Új hozzászólás Aktív témák
-
MUŁĐER
addikt
vaz, ti föl tudtátok rakni az 1.2 -es patch-ot? nekem nem települ
-
zebrafish
tag
Én is feltelepítettem nemrég. töltök le pár champagint
-
mr.ki
aktív tag
Könnyek gyűltek a szemembe, na akkor telepítem is a játékot, majd a számomra új kiegészítéseket is.
-
Tithian
őstag
Hmm, minden idők legjobb űrszimulátora kaphatna kicsit több nyilvánosságot is
A játékhoz rajongók megdöbbentően részletes kiegészítéseket alkottak az évek során, s napjainkban is, kedvvencem az Inferno mod:
Bővebben: link
Rengeteg új hajó, kicsi és hatalmas egyaránt, új küldetések, új kampányok támogatása... Ha valaki szerette az FS2-t és kíváncsi volt, mi lehetne a folytatása, mindenképpen nézze meg, érdemes.
A legnagyobb FS2 közösség oldala:
Ajánlott megnézni a Sol: a history nevezetű, 40 pályás, rengeteg új hajót és fegyvert tartalmazó eposzt (Inferno alatt fut), mely a Föld történetét dolgozza fel a Freespace 1 után.
Külön öröm a 3.6.5-ös SCP patch alatt a játek, egyes küldetéssorozatokhoz nélkülözhetetlen, amúgy pedig egyszerűen sokkal szebb, mint az eredeti.
[L]http://dynamic.gamespy.com/~freespace/forums/forumdisplay.php?s=ce89520af61d64d170400ffddbb46ca8&forumid=50/L]
Szerk: Az FS2 és minden kiegészítése Win98 kompatibilitási módban futtatandó.
[Szerkesztve] -
deadguy
aktív tag
Hali! Ha jól használtam a keresőt, akkor még nincs ilyen topic (vagy volt régen, de már nincs... mindegy). Szóval rájöttem, hogy én Freespacezni akarok, de nem tudom felrakni a gépemre!!!!! A régi konfigon (P4 1.7, 256RAM, Geforce MX440 64MB) szépen elszaladgált, de itt meg kiírja hogy ''16 bites windows alrendszer'' meg valami verzióeltérés..... pedig régen is xp alatt ment, meg most is azon menne..de nem megy..van valakinek valami ötlete? thx
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Thinkpad X13 Gen2i 13.3" FHD+ IPS i5-1145G7 16GB 512GB NVMe gar
- Gyakorlatilag új, GARANCIÁLIS (2026.12.23-ig!) Asus ROG Strix G16 (G614JV) gamer laptop RTX 4060-nal
- Switch OLED piros-kék, 2025. novemberig Alza garis, dobozával és minden tartozékkal
- Eladó! MSI mag 360r-v2 komplett cpu hűtő (Csomagküldés az árban)+vezérlő
- NEOS BAZÁR számtek kellékek, kábelek, tartozékok, egerek
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest