Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megtörte a csendet a Samsung One UI 7 ügyben
- Megjelent a Vivo V50 Lite 4G a törököknél
- Yettel topik
- iPhone topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- OneSport OT07 - szevasztok, hollandok!
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ludsimon
veterán
válasz
Danny750 #8523 üzenetére
Leírtam, csak egymás melletti, fej fej teszten lehetne leírni a telefonok tudását, így csak magadat minősíted. (N82-N79 meg egy csomó telefon van ami nagyon hasonló képeket lő)
Sose lehet tudni mit lehet kihozni egyes telefonokból ugyan azon fénytulajdonságok mellett.Én is lepődtem már meg mikor megláttam egyes fényviszonyok között mire képes az N79-em.
Természetesen minden telefon tud tré képeket készíteni, nem ezen van a hangsúly.
Érteni kell hozzá beállítani a teló szoftverét.Nincs benne nagy ördöngösség.
Ami viszont egyértelmű és nyilvánvaló, hogy az Aréna az pocsék képeket készít, olyan életlen, mintha festmény lenne 'maszatos' képeket készít. Én nem láttam vele még értelmes képet.
Már ne is haragudj meg, de makrót bármelyik mai telefon tud készíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i3 9100F 16GB DDR4 250GB SSD 2TB HDD RX 570 8GB GDDR5 ZALMAN S4 PLUS 500W
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- Eska E1000 vez.nélküli gamer fejhallgató új 6hó jótállással!
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép játékra! R9 3900X / X570 / 6700XT / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest