- iPhone topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Magisk
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor Magic V2 - origami
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
Új hozzászólás Aktív témák
-
Achill3uS
nagyúr
ne csak azt nézd h Foxconn, ezen nem gagyi alkatrészek vannak.. a hűtése sztem jobb is mint a Blitz-nek, a bios-a nagyon jó, irdatlan max feszeket tud adni, egyetlen negativuma a ramkezelése, ami gyengébb mint az Asus P35 lapoké, felszereltségben meg mint bármilyen más drágább lap + kilónyi adalék
szóval sztem árában adják..
-
Achill3uS
nagyúr
tudom
ok, akkor nem szándékos lehúzás, csak a Foxconn felé ez elég kellemetlen volt sztem, kiadnak egy ilyen lapot ami mindenkinek jól megy, erre itt meg szarabb mint egy 25-30k-s Asus..
Ezzel a processzorral általában 495 és 505 MHz-es FSB-t értünk el, csak a Foxconn MARS-sal voltak problémáink, ezzel mindössze 440 MHz-ig jutottunk.legutolsó final-al néztem, P06 asszem, de P03-mal jött a lap. a poén az volt, hogy majdnem megöltem a bios update-el. a lap feature-je mentett meg, ugyanis belefagyott alapon!! a flash-elésbe, reseteltem, és ugy indit, hogy kér floppy-t a biossal h visszaállitsa magát, nem rossz
-
Achill3uS
nagyúr
foxconn tesztem csúszik, szval when it's done.
annyit elárulok, h max fsb-re léggel 575fsb-n tudtam 1M-et futtatni over E6550-ével.
szóval nincsenek fsb korlátai a lapnak, a ph-s teszt eredményeivel ellentétbena lap biosa nagyon korrekt, mintha egy ROG-os Asus képességeit ültették volna át.. hűtéséről nem is beszélve.. szóval aki filózik a lapon csak ajánlani tudom..
-
Achill3uS
nagyúr
hü bazz, ez nagyon kemény
kiváncsi leszek rá mit alakít élesben.. csak mostanában nagyon meg kell gondolni mit vesz az ember.. drága ddr2 lapot sztem már nem érdemes, ddr3 lappal meg most még nem lehet szemezni mert maga a ram méregdrága.. aztán itt van az x38 is mindjárt.. sztem én a combo-rol már nem váltok le amig nem stabilizálódik a helyzet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik a legerősebb Low Profile VGA kártya?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Xbox Series X|S
- Autós kamerák
- Hobby elektronika
- Kerékpársportok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest