-
Mobilarena
RECEPTEK GYŰJTEMÉNYE A TOPIKBÓL
Új hozzászólás Aktív témák
-
Essejó
veterán
válasz
kenwood #11537 üzenetére
Újpestről tán közelebb van a Pho 38 a XV. kerületben az Illyés Gyula 18-22 ben.
Igen jó Phó-t ettem többször is a Hoa Sen Vietnámi étteremben a XVIII. kerület Gyömrői út 79 ben a Sárkány centerben .
Bár meg kell jegyeznem, hogy én mindig a marhahúsost eszem.Ami nekem kérdéses az, hogy vajon a Vietnami ételek is át vannak e szabva a Magyar ízlésre mint a Kínaiak. Mert ha igazán autentikus Kínait akarok enni, akkor olyan hely kell ahol sok Kínai eszik. Ilyen pl a X. kerületben a Mázsa téren a Duna Panda áruházzal szemben lévő tízen sok étterem. Ha szerencséd van, akkor találsz olyan felszolgálót aki legalább kicsit beszéli az Angolt, mert Magyarul nem tudnak. Nekem szerencsém volt mert tömve volt mind, és ahol végül volt hely ott az étlap tableten volt, és kép alapján tudtam választani.
-
válasz
kenwood #11533 üzenetére
Szia. Tudom nem receptet kértél, de ez nem is az, hanem egy részletes leírás a módszerekről. Én anno ez alapján készítettem el, mikor volt ráérős időm.
Finom lett, élmény volt, de többször nem állnék neki. Egyszerűbb bemenni egy olyan helyre, ahol jól készítik. Mellesleg mindenhol van benne valami csavar, amit úgysem tudunk, de más élményt ad. Szerintem az éttermek titka egyébként a mennyiség. Egy csirkepörkölt is sokkal jobb lesz, ha 20 combból készíted, mintha 4-ből.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Milyen légkondit a lakásba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged