- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Yettel topik
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Achill3uS
nagyúr
ne csak azt nézd h Foxconn, ezen nem gagyi alkatrészek vannak.. a hűtése sztem jobb is mint a Blitz-nek, a bios-a nagyon jó, irdatlan max feszeket tud adni, egyetlen negativuma a ramkezelése, ami gyengébb mint az Asus P35 lapoké, felszereltségben meg mint bármilyen más drágább lap + kilónyi adalék
szóval sztem árában adják..
-
Achill3uS
nagyúr
tudom
ok, akkor nem szándékos lehúzás, csak a Foxconn felé ez elég kellemetlen volt sztem, kiadnak egy ilyen lapot ami mindenkinek jól megy, erre itt meg szarabb mint egy 25-30k-s Asus..
Ezzel a processzorral általában 495 és 505 MHz-es FSB-t értünk el, csak a Foxconn MARS-sal voltak problémáink, ezzel mindössze 440 MHz-ig jutottunk.legutolsó final-al néztem, P06 asszem, de P03-mal jött a lap. a poén az volt, hogy majdnem megöltem a bios update-el. a lap feature-je mentett meg, ugyanis belefagyott alapon!! a flash-elésbe, reseteltem, és ugy indit, hogy kér floppy-t a biossal h visszaállitsa magát, nem rossz
-
keIdor
titán
Igaz, hogy nem csak tuningról szólt a teszt, de akkor így mi értelme volt Max FSB-t nézni? Semmi... van az aprón pár jó FSB-s proci keresni kelett volna eggyet... én legalábbis ezt csináltam volna! Hogyha tudom egy prociról, hogy nem fog menni 500 felett, akkor neki se állok maxfsb-t nézni egy lapnál...
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- bambano: Bambanő háza tája
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Dacia topic
- Spórolós topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- PlayStation 5
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- További aktív témák...
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Audio-Technica ATH-M20x fejhallgató
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 256GB magyarbill 1 év garancia
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest