- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Honor Magic V2 - origami
-
Mobilarena
RECEPTEK GYŰJTEMÉNYE A TOPIKBÓL
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Janoska26 #1216 üzenetére
noeztegnap kicsit feltuningoltam
Tölteléknek raktam bele apróra vágott zöldhagymafejet, sajtot, kolbászt jó aprón, meg egy kis apróra vágott kolozsváriszalonnát. Sőt a panírtojásba belereszeltem egy kis fokhagymát. És töltéskor ezzel a fokhagymás tojással kikentem kicsit a belsejét hogy jobban megmaradjon benne a cucc, többi ugyanaz, összetekerni, panírozni kisütni, Istenkirály volt, jóétvágyat -
csirkemano
csendes tag
válasz
Janoska26 #721 üzenetére
Csülök pékné (mano) módra, illetve ahogy anyukámtól tanultam
)
A csülköt előző nap mindenestől felteszem főni, teszek mellé: majoranna, vegeta, só, bors, fokhagyma. Jó másfél órát főzöm, aztán ha kihűlt, elteszem másnapra.
Másnap egy nagy tepsit kiolajozok, beleteszem a kicsontozott csülökdarabokat, köré hasábokra vágott krumplit, minderre vöröshagymát reszelek, plusz vöröshagymakarikákat is teszek a tetejére. Jöhet egy kis majoranna, bors, só, grillfűszersó, öntök alá keveset a csülökléből, majd alufóliával letakarva beteszem a sütőbe. Ha megpuhult a krumpli, leveszem az alufóliát és rápirítok.
Valami fenséges! -
Ildika
tag
válasz
Janoska26 #725 üzenetére
Én így csinálom:
1 nagy fej hagymát felkockázok és bő (oliva) olajon megdinsztelem. Rárakok 4-5 paradicsomot kockára vágva, 3 gerezd fokhagymát összenyomva meg fűszereket (kakukkfű, oregáno, bazsalikom, tárkony, curry, pirospaprika, só). Fedő alatt, lassú tűzön főzöm. Kb. 15 perc múlva hozzáadok 1 kis doboz paradicsompürét és még 2 gerezd fokhagymát. Kb. még 20 percig főzöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Ctek D250TS premium 12V/24V auto akkumulátor töltő 10A/200Ah - 5 év bolti garival! -
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- BMW E39 - 540i V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Dyson Airstrait nedves-száraz hajvasaló (Prussian Blue/Copper)
- Eladó autós gyerekülések, Römer és Peg-Pérego márkák
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest