- Magisk
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
Új hozzászólás Aktív témák
-
leviske
veterán
Ugy tűnik, hogy közeleg az utód.
-
HaRdCoRe
aktív tag
Ilyen menü nincs, egyébként manual ITT
Képek: BIOS, WIN (cpu-z vs. Everest)
-
HaRdCoRe
aktív tag
Ahogy betölt a win, egyből csekkolom és ennyi! BIOSban 1,3v.ot mond a lap (és Everest is win alatt). Eleddig nem volt ilyesfajta problémám, Gigabyte P35-DQ6 deszkával a tuning ment simán...
-
HaRdCoRe
aktív tag
Végre meg tudnám ráncigálni a vas bajszát, mert teljes a vízhűtés! De sajnos nem tudok rájönni, hogy a CPU-z miért 1.225v-ot lát win alatt, miközben BIOSban adagolok neki 1,3-at...
Megnéztem Everest-el is, ott okés, de a rendszer nem stabil... 5let a hozzáértőktől? -
Acus
tag
Sziasztok!
Nagyon elhalt ez a topic ezek szerint senki sem vetett olyan nagy bizalmat ebbe lapba? Nem merte senki kipróbálni? Pedig most eléggé rákattantam, mondjuk Anadtech-es tesztben a giga P35-DQ6 mögött van, egy q6600-as procival meg Corsair ramokkal teszteltek. Nekem nagyon tetszik ez a lap, és kiváncsi lennék rá mit tud. -
ADAM1337
nagyúr
Engem az ára érdekelne igazán kb mikor és mennyiért lex mo-n ?
-
Gorneck
legenda
Over: Köcce!
-
Achill3uS
nagyúr
ne csak azt nézd h Foxconn, ezen nem gagyi alkatrészek vannak.. a hűtése sztem jobb is mint a Blitz-nek, a bios-a nagyon jó, irdatlan max feszeket tud adni, egyetlen negativuma a ramkezelése, ami gyengébb mint az Asus P35 lapoké, felszereltségben meg mint bármilyen más drágább lap + kilónyi adalék
szóval sztem árában adják..
-
Achill3uS
nagyúr
tudom
ok, akkor nem szándékos lehúzás, csak a Foxconn felé ez elég kellemetlen volt sztem, kiadnak egy ilyen lapot ami mindenkinek jól megy, erre itt meg szarabb mint egy 25-30k-s Asus..
Ezzel a processzorral általában 495 és 505 MHz-es FSB-t értünk el, csak a Foxconn MARS-sal voltak problémáink, ezzel mindössze 440 MHz-ig jutottunk.legutolsó final-al néztem, P06 asszem, de P03-mal jött a lap. a poén az volt, hogy majdnem megöltem a bios update-el. a lap feature-je mentett meg, ugyanis belefagyott alapon!! a flash-elésbe, reseteltem, és ugy indit, hogy kér floppy-t a biossal h visszaállitsa magát, nem rossz
-
Gorneck
legenda
válasz
Achill3uS #67 üzenetére
Nem szokásom...
Az alaplapok bemutatása során már ismertettük az egyes típusokkal elért tuningeredményt, de ezeket most grafikonokon is ábrázoltuk. Mint már említettük, a Core 2 Duo E6750-es processzorunk valószínűleg 505 MHz-nél FSB-limites, ezért egyik alaplappal sem sikerült ennél magasabb FSB-órajelet elérnünk (kipróbáltunk egy E6700-at is, és azzal is 505 MHz volt a legnagyobb elért FSB-órajel, tehát nem is biztos, hogy az E6750-nek FSB-limitje van). Ezzel a processzorral általában 495 és 505 MHz-es FSB-t értünk el, csak a Foxconn MARS-sal voltak problémáink, ezzel mindössze 440 MHz-ig jutottunk.
Miután átestünk a tűzkeresztségen, megújult erővel vetettük bele magunkat az FSB-tuningba, de ismét meglepetésekkel kellett szembesülnünk. Az E6750-essel 500 MHz – nem megy. 480 MHz nem megy. 460 MHz nem megy...? 440 MHz? Megy. Sikerült. Azonban ennél nem tudtunk feljebb lépni alapbeállítású chipsetfeszültség mellett. Ezen egyébként nem is kell különösebben meglepődni, mert állítólag 1,25 V mellett a P35-ös északi híd kb. 450 MHz-ig bírja. De csak azért, hogy lássuk mit bír a MARS, adtunk egy kis kakaót neki, 1,6 V-ra emeltük a chipset és 1,4 V-ra a VTT feszültségét, így sikerült 460 MHz-en lefuttatni a teszteket, de ennél feljebb nem jutottunk. Kicsit félve próbáltuk ki a QX6700-at, amellyel végül 420 MHz-ig jutottunk, ami jobb ugyan az Abit IP35 eredményénél, de nem erre számítottunk. Ismét a feszültség emelésével próbálkoztunk, és érdekes módon a QX6700-zal is maximálisan 460 MHz-ig jutottunk, mintha itt valamiféle gát lenne. Összességében a Foxconn MARS-sal elért eredményeink nem igazolták a fantasztikus tuningpotenciált, bár lehet, hogy mi rontottunk el valamit, hiszen a Foxconn 575 MHz-es elért FSB-ről ír honlapján, igaz, ezt valamiféle korai bétás BIOS-szal érték el. Mindenesetre a többi alaplappal nem voltak ilyen problémáink, tehát nem érezzük azt, hogy mi voltunk a gyenge láncszem.
Ez számomra nem lehúzás...inkább beállítási gond vagy bios ennyit tudott. De ez ki is van hangsúlyozva...
Az viszont érdekelne, hogy Te milyen bios-szal teszteltél?
-
keIdor
titán
Igaz, hogy nem csak tuningról szólt a teszt, de akkor így mi értelme volt Max FSB-t nézni? Semmi... van az aprón pár jó FSB-s proci keresni kelett volna eggyet... én legalábbis ezt csináltam volna! Hogyha tudom egy prociról, hogy nem fog menni 500 felett, akkor neki se állok maxfsb-t nézni egy lapnál...
-
Gorneck
legenda
válasz
Overlocker #57 üzenetére
Milyen lappal és milyen tényezőkkel ment még ennyit a procid?
-
keIdor
titán
válasz
Overlocker #57 üzenetére
Várható volt, hogy ti jobban megtudjátok mutatni a lap valódi erejét...
PH-tól eleve lámaság volt 500 körüli FSB wallos CPU-val tesztelni...
-
Achill3uS
nagyúr
foxconn tesztem csúszik, szval when it's done.
annyit elárulok, h max fsb-re léggel 575fsb-n tudtam 1M-et futtatni over E6550-ével.
szóval nincsenek fsb korlátai a lapnak, a ph-s teszt eredményeivel ellentétbena lap biosa nagyon korrekt, mintha egy ROG-os Asus képességeit ültették volna át.. hűtéséről nem is beszélve.. szóval aki filózik a lapon csak ajánlani tudom..
-
Muréna
őstag
-
westlake
félisten
itt van nektek kombo lap..
-
westlake
félisten
válasz
harlyngton #48 üzenetére
x38-as lapot nem szabad venni.. szerintem aki kicsit is objektiven vizsgalja a kerdest, akkor rajohet, hogy a felhasznalok 95%-anak nem ad semmilyen pluszt a p35-hoz kepest..
-
harlyngton
tag
Az x38-as kombinált lett, láttátok.DDR2-3
-
westlake
félisten
válasz
Achill3uS #37 üzenetére
azert valljuk be, abba is van valami, amit o mondd.. eddig nem sok gyarto vette a lapot, hogy egy kis finanszirozassal ismert arcokkal hirdethetnek az iget (a lapjukat).. persze ezek a dolgok pusztan fikciok, a valosaghoz semmi kozuk
#43: igy van.. mindannyian pekaphassatok.. inkabb kapraztassatok minket tesztekkel -
X@b3e
addikt
Aki ennek volt a designere, annak egy jó nagy nyakonverés kijár :Foxconn X38 tesó
-
westlake
félisten
valaki mondja mar el nekem, hogy mi miatt van elszallva mindenki ettol a laptol.. en akarhogy nezem, nem jovok ra (ofkorsz en vagyok figyelmetlen).. esetleg csak az ar/ertek arany miatt?
-
Gorneck
legenda
válasz
Overlocker #31 üzenetére
Sok sikert nekik is hozzá...remélem lesz vmi jó kis iromány a nép számára is...
-
Gorneck
legenda
válasz
Overlocker #29 üzenetére
Kíváncsi vok mit tudtok vele kezdeni...nem mindenkinek jön be a lap...
-
Gorneck
legenda
válasz
Overlocker #26 üzenetére
Kölibe vagy saját?
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
Overlocker #26 üzenetére
Novazze!
Komm msn-re gyorsan -
Overlocker
veterán
Megjött a lap, hamarosan tesztek!
-
Gorneck
legenda
-
Gorneck
legenda
-
Overlocker
veterán
[link]Foxconn+LN2+Coolaler
[Szerkesztve] -
jugeen
addikt
válasz
Overlocker #17 üzenetére
elvileg a héten jön vissza szabadságról a góré
-
jugeen
addikt
a hivatalos bejelentés
[link]
[Szerkesztve] -
jugeen
addikt
íme egy review: [link]
-
Achill3uS
nagyúr
hü bazz, ez nagyon kemény
kiváncsi leszek rá mit alakít élesben.. csak mostanában nagyon meg kell gondolni mit vesz az ember.. drága ddr2 lapot sztem már nem érdemes, ddr3 lappal meg most még nem lehet szemezni mert maga a ram méregdrága.. aztán itt van az x38 is mindjárt.. sztem én a combo-rol már nem váltok le amig nem stabilizálódik a helyzet
-
jugeen
addikt
Véleményem szerint a DFI megint el fog késni a P35-ös LP-jével, és aki megelőzheti az nem más, mint a Foxconn MARS P35-ös lapja. Igéretes darabnak tűnik. Szerény, de nem sértő BIOS beállítási lehetőségek:
CPU V 1.6v x 1.296 = 2.07v
DRAM V = 3.365v
NB V = 2.395V
CPU VTT összekötve a CPU GTL = 1.725V
CPU PLL összekötve a SB V = 1.95V
FSB max = 999
PCIe max = 255
PCI = 33.6/37.3/42.0
[link]
képek:
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Path of Exile (ARPG)
- MÁV topic
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dune: Awakening
- Elektromos autók - motorok
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Torrent meghívó kunyeráló
- RAM topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest