyán a fájlokat az elsőre nem.

Egy kalappal.

Jótanács. A gép autó módban használhatatlan képeket fog csinálni a lakásban és kint a szabadban is, ha kevés a fény. Én P módban, ISO 100 és 3:2 rányban hazsnáloma gépet és a vakut automatán hagyon. Így elég jó képeket lehet vele készíteni az auto módhoz képest.

Aktív témák