- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
RECEPTEK GYŰJTEMÉNYE A TOPIKBÓL
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
+3075: a tésztához 4 tojást 30 dkg vaníliás (por)cukorral simára keverünk, hozzáadunk lassan 30 dkg lisztet és ezzel is simára keverjük (én kristálycukorral készítettem és párszor átkevertem-állni hagytam, hogy tökéletesen feloldódjon a cukor) tepsibe először kiskanállal raktam halmokat, de nagyra nőttek a korongok, most már a sütikinyomóval szó szerint csak 1-1 pöttyöt rakok sütőpapírra
200 fokon légkeveréssel kb 8-10 perc kell neki
a krém: 2 tojást 15 dkg cukorral habosra keverünk... hozzáadunk lassan 1 dl tejet és 1 kanál lisztet, majd ezt lassan sűrűre főzzük... tetszés szerint kakaót adunk hozzá, és ha kihűlt, 15 dkg vajat keverünk bele... (lehet ezt variálni összevissza: nővérem pl gesztenyemasszát szokott bele tenni én meg múltkor cukor helyett juharsziruppal édesítettem, mert nem figyeltem hogy kevés itthon a cukor
)
a süti először kemény, kell neki zárt dobozban 1-2 nap hogy igazán puha legyen... szerintem babapiskótát is lehetne vele helyettesíteni tiramisuban, úgy biztos gyorsabban puhulna a kávétól meg a krémtől
nem próbáltam még
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- AKCIÓ! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest