Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
-
Mobilarena
Fortnite
Új hozzászólás Aktív témák
-
manu75
aktív tag
Kimaradt egy pár nap a játékból (stw) szerdán egy kört próbáltam, de annyira laggolt, hogy inkább hagytam. A lagg még mindig megvan, ahogy visszaolvasom másoknál is. Ezek szerint a heti frissítés odavágott a játéknak. Nálam még el van "csúszva" az egész játék ha valamire rá szeretnék kattintani vigyem feljebb az egeret fél-egy centivel és akkor úgy jó lesz talán. Van valami hír a javításról vagy már le van ejtve nem foglalkoznak vele aztán majd ki lesz javítva valamikor.
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, konzol adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Amazon Echo Studio / Vadonat Új / Számlával / 12 hónap jótállással
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GT710 passzív videokártya
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest