- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkoztak a Samsung legújabb fülhallgatói is
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
válasz
Crazyman33
üzenetére
Újabb fejlemények. Levonva a tanulságot arra jutottunk, hogy minden verzióhoz külön második lemez van, és ezek nem kompatibilisek a különböző verziók play discjeivel.
Nekem sima 2 lemezes kiadás van, haveromnak ultimate kiadás. Nekem a saját második lemezemet megismeri a játék, ha az övét akarom megismertetni akkor az nem megy. Ha az ő változatát raktuk fel az én gépemre, akkor az se ismerte meg az én második lemezemet, se az övét.
Viszont az ő ultimate kiadásának második lemezét már cserélték egyszer (ugyanis azt a lemezt semmi nem ismerte meg), és szerintem valszeg. rossz változatéra ami nem kompatibilis az ultimate kiadással (bundle copys lemez, míg az első lemeze classic szitázású), se a simával (ugyanis az enyém se ismeri meg mint második lemez, dashból viszont látszik).
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Asus Tuf A15 Ryzen 5 7535HS 16gb ddr5 512ssd RTX 3050 FHD 144Hz Garancia
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest