- One mobilszolgáltatások
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Milyen GPS-t vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Fortnite
Új hozzászólás Aktív témák
-
szimszonos
őstag
válasz
Krisz0418 #4296 üzenetére
Fiam 13 lesz már 2. éve nyomja.Én még csak ismerkedem vele,inkább segíteni akarok,mikor nincs otthon vbuckot farmolni neki a battle passhoz,meg skinekhez,stb.47 vagyok már kicsit gyerekesnek tűnik ez a Fortnite nekem,de lehet muszaj leszek játszani vele ha haladni akar mert suli mellett csak hétvégén játszhat,vagy őszi,téli szünetekben.Már 1987 óta vagyok gamer,anno ha egy ilyen játék lett volna csorgott volna a nyálunk.Mostanság már olyan nagy a választék hogy mindenre egyszerűen nem jut idő,mint ahogy erre sem volt annyi hogy belemerüljek jobban.
-
30z.Samu
titán
válasz
Krisz0418 #4167 üzenetére
Javarészt azért, mert ugye alacsonyabb grafikán több FPS-t nyerhetünk, régebben nyújtott 4:3-as képernyővel is tolták, de azt az Epic kivette. Én részben azért tolom alacsonyabb grafikán, mert a kevésbé csilli-villi környezetben előbb kiszúrom a player-t a távolban, mintha minden maxon lenne. Fura is, amikor PS-en játszom, mert ott szebb a játék.
-
GEIL
addikt
válasz
Krisz0418 #4164 üzenetére
8Gb gddr6-os memóriái vannak a videokártyádnak....jó hogy elfér benne az "epic" textúra mennyisége is.......
......amúgy a 8 helyett a 16Gb RAM erősen javasolt a sima futáshoz, de nálad ez is adott.....a CPU-t meg nemkell mondanom.....4 mag ajánlott (hiába írnak 2 magost a minimumra), de a tiéd (6 mag 12 szál ) az bőven "sok" ide....szóval összességében elhiszem hogy kiakad 450-en.....árnyékok nélkül gondolom
...de az pöpec mindehonnan nézve.
-
Márton
nagyúr
válasz
Krisz0418 #4123 üzenetére
Írtam a hardveres részét +750Ti +win10.
Nem vészes amúgy, hisz hónapok óta játszik rajta, 40-50fps megvan.
Csak előfordul a 2-3 mp-es akadás.
És 5-6 ezerért már néha ki lehet fogni ilyen 4 magos procit. De ha semmi haszna, akkor persze felesleges. Ezért kérdem, hogy ugye nem 2 magra van írva a kódja?
(ha a 6magos ryzened 50%-on fut, az már jót jelent) -
GEIL
addikt
-
Årpi
őstag
válasz
Krisz0418 #3957 üzenetére
Az in-game pingmérőnek nem szabad hinni. Frankfurtra (a legközelebbi Epic/Amazon szerverpark) egy ideig még biztosan nem lesz 5-10-es pinged itthonról
20-30 lehet a valós. Érzésre valóban számomra is jobban hatottak a szerverek, sokkal hamarabb megjelenik a knock/kill szöveg, eddig kicsit delayes volt.
-
törölt tag
válasz
Krisz0418 #3938 üzenetére
Csak STW részével játszok ugyanilyen gépen, és ugrásnál rángatózott, mintha lagolt volna egy másik player miatt.
Illetve játékon belül eltűnt a friend list, és minden nem grafikai beállítást nullázott.
Nagy patch után szoktak lenni anomáliák, pár napon belül szerintem javítják.(#3939) orc88
A hang az tényleg fura lett, a "szívdobbanást" alig hallani low hp-n, de más hangok felerősödtek.Mindenkinek:
Ismét kezd helyhiányom lenni, úgyhogy lehet jelentkezni 4 csillagos alapanyagra. -
Jinxb1rd
addikt
válasz
Krisz0418 #1714 üzenetére
Gripple hookal felmehetsz a tetejére aztán hiába épített annyit.
Én se szoktam egy építkezősmániással leállni versenyezni, ki épít többet, hanem lent beállok takarásba és várok, hogy mit csinál erre. Másik megoldásom az szokott lenni, hogy ha hosszú rmápát épített akkor felmegyek azon, amin ő felment mögé.
De igen, nyilván az van előnyben, aki fent van, de most sokat nem tud csinálni, ha én alatta maradok. Futni meg eltudok úgy, hogy a fejem fölé építek. Aztán utánam jön és már el is fogyott a nyersanyaga és nem tud janiskodni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged