Hirdetés
-
Mobilarena
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ludsimon
veterán
válasz
Danny750 #8523 üzenetére
Leírtam, csak egymás melletti, fej fej teszten lehetne leírni a telefonok tudását, így csak magadat minősíted. (N82-N79 meg egy csomó telefon van ami nagyon hasonló képeket lő)
Sose lehet tudni mit lehet kihozni egyes telefonokból ugyan azon fénytulajdonságok mellett.Én is lepődtem már meg mikor megláttam egyes fényviszonyok között mire képes az N79-em.
Természetesen minden telefon tud tré képeket készíteni, nem ezen van a hangsúly.
Érteni kell hozzá beállítani a teló szoftverét.Nincs benne nagy ördöngösség.
Ami viszont egyértelmű és nyilvánvaló, hogy az Aréna az pocsék képeket készít, olyan életlen, mintha festmény lenne 'maszatos' képeket készít. Én nem láttam vele még értelmes képet.
Már ne is haragudj meg, de makrót bármelyik mai telefon tud készíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 Fractal Design 760W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Bomba ár! Dell Latitude 3380 - i3-6GEN I 4GB I 128GB I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest