Hirdetés
-
Mobilarena
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
válasz
Greg-77 #23097 üzenetére
Hát..Ja. A fehéregyensúly, kontraszt borzalmas.
Ezen felül minden kép zajos, életlen, a makro pocsék, igazából azt sem tudtam kivenni, mire fókuszáltál, mert homály az egész.
Ami miatt kritikán aluli a minőség, az az, hogy természetes fényben, napsütésben lehet a legideálisabb képeket lőni, de ha ilyenek a legideálisabbak, akkor milyen lehet egy beltér, vagy felhős idő... -
Greg-77
aktív tag
Néhány kép amit hétvégén készítettem:
HTC One
-
BobTail
őstag
(#23091) novinyul, köszönöm, anyuka nevében is
Hát nem, de úgy látom (#23094) SymbianOS is a finom kajákat részesíti előnyben!
808-as gasztroperceinket láthattátok!
(#23093) Wa2x_, rakott palacsinta, háttérben egy kis bögrés-almás sütivel, a fény pedig egy félig elhúzott függönynek köszönhető -
BobTail
őstag
Egy kis desszert a vasárnapi ebédhez!
Nokia 808 PureView
-
-HajTömeg-
őstag
Srácok!
Az Iphone 5 panoráma alkalmazásán kívül nincs másik jó?
Droidra nem létezik minőségi panoráma app?[ Szerkesztve ]
-
novinyul
veterán
Tegnapi napot Cseh országban töltöttem,egy nemzetközi makett versenyen
Sajnos megint rájöttem hogy normálisan fényképezni szinte lehetetlen,mindig meglöknek,eléd állnak,egy rakás kölyök rohangál körülötted.De a lényeg hogy a versenyen megint nagyon profi alkotások születtek
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link] -
baladam86
aktív tag
Találtam még pár képet, remélem nem untatok senkit
S3
Lógómacsek
Famacsek
Fog
Szarvasbogár
Ló
VirágS4
Veri az ördög a feleségét
CsiguszMivel nem értek a fotós beállításokhoz, minden kép "hülyebiztos", automata módban készült.
-
baladam86
aktív tag
válasz
MR007RM #23079 üzenetére
Magam sem értem hogy volt képes ilyen nyugodt maradni... Az első pókos képen az is látszik, hogy egy fonalat rögzített már
Zack: Pont ezért raktam be a vakus macskás képet, hogy megmutassam milyen béna beltéren vakuval az S4. Bár ez még a korábbi (MDM) szoftverrel készült, lehet hogy azóta javult valamit.
-
jacis
nagyúr
baladam86: pók2-es kép szuper lett.
[ Szerkesztve ]
-
baladam86
aktív tag
-
baladam86
aktív tag
Sziasztok, beszállnék én is. Minden automatán volt a képek készítésénél, a virágok makró módban készültek a fekete szőrös élőlény kapott csak vakut
A képek nem 13 megapixelesek, hanem csak 9,6, jobb szeretem a 16:9-et.
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]Hoppá lemaradt, Galaxy S4-gyel készült képek.
[ Szerkesztve ]
-
irgum
addikt
válasz
-HajTömeg- #23066 üzenetére
iPhone 5 alap kamera app-je!
-
-HajTömeg-
őstag
Ajánlanátok egy jó panoráma appot?
Melyik a legjobb? -
irgum
addikt
Szivárvány. iPhone 5 Élőben szebb volt azért...
-
Wa2x_
veterán
válasz
MR007RM #23061 üzenetére
Jól látod! Ez pedig szükséges a fejlődéshez, szerintem a zoom-ot ne erőltesd, próbálj meg minél közelebb menni, lassan, türelmesen. Nekem ugye nincs zoom, úgyhogy muszáj volt ezzel a módszerrel megbarátkoznom. Hátránya, hogy sok minden elrepül így, de majd kárpótol a minőség.
[ Szerkesztve ]
-
MR007RM
addikt
Köszi mindenkinek.
Most így utólag nézve egy kicsit vérszemet kaptam és tulzoomoltam a többi szitakötős képeimet, ezért jött be talán a 3. (ami az első volt nálam lövésileg) A sok zoom nemcsak a részleteket, de pl az élességet is öli, mindent. Annyira szép volt én meg nagyat akartam vele alakítani. Holnap megkeresem megint.
[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
válasz
Polarstar #23050 üzenetére
Valami nem jó nálad...Nálam fehér alapon feketék a betűk.
Ez a Sony, ha tényleg megvalósul, eléggé siker telefonnak néz ki a specifikációk alapján. Főleg az ebben a topikban tevékenykedők részére.
Ha hozza hardveresen azt, amire a spcifikációból következtetni lehet, ősszel trónfosztott lesz a 808 képalkotás terén.
-
törölt tag
válasz
lkristóf #23034 üzenetére
Én is ott voltam múlt hétvégén :
fuji jx220 -
MR007RM
addikt
Nokia 808 PureView
Na addig is míg nem jön valami 808 gyilkos jöjjenek a mai hírek. Sajna még nem unom, de majd az is eljön valamikor. Objektív és minimális szerkesztés van.
hangya táplálkozás közben
pók 1
pók 2 A pók nagyon apró volt.Na itt csak a teló apró szerkesztéssel, mert mire elővettem az objektívet elszökött előlem.
szitakötő 1
szitakötő 2
szitakötő 3 Ennél semmi utómunka, úgy ahogy kijött a gyárból. Ez a kedvencem a maiból.[ Szerkesztve ]
-
Blyan
félisten
válasz
kelekyle #23048 üzenetére
2,2 megapiceles előlapi és 2/3″-es 20/1 megapixeles Exmor RS techmológiájú. cserélhető(!) Sony G lencsékkel ellátott Cybershot hátlapi kamerát kap.
Cserélhető ide vagy oda, ezzel az érzékelővel nem lesz egy 808 gyilkos.... h
Az szerző helyesírását meg nem nagyon kommentelnék, elveszti a minimális hitelét is a pletyka.
[ Szerkesztve ]
-
kelekyle
őstag
-
MR007RM
addikt
válasz
kelekyle #23041 üzenetére
Inkább egy tarantella pók, mint egy óriás csótány. Gondolom a csípése közel hasonló hatású lehet.
Ez is szép nagy példány, talpig páncélban. Tetszik a fotó és a bogár is. Gratula.
(#23042) Wa2x: Gondolom kedvenc telefonomnál itt sem adtak bele apait-anyait, nem úgy mint a többinél.
[ Szerkesztve ]
-
Wa2x_
veterán
A legújabb 808 vs. 920 vs. 925 csata.
Színekben sokat javult a 925.
[ Szerkesztve ]
-
MR007RM
addikt
-
kelekyle
őstag
-
MR007RM
addikt
Nokia 808 PureView
Innentől gyenge fényviszonyok között.
objektívvel
katica 1
katica 2Objektívvel és egy kicsit módosítva.
pók 1
pók 2
pók 3
pók 4Csak objektív és az elsőnél vágás. A lehetséges zaj miatt nem világosítottam. Az ölembe pottyant így nem hagytam ki, habár tudom volt már jobb is.
méhecske 1
méhecske 2 -
-
oszi666
őstag
Sziasztok most lettem egy xperia p tulaja nemregiben. Azt szeretnem kerdezni, tudtok-e ajanlani olyan appot, ami kb egy teljes fenykepezo beallitasi arzenaljaval vetekszik? A gyari app eleg gyer, amiket meg eddig talaltam kb instagram koppintasok, mindenfele keret meg szuro de semmi ertelemesebb beallitas. Ti mit hasznaltok?
-
gps76
őstag
De jó retrózni....
Itt is pár:
Nokia_N73(F2.8,1/111,ISO125)
HTC_Desire
HTC_TouchCruise
HTC_Oxygen
A 3 utolsóról nincs exif infó. -
sadboy
aktív tag
-
MR007RM
addikt
Nokia 808 PureView
Sajnos nem volt kéznél a külső lencsém. Egy kicsit módosítottam.
lepke 1
lepke 2Kis módosítás ezen is van.
villamos
Miskolci Nemzeti Színház bejáróPersze készítettem több fotót is, de mind elrontottam a rossz, helytelen beállítás miatt, amit nem ellenőriztem le.
-
Wa2x_
veterán
Látom cica nap volt.
Jó képek születettek, grat mindenkinek!
-
zack
nagyúr
-
zack
nagyúr
válasz
Kolondrum #22909 üzenetére
Pont ez volt az első motorom 1999-ben!
Imádtam! Örökség volt, 1974-es példány, ES150/1. 5000km-rel vettem át a "szalonból" karcmentes, szinte új állapotban, ami nevezzünk sufninak.
Ez a jármű alapozta meg a későbbi motoros pályafutásomat. Azóta is motoregér vagyok, 2005-2011 között már GSXR1000 lovasaként.Jó kép!
[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
Minden képnek van egy kékes árnyalata, ott is ahol fehérnek kellene lennie. Színek nincsenek a helyükön. Nagyon nincsenek. A részletek mosottak, a vonal élesség az nagyjából tűrhető.
Szakmai szemmel nézve, a fotós masinák topikjában, nem túl acélos képalkotásban az A820.(#23004) irgum
Nem éles a kép. Gondok voltak a fókusszal.
[ Szerkesztve ]
-
irgum
addikt
iPhone 5, makro lencsével: link
Sajnos kevés az éles részlet!
-
zack
nagyúr
Ha már cicák...[link]
Kicsit poros, amit szabad szemmel nem is láttam.[ Szerkesztve ]
-
gps76
őstag
Egy kis belvárosi emlékeztető,Lenovo A820-al készültek(F2.0 fényértékű kamerája van):
1
2
3
és egy makró.
Szakmai szemmel nézve milyen minőségűek?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Milyen videókártyát?
- Nyomtató topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Ukrajnai háború
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Hálózati / IP kamera
- Interactive Brokers társalgó
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Használj te is európai terméket! 🇪🇺
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- iPhone 14 128GB Független Lila Megkímélt/1-43 hónap gar./Akku 92%/p4081
- Eladó iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple Karcmentes, Független!
- iPhone 14 Pro Max 256GB Vodafone Használt/1-3 hónap gar./p4080
- Apple iPhone 13 128GB Starlight 83% akksi (Független)
- iPhone 15 Pro Max 256GB Vodafone/2025.07.11.Apple Gar./Akku 100%/p4078