- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
Új hozzászólás Aktív témák
-
Achill3uS
nagyúr
ne csak azt nézd h Foxconn, ezen nem gagyi alkatrészek vannak.. a hűtése sztem jobb is mint a Blitz-nek, a bios-a nagyon jó, irdatlan max feszeket tud adni, egyetlen negativuma a ramkezelése, ami gyengébb mint az Asus P35 lapoké, felszereltségben meg mint bármilyen más drágább lap + kilónyi adalék
szóval sztem árában adják..
-
Achill3uS
nagyúr
tudom
ok, akkor nem szándékos lehúzás, csak a Foxconn felé ez elég kellemetlen volt sztem, kiadnak egy ilyen lapot ami mindenkinek jól megy, erre itt meg szarabb mint egy 25-30k-s Asus..
Ezzel a processzorral általában 495 és 505 MHz-es FSB-t értünk el, csak a Foxconn MARS-sal voltak problémáink, ezzel mindössze 440 MHz-ig jutottunk.legutolsó final-al néztem, P06 asszem, de P03-mal jött a lap. a poén az volt, hogy majdnem megöltem a bios update-el. a lap feature-je mentett meg, ugyanis belefagyott alapon!! a flash-elésbe, reseteltem, és ugy indit, hogy kér floppy-t a biossal h visszaállitsa magát, nem rossz
-
keIdor
titán
Igaz, hogy nem csak tuningról szólt a teszt, de akkor így mi értelme volt Max FSB-t nézni? Semmi... van az aprón pár jó FSB-s proci keresni kelett volna eggyet... én legalábbis ezt csináltam volna! Hogyha tudom egy prociról, hogy nem fog menni 500 felett, akkor neki se állok maxfsb-t nézni egy lapnál...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- E-roller topik
- MIUI / HyperOS topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen videókártyát?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Asztalos klub
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Corsair Vengeance LPX 16GB (1x16GB) DDR4 3000MHz C15 - eladva Pál úr kollégának, értékelésre vár
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- több db DDR4 laptop ramok 2x8Gb (7e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- Asrock B360M Pro4 microATX - elkelt TheCrafter22 kollégának, értékelésre vár
- Asus ROG Z790 Dark Hero
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged